Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 04, 08:12)
Daug smulkiu dalyku stengiuosi daryti... Renkuosi be pakuotes arba draugiska (suyrancia ar naudotina daug kartu), nesuosi savo daugkartinius tiek i pardes, tiek maistui issinesti, apgalvoju ar man reikia nauju pirkiniu (drabuziu, buitiniu daiktu ir tt) , nereikalingus daiktus atiduodu, naujus pirkinius stengiuos pirkt naturaliu medziagu, kosmetika buitine chemija be chemijos. Spec atliekas vezame tinkamai utilizuoti (baldus, pavojingas atliekas, elektronika). Nesiukslinam, rusiavimo jau net neminesiu... Namie visi ismustruoti biggrin.gif tik is parduotuves parsinesa plastika ne visada apgalvoje.
Dar neatsisakiau automobilio, dazau plaukus su chemija ir valgau mesa (mazai).
Po truputi judu link zw, katei uodega neiseina nukirst per viena diena smile.gif

db perskaiciau. nu kaip faina girdet wub.gif wub.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 04, 08:42)
Uzsienyje daugiau turejau draugu, bent jau podruzkiu. Lietuvoje tai nerealus kaimas, daugelio zmoniu poreikiai labai minimalus. Ypac mano amziaus grupeje... tai visiskas kosmaras, daug kas  net uzsienio kalbu nezino, su kompais minimaliai.

kiek tau metu, Idomucia? virs 50? apie 50?
lb noreciau arbatos pagert... biggrin.gif
ką reiškia - minimalus poreikiai...judu sedit prie tv per dieną, argi jusu poreikiai ne tokie. tv - tai juk beveik ekologija...
neisivaizduoju jusu kaip dideliu vartotoju, apart islaidu kuru „keliones).
nesipuosiat, vaiku neturit, turbut tik plastiką tempiat iš parduotuviu.
mesa - kasdien, trubūt net 3kart i dien.
tavo MB, nori sakyt, sededama prie tv, labai jau išsilavinus, zino daugiau nei Lietuvos kaimo zmones?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 04, 09:05)
LT turiu 3 labai geras drauges. Tokias, kurios pas mane skraido, kalbam beveik kasdien, kai as atvaziuoju pasiima laisvu darbe kad kartu visa diena praleist. Tai tokiu uzsienyje as nerasiu. Ir Lietuvoje nauju tokiu draugu nerasciau, net jei ten gyvenciau.

superines drauges.
rimtai.
pavydžiu. džiaugiuos už tave.

bet tu tikrai dar jauna. nemanyk, kad nerastum.
su tomis draugystemis - visaip.
esu geru draugiu (pora tai tikrai) jau daug veliau susiradus. ne siaip pazistamu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 rugsėjo 2019 - 10:52
Niekada senu draugu neiskeisciau i naujus.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 09 07, 11:51)

kiek tau metu, Idomucia? virs 50? apie 50?
lb noreciau arbatos pagert... biggrin.gif
ką reiškia - minimalus poreikiai...judu sedit prie tv per dieną, argi jusu poreikiai ne tokie. tv - tai juk beveik ekologija...
neisivaizduoju jusu kaip dideliu vartotoju, apart islaidu kuru „keliones).
nesipuosiat, vaiku neturit, turbut tik plastiką tempiat iš parduotuviu.
mesa - kasdien, trubūt net 3kart i dien.
tavo MB, nori sakyt, sededama prie tv, labai jau išsilavinus, zino daugiau nei Lietuvos kaimo zmones?

Amzius? MB turi vienisa pazistama vyra, ir turi drauge, na simpatiska moteris 46 metu, augina dukra.
Tai tas vyras paziurejes pasake, kad ta atrodo, kaip 75 o ir aplamai, moterys, vyresnes nei 40 metu yra BEVILTISKOS bobos.
Tai tie metai labai slidus reikalas, o dar dabar yra visokiu cheminiu ir chirurginiu priemoniu.

TV galima daug info rasti, bet inteernetu tai dabar daug ka dalyti, dirbti ar nusikalttimus daryt ar pramogas organizuot ar apsipirkti.

Reikia moketi tik kaip, o kaimo zmones turi problemu del igyto mastymo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 07, 12:26)
Amzius? MB turi vienisa pazistama vyra, ir turi drauge, na simpatiska moteris 46 metu, augina dukra.
Tai tas vyras paziurejes pasake, kad ta atrodo, kaip 75 o ir aplamai, moterys, vyresnes nei 40 metu yra BEVILTISKOS bobos.
Tai tie metai labai slidus reikalas, o dar dabar yra visokiu cheminiu ir chirurginiu priemoniu.

TV galima daug info rasti, bet inteernetu tai  dabar daug ka dalyti, dirbti ar nusikalttimus daryt ar pramogas organizuot ar apsipirkti.

Reikia moketi tik kaip, o kaimo zmones turi problemu del igyto mastymo.

Tai ka is tavo isvardintu dalyku zmona daro per tv ar interneta? Galimybe yra niekine, jeigu ja nesinaudoji.

Ir kaip tu ja BEVILTISKA paemei i zmonas?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 07, 12:25)
Niekada senu draugu neiskeisciau i naujus.

O kodel keisti? Nebutina ismesti sena, kai atsiranda naujas. Ir nebutina desperatiskai ieskoti naujo, kai iseina senas.
Mano "naujausiai" draugystei 4m (tik fb neseniai primine sukakti), bet man ji ne maziau tikra ar svarbi negu senesnes.
Atsakyti
Geriau skirti daugiau laiko tikriems laiko patikrintiems draugams, nei ta laika dalinti neaisku kokioms naujoms draugystems
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 07, 12:36)

Ir kaip tu ja BEVILTISKA paemei i zmonas?

Ji ypatinga, nesubobeejus, jaunatviska. Galiu pav. pasakyt - davai varom rytoj i Prancuzija - ir ji vaziuos.
O dauguma bobu tai sedi kur surugusios ir nepajudinsi, nes nuo visko atbukusios ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 07, 12:49)
Geriau skirti daugiau laiko tikriems laiko patikrintiems draugams,  nei  ta laika dalinti neaisku kokioms naujoms draugystems

O kaip tie laiko patikrinti atsiranda? Is pradziu visi buna nauji ir neaisku kokie smile.gif
Be to kodel iskart supriesint reikia,gal yra laiko ir tiems, ir aniems?
Atsakyti

Geriau skirti daugiau laiko tikriems laiko patikrintiems draugams, nei ta laika dalinti neaisku kokioms naujoms draugystems

As sutinku su tavim. Kai griztu i LT nebegioju ir nesusitinku su pazistamais. Susitinku tik su labai svarbiais zmonemis, bet tada skiriu vienam visa diena. Nebeliko bile kokiu draugu Lt. Turiu dabar tik tokius, kad Mb stebisi kiek laiko mes galim prakalbeti ir ka galim viena del kitos padaryti. 

Kaip as jas myliu  :wub: 

Atsakyti

superines drauges.
rimtai.

esu geru draugiu (pora tai tikrai) jau daug veliau susiradus. ne siaip pazistamu.

Uzsienyje labai sunku rasti, nes mano aplinka pernelyg keliaujanti. 

O siaip as nezinau ar ir Lietuvoje sugebeciau. Turi buti labai ypatingos salygos bendravimui, nes dabar tarkim darbe as nenoriu draugu. As nelinkusi pasakoti apie save, o be to artimi santykiai neimanomi. Is darbu turiu lyg ir draugu, kuriems visada padesiu, ypac zinant kaip sunku kraustytis, bet sirdies labai neatlaposiu. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 07, 12:53)
O kaip tie laiko patikrinti atsiranda? Is pradziu visi buna nauji ir neaisku kokie smile.gif
Be to kodel iskart supriesint reikia,gal yra laiko ir tiems, ir aniems?

Jaunystėj atsirenkam draugus is šimtu netikru pazinciu ir draugysciu. Kam suaugusiam zmogui visokios intrigos ir nusivylimai? Ar negana ju buvo jaunysteje?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 07, 12:52)
Ji ypatinga, nesubobeejus, jaunatviska. Galiu pav. pasakyt - davai varom rytoj i Prancuzija - ir ji vaziuos.
O dauguma bobu tai sedi kur surugusios ir nepajudinsi, nes nuo visko atbukusios ir t.t.

Vadinas ne nuo metu priklauso, o nuo vidiniu savybiu?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 07, 12:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72495693" data-time="1567846301"><div><p>superines drauges.
rimtai.

esu geru draugiu (pora tai tikrai) jau daug veliau susiradus. ne siaip pazistamu.</p></div></blockquote><p>Uzsienyje labai sunku rasti, nes mano aplinka pernelyg keliaujanti. </p><p>O siaip as nezinau ar ir Lietuvoje sugebeciau. Turi buti labai ypatingos salygos bendravimui, nes dabar tarkim darbe as nenoriu draugu. As nelinkusi pasakoti apie save, o be to artimi santykiai neimanomi. Is darbu turiu lyg ir draugu, kuriems visada padesiu, ypac zinant kaip sunku kraustytis, bet sirdies labai neatlaposiu. </p>

Va va... LYG IR DRAUGŲ - tokiu ant visu pirstu nesuskaiciuociau, o DRAUGŲ - ant vienos rankos pirštų

Atsakyti