Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 17:27)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495375" data-time="1567780003">
<div>
<p>Tai va, nebent anksčiau svėrė per mažai, tada taip.</p>
</div>
</blockquote>
<p>tai as ta jau koki 10 k esu parasiusi lotuliukas.gif </p>

Tai jei buvai per liesa, tai tikiu, kad gera priaugti . Yra baseine tokia, atrodo baisiai . Siaubas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 06, 17:29)
Jau ir baseine spėjau praplaukti, jauti?")

O kam cia rupi tavo baseina?
Klausiu kur vaikai ir diedas, kad tik izengei pro duris namo ir is karto prie kampo?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 17:32)
O kam cia rupi tavo baseina?
Klausiu kur vaikai  ir  diedas,  kad tik izengei pro duris namo ir is karto prie kampo?

Ten pat, kur ir tavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 06, 17:33)
Ten pat, kur ir tavo rolleyes.gif

Tavo vaikai gatvej auga.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 17:37)
Tavo vaikai gatvej auga.

Gal žinai kurioj? Susirinkčiau biggrin.gif
Atsakyti

Tai jei buvai per liesa, tai tikiu, kad gera priaugti . Yra baseine tokia, atrodo baisiai . Siaubas.

nu neziau baisiai tikrai neatrodziau, siaip buvau smulki per visur, nes tokai buvau visa, naturaliai, ne tai, kad sukudusi, Smulkus kaulai buvo lasiniu nebuvo, kaip jei maciusi to sazijiete smoetrys pvz kinietes, japones,  viskas gana hamriingai. bet ir jauna labai buvau, tada buvo gerai,buvau savim patenkinta, sveikata neisskundziau, dabar jau moteris subrendusi pagaliau :lol:  paplatejau i visur atsirado labiau moteriska figura ir del to irgi labai gerai. Kaip sakant viskas vietoje ir laiku. 

Atsakyti

Krpesininke nesiojanti M atrodys lb plona.

tikrai neatrodys :) 

Atsakyti

O tu ten tikrai rimtai klausei ar as sutrikimu turiu? Susirupinusi del manes nuosirdziai?

Tu neapsimetinek, cia tavo eilinis pasyviai agresyvus komentaras. :)

Tu vis prikuri, kodel butinai susirupinimas? tai tu manim labai susirupinusi,akd mano KMI klausi??? :D 

Padariau prielaida i rpaklausiau ar taip ar ne, jei zmogui +5 kg jau atrodo baisu ir sunku lipti i kalna, tai gal kazkas ne taip su sveikata?gal kokei sutrikimai? Tai ne emocija, tai elementarus klausimas, be jokiu pergyvenimu.

maziau fantazuok, nesimatys visur agresija :mirksiukas: tau zinok tikria ji per daug visur vaidenasi, cia jau teiginys,ne prielaida. :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 15:21)
Vel jus apie kg, gal geriau grizkim prie maisto vartotojo įkelta nuotrauka
Burbanti, aciu uz recepta 👌</p></div></blockquote><p>Tik please negrizkit prie pomidoru, ugliu ir tyriu virimo.  biggrin.gif Kazkokia pensininkiu tema pasidarius. </p>

nu, nė negalvojau, kad kas nors iš jaunimo dar vakuoja šiais laikais
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 17:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495383" data-time="1567780254"><div><p>Tai jei buvai per liesa, tai tikiu, kad gera priaugti . Yra baseine tokia, atrodo baisiai . Siaubas.</p></div></blockquote><p>nu neziau baisiai tikrai neatrodziau, siaip buvau smulki per visur, nes tokai buvau visa, naturaliai, ne tai, kad sukudusi, Smulkus kaulai buvo lasiniu nebuvo, kaip jei maciusi to sazijiete smoetrys pvz kinietes, japones,  viskas gana hamriingai. bet ir jauna labai buvau, tada buvo gerai,buvau savim patenkinta, sveikata neisskundziau, dabar jau moteris subrendusi pagaliau lotuliukas.gif  paplatejau i visur atsirado labiau moteriska figura ir del to irgi labai gerai. Kaip sakant viskas vietoje ir laiku. </p>

Ūgio 168? Ir 45 kg? Čia neįmanoma normaliai atrodyt
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72495319" data-time="1567775780"><div><p>Tai merginai max 25 -27 metai.Taip,kad gal nebesilyginkit.</p></div></blockquote><p>O kiek man?  smile.gif </p><p></p>

aha, 18 tau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 16:45)
Kokia tu pavyduole biggrin.gif .

tavęs niekas neaplenks biggrin.gif
Atsakyti

Ūgio 168? Ir 45 kg? Čia neįmanoma normaliai atrodyt

is kur cia tuos parametrus istraukei? imanoma viskas zinok, jei nematei tai ir nesakyk, tau ka pvz japones baisiai atrodo, sakei ten gi buvai, daug gi ju tokios smukutes, neaukstos, aisku, dar ir nuo ziurincio zmogaus priklauso, stai Is_sviesos jau 5kg ant saves butu baisu, tai viskas subjektyvu. Tikiu,kad kokiai stambiai moteriskei atrodziau gal ir baisia, bet daug matau panasiu jaunu merginu plonuciu, labai normaliai atrodo.Jei mzogus sveika sjis vsiad aatrodys normaliai, o ten graziai ar ne jau skonio skirtumai...

Atsakyti