Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Turejau ir su patirtimi
Papildyta:
Va kokie vyrai patinka moterims: André Rieu. Na jis jums per senas, bet eina kalba apie vyro tipa.

Man jo amžius pats tas.Dievinu brandžius vyrus,Na atsiras,kas pasakys senius.Su tokiais vyrais yra saugu visomis prasmėmis.Jauni man nea.Geriau jau būsiu slaugė, negu auklė.

O iš kur žinai,kad tokio tipo patinka?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 rugsėjo 2019 - 18:45

Va kokie vyrai patinka moterims: André Rieu. Na jis jums per senas, bet eina kalba apie vyro tipa.

oi ne  :D 

manau visu skoniai skirtingi, nes ir mes skirtingi visi ir tai gerai.

Atsakyti
Kaip man nepatinka vyrai su karciais biggrin.gif
Atsakyti

Man jo amžius pats tas.Dievinu brandžius vyrus,Na atsiras,kas pasakys senius.Su tokiais vyrais yra saugu visomis prasmėmis.Jauni man nea.Geriau jau būsiu slaugė, negu auklė.

O iš kur žinai,kad tokio tipo patinka?

tai ir paciai ne niolka :) Manau, geriausia, kai amzius +- panasus, bet zinoma kam kas patinka. Man asmeniskai geirua siek tiek vyresni, bet ne daug, man visada su vyresiais sekdavosi geriau,  vyrai ir taip leciau bresta, bet aisku, viskas individualu.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 06, 18:10)
O ka siulai, kai darze gerybes noksta? Negi ismesi, o suvalgyt nespesi.  Be to, geriau ziema is savo darzo vakuoti negu sviezi is uzjurio neaisku kuo supurksti? Juk tu ziuri ka dedi i burna  mirksiukas.gif

šaldyk, brangioji, šaldyk
vietje kamaros, šaldiklių daugiau įsigyk
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 07, 10:16)
<p>Kažkuri čia minėjo,kad į pedagoginį stoja tik visiški lūzeriai.Dalis tiesos yra.Yra tokių,kad neduok tu dieve doh.gif 
</p><p> Bet,man teko sutikti mokytojų, tikrų šviesulių.Asų savo srityje, puikių psichologų.Dar ir dabar su malonumu bendrauju su savo lituaniste.Griežta buvo,laužė nežmoniškai, bet išmokė tikrai gerai.Nuo žmogaus pašaukimo daug kas priklauso.
</p>

tikra tiesa, visur reikia pašaukimo
man irgi teko turėti ir nuostabių mokytojų, ir ėstytojų
aišku, buvo ir tų iš kito gal "nuostabių" biggrin.gif na bet tai irgi patirtis, jau vaikystėje sužinai kokie būna žmonės
Papildyta:
tai ištrynė tą aną temą? matomai nebeapsikentė moderatoriai tos durnės blevyzgų
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 07, 19:43)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72495886" data-time="1567872647">
<div>
<p>Turejau ir su patirtimi
Papildyta:

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Man jo amžius pats tas.Dievinu brandžius vyrus,Na atsiras,kas pasakys senius.Su tokiais vyrais yra saugu visomis prasmėmis.Jauni man nea.Geriau jau būsiu slaugė, negu auklė.</p>
<p>O iš kur žinai,kad tokio tipo patinka?</p>

Argi nuo amziaus saugumas ateina?
Atsakyti

tai ištrynė tą aną temą? matomai nebeapsikentė moderatoriai tos durnės blevyzgų

kokia tema?

Atsakyti

Pagal mano patirtį- taip.Nes su bendraamžiais man nesisekė,kažkokie nesusitupėję pasitaikydavo.

Atsakyti

Moterim , kurios neturejo tevo, ar buvo ne kokie santykiai su juo norisi vyresniu partneriu, kaip atsvaros tam praradimui. Kaip beja ir vyram, neturejusiem mamos, ar geru santykiu su mama, jie mama nesirupino, norisi daznai vyresniu moteru.

Atsakyti

kaip ten sakoma vyram sunkiausi pirmi 40 m vaikystes :lol: vyrai si tikro  veliau bresta, mergaites jau paaugle suorsiasi motinystei, o vyrai ir po 30 ne visi subresta tam :)

ir aplamai kazkaip zmones skysteje tokie minksti darosi, vadina jaunma cia snowflakes karta, kurie nuolat del ko nors isizeidzia, kazkas vis ju netoleruoja, ne taip bendrauja ir t.t. :oh: vaikinai darosi tokios prinnceses, merginos kazkokios plastikines...nezinau kaip atrodys zmonija po 100m baisu ir paglavoti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugsėjo 2019 - 19:35
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 07, 20:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72495901" data-time="1567876147"><div><p>Argi nuo amziaus saugumas ateina?
</p></div></blockquote><p>Pagal mano patirtį- taip.Nes su bendraamžiais man nesisekė,kažkokie nesusitupėję pasitaikydavo.
</p>

Tai cia tau taip.
Mano pirmas vyras, kuriam atidaviau cielkute, bet patikejau pasakomis, kad 12 metu vyresnis nezenotas vyras yra visai kas kita, nei bendraamziai ar jaunesni....eina nakum kokia baisi patirtis su vyresniu buvo. Daugiau i vyresnius neziurejau niekada biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 07, 20:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72495901" data-time="1567876147"><div><p>Argi nuo amziaus saugumas ateina?</p></div></blockquote><p>Moterim , kurios neturejo tevo, ar buvo ne kokie santykiai su juo norisi vyresniu partneriu, kaip atsvaros tam praradimui. Kaip beja ir vyram, neturejusiem mamos, ar geru santykiu su mama, jie mama nesirupino, norisi daznai vyresniu moteru.</p><p></p><p></p>

Visos mano brolienės vyresnes uz vyrus biggrin.gif
Atsakyti

Nu,va,o man atvirkščiai.Su bendraamžiais bloga patirtis.

Kiekvienam savas kelias.

Atsakyti