QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 21:40)
Tai jo. Pirma vyrui niekada nerasysiu. O tu visiems sm pasirodziusiems vyriskos gimines atstovams rasai. Nesvarbu kokia tema.
nu ne man zinute, bet keistai cia rasot.
Tai viena, kai ieskai vyro ir ziuri i ji kaip i kandidata ir prima gal irgi nekveisciua i pasimatyma, bet kita kai forume bendrauji, nu koks skirtumas tada lytis,
tai ka darbe irgi i vyra pirmai nesikreipti, jei reikia?
Papildyta:
QUOTE(Antanas 12 @ 2018 05 31, 11:19)
Pažiūrėjau google tą buvusį Vilniaus merą Joną Pinskų.
Aš esu absoliučiai nieko prieš santuokas, draugystes, esant dideliam amžiaus skirumui, tačiau manau, kad vyresnis vyras turėtų labiau save prisižiūrėti, nei mačiau paminėtoje foto.
Man taip pat 52, o mano draugei 33. Turėdamas tą omeny, labai prisižiūriu save - savo veidą, plaukus, savo kūną.
Daug treniruojuosi, todėl mano kūnas yra raumeningas, atletiškas, idealus pilvo presas.
Man pačiam yra baisu žiūrėti į kai kuriuos mano amžiaus vyrus, turinčius jaunas žmonas ar drauges, o atrodančius kaip dieduškos.
Žodžiu - vyresnio amžiaus vyras, mano manymu, turėtų daryti viską, kad sumažinti išvaizdos skirtumus.
Jei to nedaroma, tokia pora atrodo tikrai laaabai nepatraukliai.
Tikrai ne isoreje ir atrodyme esme, ci amanau maziausias minusas, man 40, bet nu 52 jau butu per senas, moraliskai
, jau kita karta, ir aplamai visokiom prasmem
man amziaus skirtumas iki 10 m dar atrodo normaliai, o asmensikai gal max 5. Man gali graziai atrodyti ir senukas, bet fiziskai jau netraukia tokie vyrai, kaip ir jaunesni > 15 m.
Bet svarbu jums geria
. Tik jei moteris vaiku neturi, vis tiek noresis, manau, o su daug vyresniu siek tiek sudetinga, vyru vaisingumas irgi mazeja su amzium, ka daug kas pamirsta, o jau ir metai, gi ta vaika ne tik pradeti, bet ir uzauginti reikia.
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 10:25)
<p>Ko geeero, <strong>lutuke123</strong> įvardino esminę problemą: kokie gali būti įsimylėjimai dar <strong>mūsų amžiuje</strong>..? Hormonai nebe tie, kad vėl įsimylėtum "iš durnumo". Ir ačiū Dievuliui, kad šitaip
-- O be to, dar ir tos mūsų (neretai karčios) gyvenimo patirtys. Kurios irgi uždeda "apsaugas" juk... Tai vaaa.
Oi tikrai ne ta turejau omeny, isimyleti galima bet kokiam amziuje, tik as myliu savo vyra, i rnezinau ar galeciau pamilti kita, jei tektu issiskirti pvz. tik tiek. Meile neziuri i amziu. Labai graziu poru buna ir 60 + pamile vienas kita. Taigi , del amziaus saves tikrai nereiktu nurasyti, nebent del savo sugebejimo pamilti, kiek ji tyra, ar zmona savo mylejot ar tik hromonai buvo?
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 11:24)
<p><strong>Antanai, </strong>
</p><p>aš už vyrus. Bet... ką darysi dar po 10-12 metų, blin...?? Tuomet jau JOKIE sportai / priežiūros nebepaslėps tavo natūraliai suglebusių raumenų. O nuo Viagros dideliais kiekiais pareina širdelė. Ir greitai paein, girdėjau...
</p><p></p><p>Ach tu šventas nauvume... Jau tie vyyyyyyrai...
</p>
jei vyras sveikai gyvena ir sportuoja , tai ir 90 sulaukus dar tie reikalingi raumenys veikia