QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 04, 08:12)
Daug smulkiu dalyku stengiuosi daryti... Renkuosi be pakuotes arba draugiska (suyrancia ar naudotina daug kartu), nesuosi savo daugkartinius tiek i pardes, tiek maistui issinesti, apgalvoju ar man reikia nauju pirkiniu (drabuziu, buitiniu daiktu ir tt) , nereikalingus daiktus atiduodu, naujus pirkinius stengiuos pirkt naturaliu medziagu, kosmetika buitine chemija be chemijos. Spec atliekas vezame tinkamai utilizuoti (baldus, pavojingas atliekas, elektronika). Nesiukslinam, rusiavimo jau net neminesiu... Namie visi ismustruoti
tik is parduotuves parsinesa plastika ne visada apgalvoje.
Dar neatsisakiau automobilio, dazau plaukus su chemija ir valgau mesa (mazai).
Po truputi judu link zw, katei uodega neiseina nukirst per viena diena
db perskaiciau. nu kaip faina girdet
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 04, 08:42)
Uzsienyje daugiau turejau draugu, bent jau podruzkiu. Lietuvoje tai nerealus kaimas, daugelio zmoniu poreikiai labai minimalus. Ypac mano amziaus grupeje... tai visiskas kosmaras, daug kas net uzsienio kalbu nezino, su kompais minimaliai.
kiek tau metu, Idomucia? virs 50? apie 50?
lb noreciau arbatos pagert...
ką reiškia - minimalus poreikiai...judu sedit prie tv per dieną, argi jusu poreikiai ne tokie. tv - tai juk beveik ekologija...
neisivaizduoju jusu kaip dideliu vartotoju, apart islaidu kuru keliones).
nesipuosiat, vaiku neturit, turbut tik plastiką tempiat iš parduotuviu.
mesa - kasdien, trubūt net 3kart i dien.
tavo MB, nori sakyt, sededama prie tv, labai jau išsilavinus, zino daugiau nei Lietuvos kaimo zmones?
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 04, 09:05)
LT turiu 3 labai geras drauges. Tokias, kurios pas mane skraido, kalbam beveik kasdien, kai as atvaziuoju pasiima laisvu darbe kad kartu visa diena praleist. Tai tokiu uzsienyje as nerasiu. Ir Lietuvoje nauju tokiu draugu nerasciau, net jei ten gyvenciau.
superines drauges.
rimtai.
pavydžiu. džiaugiuos už tave.
bet tu tikrai dar jauna. nemanyk, kad nerastum.
su tomis draugystemis - visaip.
esu geru draugiu (pora tai tikrai) jau daug veliau susiradus. ne siaip pazistamu.