Jep, tai poza tokia
Jep, tai poza tokia
Tu atskirk KMI ir tai ka zmones laiku storuliu tam tikroje kulturoje. KMI parodo, kada tavo svoris jau kelia problemu sveikatai, bet tai neturi nieko bendro su visuomeneje vyraujanciais grozio standartais. Tik nereikia verkti del plonumo kulto - man 45 kg irgi negrazu. S-M-L dydis yra ok, kai atitinka ugi, beigi kaulu struktura.
prie ko cia dabar grozio kultas??? apie ka mes snkam apie pasijautima gerai, sveikata ar kultus? tu kulto auka kokia, kad tau +5 kg jau beda butu?
Tie dydziai labai platus diapazonas, ziurint dar pagal fima as dar ir dabar kai ka is S galiu nesioti, o siaip dydis M.
Ka reiskia atitinka ugi? M spingalietka ir M krepsininke bus ta pati M, tie patys cm. O KMI gali skirtis gerokai.
O tie kaulai ar ner mitas "mano kaulai stambus"
o gal pas tave koks sutirkimas, jei normalus svoris tau jau baisu?
As tave vadinau strikusia???
tu klausimus sugebi matyti ar tu juos ignoruoji????
Dar viena, pencinyke i jaunikles subinę taikosi. Priedurnė sena
Vel vyras apsipirkineja maista kad tik sugrizai namo ir i interneta ilindai?
<div>
<p>O tai anksčiau neturėjai? 20 kg pasiskirsto ant viso kūno, moterims ant leškų ir pilvo pagrinde.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jei Lutuke anksciau svere kokius 45 kg, tai tikrai geriau atrodo sverdama +20 kg. Maciau tokiu issekusiu moteru, kur asaros tryksta i issikisusius raktikaulius ziurint.</p>
Tai va, nebent anksčiau svėrė per mažai, tada taip.
Ka reiskia atitinka ugi? M spingalietka ir M krepsininke bus ta pati M, tie patys cm. O KMI gali skirtis gerokai.
yra, pajauciau ant saves, paziurek i rankas kojas zmoniu, kaip jos skiriasi, mano visas kunas pasikeite, ziedus visus ir vestuvini tame tarpe "isaugau" ir lasiniu tikrai nera ant pirstu peda isaugo 2 dydziais vienu zodziu paaugau i visur i senatve
Tai va, nebent anksčiau svėrė per mažai, tada taip.
tai as ta jau koki 10 k esu parasiusi
Tai skirsis ir KMI, ir isvaizda. Krpesininke nesiojanti M atrodys lb plona.
Kaulu stambumas tikrai skiriasi. Pasiziurek kaip akivaizdziai vyrai skirtingai atrodo. Gali buti 185 siaurais petukais ir 185 placiapetis.
Ju svoris tikrai skirsis.
Mano kaulai labai smulkus, tai as matau kaip pvz plonos drauges vistiek nesioja dydziu didesnius svarkus, nes elementariai per pecius netelpa. Tikrai negalime kilais su jomis matuotis, nes tiek pat sveriant pas mane bus daugiau riebalu, o pas jas kaulai kysos.
Vel vyras apsipirkineja maista kad tik sugrizai namo ir i interneta ilindai?
Jau ir baseine spėjau praplaukti, jauti?")
tu klausimus sugebi matyti ar tu juos ignoruoji????
O tu ten tikrai rimtai klausei ar as sutrikimu turiu? Susirupinusi del manes nuosirdziai?
Tu neapsimetinek, cia tavo eilinis pasyviai agresyvus komentaras.