Kai nusitemps koks pedofilas ką kaltinsi? Garantuotai visus tik ne save
Kai nusitemps koks pedofilas ką kaltinsi? Garantuotai visus tik ne save
<div>
<p>Ūgio 168? Ir 45 kg? Čia neįmanoma normaliai atrodyt</p>
</div>
</blockquote>
<p>is kur cia tuos parametrus istraukei? imanoma viskas zinok, jei nematei tai ir nesakyk, tau ka pvz japones baisiai atrodo, sakei ten gi buvai, daug gi ju tokios smukutes, neaukstos, aisku, dar ir nuo ziurincio zmogaus priklauso, stai Is_sviesos jau 5kg ant saves butu baisu, tai viskas subjektyvu. Tikiu,kad kokiai stambiai moteriskei atrodziau gal ir baisia, bet daug matau panasiu jaunu merginu plonuciu, labai normaliai atrodo.Jei mzogus sveika sjis vsiad aatrodys normaliai, o ten graziai ar ne jau skonio skirtumai...</p>
Jos MAŽOS!
Tu vis prikuri, kodel butinai susirupinimas? tai tu manim labai susirupinusi,akd mano KMI klausi???
Padariau prielaida i rpaklausiau ar taip ar ne, jei zmogui +5 kg jau atrodo baisu ir sunku lipti i kalna, tai gal kazkas ne taip su sveikata?gal kokei sutrikimai? Tai ne emocija, tai elementarus klausimas, be jokiu pergyvenimu.
maziau fantazuok, nesimatys visur agresija tau zinok tikria ji per daug visur vaidenasi, cia jau teiginys,ne prielaida.
As visada buvau sportiska, lengva, letai neslankioju, nenaudoju liftu ir eskalatoriu, todel +5 kg (kas siaip yra 10% mano svorio) man siek tiek jauciasi. SUNKU dar nera. BAISU irgi. Baisu butu + 20 kg ir tada tikrai i kalnus beigi trecia auksta uzlipti butu sunkoka.
stai Is_sviesos jau 5kg ant saves butu baisu
Nemeluok. As taip nerasiau.
</p></div></blockquote><p>As visada buvau sportiska, lengva, letai neslankioju, nenaudoju liftu ir eskalatoriu, todel +5 kg (kas siaip yra 10% mano svorio) man siek tiek jauciasi. SUNKU dar nera. BAISU irgi. Baisu butu + 20 kg ir tada tikrai i kalnus beigi trecia auksta uzlipti butu sunkoka.
</p>
As 15 priaugau, tai i savo 5ta auksta tikrai lipant jauciasi
Jos MAŽOS!
o as didele? sakai jei ne i ploti prikuri man svorio, tai i ugi bent
<div>
<p>Jos MAŽOS!</p>
</div>
</blockquote>
<p>o as didele? sakai jei ne i ploti prikuri man svorio, tai i ugi bent </p>
Tai tu nesakaibkoks ūgis
Nemeluok. As taip nerasiau.
nemeluoju prigrazinu, perspaudziu kaip jus, kad megstat maniau, jums taip patinka, ne?
Tai tu nesakaibkoks ūgis
tai sakai prisifantazuosi, buvau panasi,kaip atrodo mano drauge japone, ugio esam beveik vienodos, bet dabar as apvalensiu formu, ji otki aberniukiska, ir as tokia buvau.
</p></div></blockquote><p>Nemeluok. As taip nerasiau.
</p>
Nu tai ar pasirodysi kada bent is uzpakalio?
Jei tau gerai, man galvos neskauda.
O ka siulai, kai darze gerybes noksta? Negi ismesi, o suvalgyt nespesi. Be to, geriau ziema is savo darzo vakuoti negu sviezi is uzjurio neaisku kuo supurksti? Juk tu ziuri ka dedi i burna