Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 06, 17:38)
Gal žinai kurioj? Susirinkčiau  biggrin.gif

Kai nusitemps koks pedofilas ką kaltinsi? Garantuotai visus tik ne save
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2019 - 17:05
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 17:51)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495397" data-time="1567781249">
<div>
<p>Ūgio 168? Ir 45 kg? Čia neįmanoma normaliai atrodyt</p>
</div>
</blockquote>
<p>is kur cia tuos parametrus istraukei? imanoma viskas zinok, jei nematei tai ir nesakyk, tau ka pvz japones baisiai atrodo, sakei ten gi buvai, daug gi ju tokios smukutes, neaukstos, aisku, dar ir nuo ziurincio zmogaus priklauso, stai Is_sviesos jau 5kg ant saves butu baisu, tai viskas subjektyvu. Tikiu,kad kokiai stambiai moteriskei atrodziau gal ir baisia, bet daug matau panasiu jaunu merginu plonuciu, labai normaliai atrodo.Jei mzogus sveika sjis vsiad aatrodys normaliai, o ten graziai ar ne jau skonio skirtumai...</p>

Jos MAŽOS!
Atsakyti

Tu vis prikuri, kodel butinai susirupinimas? tai tu manim labai susirupinusi,akd mano KMI klausi??? :D

Padariau prielaida i rpaklausiau ar taip ar ne, jei zmogui +5 kg jau atrodo baisu ir sunku lipti i kalna, tai gal kazkas ne taip su sveikata?gal kokei sutrikimai? Tai ne emocija, tai elementarus klausimas, be jokiu pergyvenimu.

maziau fantazuok, nesimatys visur agresija :mirksiukas: tau zinok tikria ji per daug visur vaidenasi, cia jau teiginys,ne prielaida. :mirksiukas:

As visada buvau sportiska, lengva, letai neslankioju, nenaudoju liftu ir eskalatoriu, todel +5 kg (kas siaip yra 10% mano svorio) man siek tiek jauciasi. SUNKU dar nera. BAISU irgi. Baisu butu + 20 kg ir tada tikrai i kalnus beigi trecia auksta uzlipti butu sunkoka.

Atsakyti

stai Is_sviesos jau 5kg ant saves butu baisu

Nemeluok. As taip nerasiau.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 17:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72495395" data-time="1567781118"><div><p>Tu vis prikuri, kodel butinai susirupinimas? tai tu manim labai susirupinusi,akd mano KMI klausi??? biggrin.gif</p><p>Padariau prielaida i rpaklausiau ar taip ar ne, jei zmogui +5 kg jau atrodo baisu ir sunku lipti i kalna, tai gal kazkas ne taip su sveikata?gal kokei sutrikimai? Tai ne emocija, tai elementarus klausimas, be jokiu pergyvenimu.</p><p>maziau fantazuok, nesimatys visur agresija mirksiukas.gif tau zinok tikria ji per daug visur vaidenasi, cia jau teiginys,ne prielaida. mirksiukas.gif
</p></div></blockquote><p>As visada buvau sportiska, lengva, letai neslankioju, nenaudoju liftu ir eskalatoriu, todel +5 kg (kas siaip yra 10% mano svorio) man siek tiek jauciasi. SUNKU dar nera. BAISU irgi. Baisu butu + 20 kg ir tada tikrai i kalnus beigi trecia auksta uzlipti butu sunkoka.
</p>

As 15 priaugau, tai i savo 5ta auksta tikrai lipant jauciasi lotuliukas.gif
Atsakyti

Jos MAŽOS!

o as didele? :lol: sakai jei ne i ploti prikuri man svorio, tai i ugi bent :lol: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 17:56)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495401" data-time="1567781581">
<div>
<p>Jos MAŽOS!</p>
</div>
</blockquote>
<p>o as didele? lotuliukas.gif sakai jei ne i ploti prikuri man svorio, tai i ugi bent lotuliukas.gif </p>

Tai tu nesakaibkoks ūgis
Atsakyti

Nemeluok. As taip nerasiau.

nemeluoju prigrazinu, perspaudziu kaip jus, kad megstat :) maniau, jums taip patinka, ne? 

Atsakyti

Tai tu nesakaibkoks ūgis

tai sakai prisifantazuosi, buvau panasi,kaip atrodo mano drauge japone, ugio esam beveik vienodos, bet dabar as apvalensiu formu, ji otki aberniukiska, ir as tokia buvau.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 17:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72495399" data-time="1567781485"><div><p>stai Is_sviesos jau 5kg ant saves butu baisu
</p></div></blockquote><p>Nemeluok. As taip nerasiau.
</p>

Nu tai ar pasirodysi kada bent is uzpakalio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 18:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495407" data-time="1567781885"><div><p>Tai tu nesakaibkoks ūgis</p></div></blockquote><p>tai sakai prisifantazuosi, buvau panasi,kaip atrodo mano drauge japone, ugio esam beveik vienodos, bet dabar as apvalensiu formu, ji otki aberniukiska, ir as tokia buvau.</p>

Jei tau gerai, man galvos neskauda.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 06, 17:46)
nu, nė negalvojau, kad kas nors iš jaunimo dar vakuoja šiais laikais

O ka siulai, kai darze gerybes noksta? Negi ismesi, o suvalgyt nespesi. Be to, geriau ziema is savo darzo vakuoti negu sviezi is uzjurio neaisku kuo supurksti? Juk tu ziuri ka dedi i burna mirksiukas.gif
Atsakyti