Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 06, 15:56)
Man toj foto truksta mesytes. Negrazu tas tarpas, o uzpakalis neaiskus, geriau is sono foto butu. Bet dauguma ji tqip isriecia, kad tik riestesnis atrodytu, atrodo stuburas ruoj perlus. O kiek jis realiai riestas, lieka paslaptis biggrin.gif

Jep, tai poza tokia
Atsakyti

Tu atskirk KMI ir tai ka zmones laiku storuliu tam tikroje kulturoje. KMI parodo, kada tavo svoris jau kelia problemu sveikatai, bet tai neturi nieko bendro su visuomeneje vyraujanciais grozio standartais. Tik nereikia verkti del plonumo kulto - man 45 kg irgi negrazu. S-M-L dydis yra ok, kai atitinka ugi, beigi kaulu struktura.

prie ko cia dabar grozio kultas??? apie ka mes snkam apie pasijautima gerai, sveikata ar kultus? tu kulto auka kokia, kad tau +5 kg jau beda butu?

Tie dydziai labai platus diapazonas, ziurint dar pagal fima as dar ir dabar kai ka is S galiu nesioti, o siaip dydis M.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 17:18)
. S-M-L dydis yra ok, kai atitinka ugi, beigi kaulu struktura.
</p>

Ka reiskia atitinka ugi? M spingalietka ir M krepsininke bus ta pati M, tie patys cm. O KMI gali skirtis gerokai.
O tie kaulai ar ner mitas "mano kaulai stambus" biggrin.gif
Atsakyti

o gal pas tave koks sutirkimas, jei normalus svoris tau jau baisu?

As tave vadinau strikusia???  :blink:  :blink:  :blink:

tu klausimus sugebi matyti ar tu juos  ignoruoji???? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugsėjo 2019 - 16:24
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 06, 17:13)
O kas čia ypatingo? rolleyes.gif

Dar viena, pencinyke i jaunikles subinę taikosi. Priedurnė sena

Vel vyras apsipirkineja maista pleasantry.gif kad tik sugrizai namo ir i interneta ilindai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2019 - 16:27
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 17:08)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495352" data-time="1567778734">
<div>
<p>O tai anksčiau neturėjai? 20 kg pasiskirsto ant viso kūno, moterims ant leškų ir pilvo pagrinde.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jei Lutuke anksciau svere kokius 45 kg, tai tikrai geriau atrodo sverdama +20 kg. Maciau tokiu issekusiu moteru, kur asaros tryksta i issikisusius raktikaulius ziurint.</p>

Tai va, nebent anksčiau svėrė per mažai, tada taip.
Atsakyti

Ka reiskia atitinka ugi? M spingalietka ir M krepsininke bus ta pati M, tie patys cm. O KMI gali skirtis gerokai.

yra, pajauciau ant saves, paziurek i rankas kojas zmoniu, kaip jos skiriasi, mano visas kunas pasikeite, ziedus visus ir vestuvini tame tarpe "isaugau" ir lasiniu tikrai nera ant pirstu :lol: peda isaugo 2 dydziais vienu zodziu paaugau i visur  i senatve :lol: 

Atsakyti

Tai va, nebent anksčiau svėrė per mažai, tada taip.

tai as ta jau koki 10 k esu parasiusi :lol: 

Atsakyti

Tai skirsis ir KMI, ir isvaizda. Krpesininke nesiojanti M atrodys lb plona.

Kaulu stambumas tikrai skiriasi. Pasiziurek kaip akivaizdziai vyrai skirtingai atrodo. Gali buti 185 siaurais petukais ir 185 placiapetis.

Ju svoris tikrai skirsis.

Mano kaulai labai smulkus, tai as matau kaip pvz plonos drauges vistiek nesioja dydziu didesnius svarkus, nes elementariai per pecius netelpa. Tikrai negalime kilais su jomis matuotis, nes tiek pat sveriant pas mane bus daugiau riebalu, o pas jas kaulai kysos.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 17:24)
Dar viena,  pencinyke i jaunikles subinę taikosi. Priedurnė sena

Vel vyras apsipirkineja  maista  pleasantry.gif kad tik sugrizai namo ir i interneta ilindai?

Jau ir baseine spėjau praplaukti, jauti?")
Atsakyti

tu klausimus sugebi matyti ar tu juos  ignoruoji???? 

O tu ten tikrai rimtai klausei ar as sutrikimu turiu? Susirupinusi del manes nuosirdziai?

Tu neapsimetinek, cia tavo eilinis pasyviai agresyvus komentaras. :)

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti