Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Idomucia, tamstos pareiskimas man kazkoks poslas ax.gif

Kiekvienas pagal save supranta😁

Atsakyti

Jau ana tema pribaiget 😆😆😆

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 07, 13:47)
As tai noriu gero ir su geru  biggrin.gif

Tavo fantazijose IDOMUČIA butu geras lovoje?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 07, 13:12)
Masinos stovis taip pat tada ne nuo metu priklauso, gali buti 20 metu ideali, o 1 metu supuvus, sugedus ir nepataisoma.

Bet tai isimtys.

Realiame pasaulyje, daugelis moteru turi ivairiu priekabu... vaiku pav. Turi kokius VARGANUS darbelius, kuriuos SAUGO... Turi ne kokia gyvenimo patirti, tai jau nieekuo netiki atbukusios nelabai kas brangaus like, na nebent nuosavas vaikas.

Tai POTENCIALUS sutuokttinis tik kaip pramoginis daiktas...

MB - kitokia...

O tu noretum, kad svetimas diedas butu svarbesnis uz SAVA vaika? Tu net nuosavus vaikus nutrenkei, tau nieko svento nera, o nori but svarbiausias ponas.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 09 07, 13:58)
<p>Jau ana tema pribaiget 😆😆😆</p>

Kokia tema buvo?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 07, 14:09)
Tavo fantazijose IDOMUČIA  butu geras lovoje?

Neturiu fantaziju apie ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 07, 14:17)

Neturiu fantaziju apie ji  biggrin.gif

Tu burbančiai meluoji? biggrin.gif
Nepatariu to daryti. Todel pasakok kokios tavo fantazijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 07, 14:12)
O tu noretum, kad svetimas diedas butu svarbesnis uz SAVA vaika? Tu net nuosavus vaikus nutrenkei, tau nieko svento nera, o nori but svarbiausias ponas.

Man nereikia nieko noret, nes MB vaiku neturi. Tai neturiu ir nereikalingu problemu

Siaip, sis uzdavinys yra sudetingas ir tik labai protinga moteris sugeba ji ispresti.

Tik jus klistatee del nuosavuu vaiku svarbumo, nes daugumai moteru svarbiausia yra nuosavas klynas ar tiesiog poreikis "kazka tureti".

"Tas "kazka tureti" reiskia daikta naudojimui, sakysim pasirodymui, statusui. Daikta
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 07, 14:09)
Tavo fantazijose IDOMUČIA  butu geras lovoje?

Jei moteris neiskliarus - tai geru buti nesunku.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 07, 14:48)
Man nereikia nieko noret, nes MB vaiku neturi. Tai neturiu ir nereikalingu problemu

Siaip, sis uzdavinys yra sudetingas ir tik labai protinga moteris sugeba ji ispresti.

Tik jus klistatee del nuosavuu vaiku svarbumo, nes daugumai moteru svarbiausia yra nuosavas klynas ar tiesiog poreikis "kazka tureti".

"Tas "kazka tureti" reiskia daikta naudojimui, sakysim pasirodymui, statusui. Daikta

Ak, o as maniau, kad butent vyrai savo klynu naudojasi ir masto juo. Todel reikalauja pasiekiamos putes 24val/para ir dar be jokiu priestaravimu. Keicia moteris, zmonas, meto savo vaikus.
Tu irgi problemu neturi, nea vaiku "neturi"? O tavo zmona argo nera tavo poreikis "tureti"? mirksiukas.gif ir dargi eksploatuoti ja pagal savo uzgaida.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 07, 14:50)

Geras, tai cia kiek sekundziu? tongue.gif jau apie savo geruma geriau nepasakok. Geriausias momentas tai turbut kai pagaliau nulipi nuo zmonos? 🤭
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 07 rugsėjo 2019 - 13:52
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 07, 14:56)

Geras, tai cia kiek sekundziu? 

Pakankamai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 07, 14:50)

Isklerus biggrin.gif
Cia ziurint kaip kas supranta. Vieniems tai kojos atmetimas ir gulejimas be gyvybes zenklu, kitiems - ostiochondrozė biggrin.gif dar kitiems gali buti higienos trukumai ir t.t.
Man tai asocijuojasi su skaudanciu kelieniu, kaip pas mane biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 rugsėjo 2019 - 14:15

Given,
Galiu tiek pasakyti,, kaip ir daug kur, taip ir uni, jeigu dirbsi, uzsidirbsi. Jeigu zmogui atrodo gana atbubenti studentams metai is metu ta pacia medziaga, tai tiek ir gausi.Bet mano manymu geras destytojas eina su naujovemis, domisi, dalyvauja konferencijose, daro tyrimus savo srityje, dalyvauja projektuose, raso straipsnius ir tt. Tokie uzdirba tikrai neblogai, tiek prof, kurie jau turi idirbi, tiek jaunieji, kurie turi daug energijos ir ideju. Cia is asm ir aplinkos patirties smile.gif
Man atrodo ir mokytojai gali visur dalyvauti, tobuleti.

kalba buvo apie atlyginima, o ne palidomus darbus, gerai, aisku, papildomai uzsidirbti, gerai, bet pirmiausia turi buti ir atlyginimas geras uz darba.

Atsakyti

bet jei investavai ir net dukart mažiau gauni už savo mylimą darbą/veiklą - ne toks ir dziaugsmas.
gali aišku, viad teigti, kad "dvasiniai dalykai" ir sveikata - svarbiau.
gerai, jei poreikiai mazi, ir iteigi sau, kad tavo laime - ltv vidutinis atlyginimas.
bet vaiku poreikiai? ar kitam padet?
ar siaip sau leist nedirbt... kad negyventum nuo atlgynimo iki atlyginimo. pavyzdys.

dirbti reikia vien del smegenu, ne tiek del saviraiškos. išvis, kad būtum žmogus. jei ne dirbti, tai kaip nors kitaip darbinti smagenis. skaityti, lankyti kursus, mano sesuo tiek privardino, kokiu amatu ar noretu išmokti - kad keista, kai žmones dejuoja, kad ltv nera kas veikt. smile.gif
skaiciau vieno ltv milijonieriaus interviu:
"Dirbu, kad neprarasciau gyvenimo skonio. nors galeciau sau eisti nedirbti. kitu atveju būtu visai blogai. Nes kai visko nori - neturi, negali sau leisti. o kada jau viską turi pinigus), ta jau nieko nenori."
tai vat gi smile.gif

i save kai žiūriu atgal - pinigai ir laimes pojūtis koreliuoja tik iki atatinkamos ribos. esam diskutave su broliu, esam skaite apie tas kreives filosofiniuose veikaluose.

Idomi is tikro tema, ka darytume, jei turetume milijonus. As faktas, kad nebedirbciau kazkam uz pinigus. O veikti kazka, tobuleti ir t.t. yra tikrai daug budu ir be to "darbo" vadinamo. Zinoma darbas darbui nelygus. Pinigai tik irankis, nuo zmogaus priklauso, kaip jis juos panaudos, o laime tai tik siaip bonusas prie teisingo gyvenimo, nemanau, kad tai turi buti tikslas.

Atsakyti