Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 07, 13:02)
Jaunystėj atsirenkam draugus is šimtu netikru pazinciu ir draugysciu. Kam suaugusiam zmogui  visokios intrigos ir nusivylimai? Ar negana ju buvo jaunysteje?

Apie kokias intrigas ir nusivylimus tu kalbi? Tarp draugu tokios buvo nebent - niolikos, o netikru vengiau ir tada, ir ypac dabar
Man svarbiau kiekybe. Bet gyvenimas zmones BET KADA gali suvesti. Be to, man dar ne pidisokas, dar nevelu tureti nauju draugu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 07, 13:04)
Vadinas ne nuo metu priklauso, o nuo vidiniu savybiu?

Masinos stovis taip pat tada ne nuo metu priklauso, gali buti 20 metu ideali, o 1 metu supuvus, sugedus ir nepataisoma.

Bet tai isimtys.

Realiame pasaulyje, daugelis moteru turi ivairiu priekabu... vaiku pav. Turi kokius VARGANUS darbelius, kuriuos SAUGO... Turi ne kokia gyvenimo patirti, tai jau nieekuo netiki atbukusios nelabai kas brangaus like, na nebent nuosavas vaikas.

Tai POTENCIALUS sutuokttinis tik kaip pramoginis daiktas...

MB - kitokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 07 rugsėjo 2019 - 12:13

vyresnes nei 40 metu yra BEVILTISKOS bobos.

Visiškai sutinku.Kuo vyresnė moteris, tuo ausys ne tokios standžios, makaronai nebesilaiko.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 07, 13:13)
Visiškai sutinku.Kuo vyresnė moteris, tuo ausys ne tokios standžios, makaronai nebesilaiko.

Niekas ten nesilaiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 07 rugsėjo 2019 - 12:15
Idomucia, tamstos pareiskimas man kazkoks poslas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 07, 13:16)
Idomucia, tamstos pareiskimas man kazkoks poslas  ax.gif

Tas balvonas tavo, su besisukiojancia koja, parodo, kad noretum buti jo pošlų fantazijų herojė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 07, 13:21)
Tas balvonas tavo,  su besisukiojancia koja,  parodo,  kad noretum buti jo pošlų fantazijų herojė  biggrin.gif

tongue.gif
Itariu, mano zirkles jam butu idomesnes.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 07, 13:26)
tongue.gif

Siaip protingu moteru nedaug bendravimui, tik tiek
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 07, 13:26)
tongue.gif

O ko TU labiau noretum?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 07, 13:34)
O ko TU labiau noretum?

As tai noriu gero ir su geru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 09 07, 13:47)
As tai noriu gero ir su geru  biggrin.gif

Gashlus norai.. Tai negerai... Seksualiausios tos kurios nuleidusios akutes sako: "man tokiu dalyku nereikia, nebent vyra padaryt laiminga"

MB mane suzavejo tuo, kad zinojau "bent zodis apie anuos galus - ir santykiai baigiasi"

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 07, 13:51)
Gashlus norai.. Tai negerai...  Seksualiausios tos kurios nuleidusios akutes sako: "man tokiu dalyku nereikia, nebent vyra padaryt laiminga"

MB mane suzavejo tuo, kad zinojau "bent zodis apie anuos galus - ir santykiai baigiasi"

Tai pas tamsta poslos mintys 😉 man su geru charakteriu reikia. Su geru humoro jausmu biggrin.gif
Atsakyti