Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Antanai,

aš už vyrus. Bet... ką darysi dar po 10-12 metų, blin...?? Tuomet jau JOKIE sportai / priežiūros nebepaslėps tavo natūraliai suglebusių raumenų. O nuo Viagros dideliais kiekiais pareina širdelė. Ir greitai paein, girdėjau... :P

Ach tu šventas nauvume... Jau tie vyyyyyyrai... :D :D :D :P

Atsakyti

Užtenka pažiūrėti, kaip atrodo dabartiniai Stallone, Van Dammas, Švarcas arba kad ir tas tešlius Nico / Seagalas.

O juk jie turi VISAS ĮMANOMAS BABKES plastikai ir taip toliau... Ir kąąąą gi mes matom..?? :P

Atsakyti

Virga,

pagal pačius naujausius tyrimų duomenis visos skandinavų kalbos kildintinos iš baltų kalbų. Užtenka pažiūrėti kino teatruose vis dar rodomą latvių istorinį epą apie Nameisį, Žiemgalos valdovą [ "The Pagan King" ]. Ir nekils niekam jokių klausimų tada :P

[ Man šiandien itin gera nuotaika tiesiog. Tad nepriimk už gryną visko, kas eina iš manęs čia :P :P ]

O, beje, pas norvegus [ ypač šiaurėj ] dul.kinti / vesti puskę yra norma. O antros eilės puskė iš viso ten nelaikoma puske. Nežinau, kiek tai tiesa. Bet tikiu tuom. Kraujomaiša yra tų kraštų problema vis tik. Islandams aktuali ypatingai. Po to ar reikia stebėtis, jog randasi visokie breivikai, kurie geba iššaudyti visą salą... :(

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 21:40)
Tai jo. Pirma vyrui niekada nerasysiu. O tu visiems sm pasirodziusiems vyriskos gimines atstovams rasai. Nesvarbu kokia tema.  rolleyes.gif

nu ne man zinute, bet keistai cia rasot.
Tai viena, kai ieskai vyro ir ziuri i ji kaip i kandidata ir prima gal irgi nekveisciua i pasimatyma, bet kita kai forume bendrauji, nu koks skirtumas tada lytis,

tai ka darbe irgi i vyra pirmai nesikreipti, jei reikia?
Papildyta:
QUOTE(Antanas 12 @ 2018 05 31, 11:19)
Pažiūrėjau google tą buvusį Vilniaus merą Joną Pinskų.
Aš esu absoliučiai nieko prieš santuokas, draugystes, esant dideliam amžiaus skirumui, tačiau manau, kad vyresnis vyras turėtų labiau save prisižiūrėti, nei mačiau paminėtoje foto.
Man taip pat 52, o mano draugei 33. Turėdamas tą omeny,  labai prisižiūriu save -  savo veidą, plaukus, savo kūną.
Daug treniruojuosi,  todėl mano kūnas yra raumeningas, atletiškas, idealus pilvo presas.
Man pačiam yra baisu žiūrėti į kai kuriuos mano amžiaus vyrus, turinčius jaunas žmonas ar drauges, o atrodančius kaip dieduškos.
Žodžiu  - vyresnio amžiaus vyras, mano manymu, turėtų daryti viską, kad sumažinti išvaizdos skirtumus.
Jei to nedaroma, tokia pora atrodo tikrai laaabai  nepatraukliai.

Tikrai ne isoreje ir atrodyme esme, ci amanau maziausias minusas, man 40, bet nu 52 jau butu per senas, moraliskai lotuliukas.gif , jau kita karta, ir aplamai visokiom prasmem lotuliukas.gif man amziaus skirtumas iki 10 m dar atrodo normaliai, o asmensikai gal max 5. Man gali graziai atrodyti ir senukas, bet fiziskai jau netraukia tokie vyrai, kaip ir jaunesni > 15 m.
Bet svarbu jums geria 4u.gif . Tik jei moteris vaiku neturi, vis tiek noresis, manau, o su daug vyresniu siek tiek sudetinga, vyru vaisingumas irgi mazeja su amzium, ka daug kas pamirsta, o jau ir metai, gi ta vaika ne tik pradeti, bet ir uzauginti reikia.
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 10:25)
<p>Ko geeero, <strong>lutuke123</strong> įvardino esminę problemą: kokie gali būti įsimylėjimai dar <strong>mūsų amžiuje</strong>..? Hormonai nebe tie, kad vėl įsimylėtum "iš durnumo". Ir ačiū Dievuliui, kad šitaip biggrin.gif -- O be to, dar ir tos mūsų (neretai karčios) gyvenimo patirtys. Kurios irgi uždeda "apsaugas" juk... Tai vaaa.

Oi tikrai ne ta turejau omeny, isimyleti galima bet kokiam amziuje, tik as myliu savo vyra, i rnezinau ar galeciau pamilti kita, jei tektu issiskirti pvz. tik tiek. Meile neziuri i amziu. Labai graziu poru buna ir 60 + pamile vienas kita. Taigi , del amziaus saves tikrai nereiktu nurasyti, nebent del savo sugebejimo pamilti, kiek ji tyra, ar zmona savo mylejot ar tik hromonai buvo?
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 11:24)
<p><strong>Antanai, </strong>
</p><p>aš už vyrus. Bet... ką darysi dar po 10-12 metų, blin...?? Tuomet jau JOKIE sportai / priežiūros nebepaslėps tavo natūraliai suglebusių raumenų. O nuo Viagros dideliais kiekiais pareina širdelė. Ir greitai paein, girdėjau... tongue.gif
</p><p></p><p>Ach tu šventas nauvume... Jau tie vyyyyyyrai... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
</p>

jei vyras sveikai gyvena ir sportuoja , tai ir 90 sulaukus dar tie reikalingi raumenys veikia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2018 - 11:11
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 11:07)
<p><strong>Monteverte,</strong>
</p><p>bliamba, būtum laisva... galvoju... gal net pavyktų man tave ir įsimylėti vis tik...?? biggrin.gif tongue.gif
</p><p></p><p>Nes moki ne tik mane paerzint [ to irgi reikia juk..? ;) ], bet ir pagirt dar... murrr murr biggrin.gif biggrin.gif
</p><p></p><p>Mašinų netaisau, deja. Gimiau "kreivom rankom" verysad.gif tongue.gif -- Galbūt KAIP TIK dėl to moterys nuo manęs ir bėga taip..? [ Eksė tame tarpe..? Anuomet, NE dabar. Apie dabar jau rašiau ten viršuj -- nesikartosiu tongue.gif ]
</p><p></p><p>INTUICIJA -- jėga! Sutinku... ;)
</p>

kad aš neerzinu, aš kaip tik atsimušinėju, nes tamsta erzinate mane biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 10:25)
<p>Ko geeero, <strong>lutuke123</strong> įvardino esminę problemą: kokie gali būti įsimylėjimai dar <strong>mūsų amžiuje</strong>..? Hormonai nebe tie, kad vėl įsimylėtum "iš durnumo". Ir ačiū Dievuliui, kad šitaip biggrin.gif -- O be to, dar ir tos mūsų (neretai karčios) gyvenimo patirtys. Kurios irgi uždeda "apsaugas" juk... Tai vaaa.
...

Klajokli, ši buvo tavo pirma žinutė kuri tarkim mane kažkiek užkabintų/sudomintų, matyčiau kaip pašnekovą , ar partnerį - ne, ne turiniu, labiau gal stiliumi? Gal čia kažkokio nuoširdumo daugiau, tavojo 'aš' prasimuša?

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 11:07)
<p><strong>Monteverte,</strong>
</p><p>bliamba, būtum laisva... galvoju... gal net pavyktų man tave ir įsimylėti vis tik...?? biggrin.gif tongue.gif
</p><p></p><p>Nes moki ne tik mane paerzint [ to irgi reikia juk..? ;) ], bet ir pagirt dar... murrr murr biggrin.gif biggrin.gif
</p><p></p><p>Mašinų netaisau, deja. Gimiau "kreivom rankom" verysad.gif tongue.gif -- Galbūt KAIP TIK dėl to moterys nuo manęs ir bėga taip..? [ Eksė tame tarpe..? Anuomet, NE dabar. Apie dabar jau rašiau ten viršuj -- nesikartosiu tongue.gif ]
</p><p></p><p>INTUICIJA -- jėga! Sutinku... ;)
</p>

Op, persijungei atgal, į savo 'kanalą'... Čia jau amen , kai aš mintyse 'įgarsinu' tai tiesiog nupurto smile.gif
Atsiveikinčiau iškart smile.gif . Partnerio neieškau, laisva nesu ir tikiuosi labai ilgai nebūsiu biggrin.gif Bet toks žvilgsnis iš šono. Tiesiog smile.gif
Atsakyti

Kai erzina VIENAS KITĄ, tai jau yra interaktyvu. Jei moksliškai. O jei liaudiškai tiesiog, sako, vystosi "chemija" :D :D

Monteverte, neįklimkim abu tik į tai. Per favooore. Nieko geeero juk nebūtų vis vien..?? :P ;)

Atsakyti

MuseZuze,

žinok, aš patinku pats sau toks, koks esu. Nekompleksuoju dėl savęs per daug.

Bus lemta, sutiksiu (galbūt dar?) tokią, kuri norės ir gebės priimti mane VISĄ. O ne "išrankiotą dalimis". Kaip jau esu aiškinęs vienai tokiai rašytojai, turiu ne tik sielą, bet ir kūną dar. Kūnu aš vadinamu ne tiek savo fizinę pusę, kiek savo "blogąją" [ kuri verčia iš karto "perjungti" kanalą visokias "puritones". Kai tik pamato kažką, kas joms ne(pa)tinka. Nesvarbu net iš kokio konteksto tai ištraukta būtų... Aš tokias vadinu dvasinėmis "veganėmis" -- savo vidiniu žargonu :P

Atsakyti
4u.gif Skaitau ir didžiuojuosi savimi. Prisipažinusi nesanti poliglotė, užviriau tokią diskusiją, kiekvienas išsisakėt kiek kuris kokių kalbų mokat, keliat citatas apie kalbas ir prokalbes, lingvistika visa paėjo. Na kaip faina, šaunuoliai jūs visi. Tikrai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 12:15)
<p>Kai erzina VIENAS KITĄ, tai jau yra interaktyvu. Jei moksliškai. O jei liaudiškai tiesiog, sako, vystosi "chemija" biggrin.gif biggrin.gif
</p><p></p><p><strong>Monteverte</strong>, neįklimkim abu tik į tai. Per favooore. Nieko geeero juk nebūtų vis vien..?? tongue.gif ;)
</p>

Pritariu, nes anksčiu ar vėliau primuščiau tą, kuris erzina. Aš moterytė ant šluotos biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Prašau atleisti man už neatidumą, kuriais metais buvau čia gana aktyvi, dabar bandau įšokt į važiuojantį traukinį ir nelabai pavyksta. Idomucia tai berniukas ar mergaitė? Žinia, čia netas, bet kas gali būti bet kuo, esmės nekeičia, yra tema, yra pokalbis, tik man pačiai nefaina, jeigu įvardis nežinau kaip rašyt. tikiuosi, atsakysit.
ta tema, pažinčių portale buvo vyrukas, kuris pasakojosi susidaręs moterišką anketą na ir visokių įdomybių patyręs, kaip jau ten vyrai seilėjasi ir pan. Na, tai jo teisė būti mergaite, jei nori, tik nelabai supratau, kam tas "mokslinis eksperimentas", bet kurios moters paklausk, kaip ten sekasi, kokių žinučių gauni, kas įdomesnio ir pan, taigi viską papasakos, ir tema pokalbiui. Juk dažniausiai taip ir būna, kad susėda du tokie iš draugas.lt prie kavos ir varo ant to portalo, kad ten nieko gero, kad ten š krūva, bet nespėjus apmokėti sąskaitos jau lendama į programėlę tikrinti naujų laiškų. smile.gif
Geras buvo, susėdom taip jau tam pirmam puodeliui kavos ar arbatos, vyrukas buvo ne iš mano miesto, bet klaniojosi žegnojosi, kad atstumas ne kliūtis param param, na, galvoju, neskauda tas kavos puodelis, jei jau mina pora šimtų kilų tas žmogutis pamatyt manęs biggrin.gif kol arbatą gėrėm, šnekučiavom, į jo tlf prikapsėjo 27 naujos žinutės iš gana simpatiškų moteriškučių, (draugiškai paklausiau, tai parodė) daugiausia iš jo miesto. Tai ir nesupratau, ko jis pas mane taip atkakliai veržėsi, savaime aišku, antro pasimatymo nebuvo. smile.gif
Atsakyti

Žavesėli, labukas! :)

Tą ir norėjau pasakyt tau anądien... bet patylėjau. Booo ir taip jau buvau prišnekėjęs tau visko -- ko reikia ir ko nereikia [ daugiausia pastarojo, deja :P :D ]

Nereikia tau kontempliuoti ilgai dėl kitos (politiškai / etiškai) korektiško formato temutės. Tavo nuoširdumas sugeneruos bele kokią -- ir jie [ žmonės ] seks iš paskos... :D

Mane kai kurios čia mėgina (kad ir netiesiogiai) apkaltinti nenuoširdumu [ MuseZuze, pvz. ]. Atsakysiu: jei Pasaulis turėtų bent 10% nuoširdumo, kurį turiu aš, tai jis [ Pasaulis ] būtų kokiais 8% skaidresnis [ nesakiau, kad geresnis -- NEMAIŠYTI SĄVOKŲ!! ]. O ar kam patinka toks skaidrumas, ar ne, čia -- kita tema jau. Zuzei nepatinka, bet ji nėra visas pasaulis juk..?? :P

Žavesėli,

"mudu esam vieno kraujo"  -- tu ir aš. Kada nors tu tą suprasi.. (galbūt..?) Aš supratau tą jau prieš kurį laiką... ;)

Per dauuug nuoširdūs --  ŠITAM pasauliui bent jau. Štai ką norėjau pasakyti. Jei be tų visų metaforų ilgų. Lingvistinių ar nebūtinai :P

Atsakyti