Tu neparasei savo ulgi ir svorio. Tu stira
Tidel ir devi tympas su suknele
gelezine logika ir kaip galiu tai paneigti
Jei dar turi cukinijų pabandyk pagal šitą.https://www.lamaista...ai-ziemai-33444
Tik aš dar papildomai dedu konservuotų ananasų skardinę.Tą kur 800 gr.Valgom kaip desertą, dedam ant ledų.Nelabai sveikuoliškas receptukas jei ką.
Agurkus džiovina, tik neteko ragauti.Išdžiovina,pabarsto druska, sumeta į hermetinius stiklainius, ir kažkiek laiko pasilaiko.Sako labai gera alternatyva bulvių traškučiams.
Cukinijos skanu keptos ant grotelių,kaip garnyras prie mėsos.Išbandyta praktiškai.
Kažkuri čia minėjo,kad į pedagoginį stoja tik visiški lūzeriai.Dalis tiesos yra.Yra tokių,kad neduok tu dieve
Bet,man teko sutikti mokytojų, tikrų šviesulių.Asų savo srityje, puikių psichologų.Dar ir dabar su malonumu bendrauju su savo lituaniste.Griežta buvo,laužė nežmoniškai, bet išmokė tikrai gerai.Nuo žmogaus pašaukimo daug kas priklauso.
Given,
Galiu tiek pasakyti,, kaip ir daug kur, taip ir uni, jeigu dirbsi, uzsidirbsi. Jeigu zmogui atrodo gana atbubenti studentams metai is metu ta pacia medziaga, tai tiek ir gausi.Bet mano manymu geras destytojas eina su naujovemis, domisi, dalyvauja konferencijose, daro tyrimus savo srityje, dalyvauja projektuose, raso straipsnius ir tt. Tokie uzdirba tikrai neblogai, tiek prof, kurie jau turi idirbi, tiek jaunieji, kurie turi daug energijos ir ideju. Cia is asm ir aplinkos patirties
Man atrodo ir mokytojai gali visur dalyvauti, tobuleti.
Tu cia kalbi apie tuos, kurie salia destymo dirba mokslini darba ir dar prisiduria is
projektu. Tikrai galima normalia alga uzdirbt, bet kiek as tokiu maciau, tai jie laisvalaikio neturi. Kruvis beprotiskas. Dar turbut proklauso nuo srities, bet tarkim pas mane, mokslininkas turi draskytis del fondu pinigu ir tik juos gaves gali pirkt iranga ir daryt kazkokius tyrimus.
As abejoju, ar noreciau taip gyventi, kaip tie, kurie sugeba Lt oria alga susirinkt...Gal aplink mane buvo kokie maniakai-darbokolikai ir del
to vaizdas iskreiptas.
Lietuviu kalba niekam nereikalinga, nebent turguje ar riietis cia SM forume. Baigsis ES fondu pinigai ir lietuviu kalbos dar maziau reikes, nes neebus ka dalintis
Manau,kad tokie nihilistai ir bambekliai kaip tu neturi ateities.Niekur, nei LT, nei EU, nei kur kitur.Lietuvių kalba gyvavo, kai niekas dar nei apie jokias sąjungas ir fondus negalvojo, gyvuos ir toliau.Žinoma, jei tokių kaip tu daugiau neatsiras.