<div>
<p>Tai va, nebent anksčiau svėrė per mažai, tada taip.</p>
</div>
</blockquote>
<p>tai as ta jau koki 10 k esu parasiusi </p>
Tai jei buvai per liesa, tai tikiu, kad gera priaugti . Yra baseine tokia, atrodo baisiai . Siaubas.
Tai jei buvai per liesa, tai tikiu, kad gera priaugti . Yra baseine tokia, atrodo baisiai . Siaubas.
nu neziau baisiai tikrai neatrodziau, siaip buvau smulki per visur, nes tokai buvau visa, naturaliai, ne tai, kad sukudusi, Smulkus kaulai buvo lasiniu nebuvo, kaip jei maciusi to sazijiete smoetrys pvz kinietes, japones, viskas gana hamriingai. bet ir jauna labai buvau, tada buvo gerai,buvau savim patenkinta, sveikata neisskundziau, dabar jau moteris subrendusi pagaliau paplatejau i visur atsirado labiau moteriska figura ir del to irgi labai gerai. Kaip sakant viskas vietoje ir laiku.
O tu ten tikrai rimtai klausei ar as sutrikimu turiu? Susirupinusi del manes nuosirdziai?
Tu neapsimetinek, cia tavo eilinis pasyviai agresyvus komentaras.
Tu vis prikuri, kodel butinai susirupinimas? tai tu manim labai susirupinusi,akd mano KMI klausi???
Padariau prielaida i rpaklausiau ar taip ar ne, jei zmogui +5 kg jau atrodo baisu ir sunku lipti i kalna, tai gal kazkas ne taip su sveikata?gal kokei sutrikimai? Tai ne emocija, tai elementarus klausimas, be jokiu pergyvenimu.
maziau fantazuok, nesimatys visur agresija tau zinok tikria ji per daug visur vaidenasi, cia jau teiginys,ne prielaida.
Ūgio 168? Ir 45 kg? Čia neįmanoma normaliai atrodyt
is kur cia tuos parametrus istraukei? imanoma viskas zinok, jei nematei tai ir nesakyk, tau ka pvz japones baisiai atrodo, sakei ten gi buvai, daug gi ju tokios smukutes, neaukstos, aisku, dar ir nuo ziurincio zmogaus priklauso, stai Is_sviesos jau 5kg ant saves butu baisu, tai viskas subjektyvu. Tikiu,kad kokiai stambiai moteriskei atrodziau gal ir baisia, bet daug matau panasiu jaunu merginu plonuciu, labai normaliai atrodo.Jei mzogus sveika sjis vsiad aatrodys normaliai, o ten graziai ar ne jau skonio skirtumai...