Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man rodiklis ne KMI, o veidrodis ir mano busena. Priaugusi 5 kg, as pereinu i M dydi. Toks svorio pokytis jau jauciasi pvz lipant laiptais. Kai man bus 60 m, galesiu ir 10 kg priaugti, o dabar nenoriu su MB kur keliaudama ir i kalnus lipant dusti savo uzpakali nesdama. Ir nenoriu XL dydzio nesioti. Gali vadinti mane sutrikusia, jei tau nuo to geriau.

tarp M ir Xl labai labai dideli sskirtumas, ir jau jau piraugus tau 5 kg ir bunat normalaus svorio, kazkas jauciasi tai negerai su fizine busena, ne svoriu. 

Siaip labai risasi galejimas pastoti ir svoris, riebaliuku turi buti, kad pastoti, kitaip labai sunku, jie suristi su estorgenu gamyba, bet jauciuir pati zinai.

As tave vadinau strikusia???  :blink:  :blink:  :blink:

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 14:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72495234" data-time="1567770235"><div><p>o tau koks skirtumas? gal dar rpaso duomenis atsiusti i rnuotruaka nuogos visais kampais? doh.gif  normalus vadinasi normalus iki virsvorio dar toli  mirksiukas.gif maziau kitu svoriasi rupinkis, sveikesne busi  biggrin.gif</p><p>nezinau, ka tu man nori irodyti, kad turiu nesidziaugti priauktu svoriu, bet as dziaugiuosi, man daug smagiau tureti minkstu vietu ant kuno ir grazias  curvs, krutine normalaus dydzio, <strong>uzpakaliuka ir t.t.</strong>  tongue.gif  
</p></div></blockquote><p>Uzpakaliuka galima tureti ir nepriaugus 20 kg. As tikrai ne plokscia. smile.gif 
</p>

Va va. ax.gif
Atsakyti

O tai anksčiau neturėjai? 20 kg pasiskirsto ant viso kūno, moterims ant leškų ir pilvo pagrinde.

Jei Lutuke anksciau svere kokius 45 kg, tai tikrai geriau atrodo sverdama +20 kg. Maciau tokiu issekusiu moteru, kur asaros tryksta i issikisusius raktikaulius ziurint.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 14:48)
As treniruotas lankau tam, kad tiesiog patinka. Tau sito nesuprast, nes tau iskart asocijuojasi su svorio metimu.
Lygiai taip pat man patinka rytais begiot, nes tonusas geras visai dienai.

Aš dėl sveikatos, energijos. Metai juk bėga. Džiaugiuosi, kad dabar jau įpratau ir man tai tapo įprasta kaip pavalgyti, nes šiaip gi sportuoti nemėgstu biggrin.gif
Atsakyti

Tai tu pagal savo kmi esi storoka.

as esu stroka, tikrai?  kazkas negerai tau, tu nesergi kokia anoreksija???  :blink:  :blink:  :blink: zinai tikriausiai,akd jei mzogus sau ar kiti mzones atrodo storoki, kai jie visiskai normalus, ci ajua yra mitybos sutrikimas? psichine liga net anoreksija vadinama arba bulimija? sau neatrodai stora?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 14:54)
O jazau, as poo gimdulymo 8 kg aplink buvau priaugus, tai neilindau nei i vienus priesnestuminius dzinsus. Gerai kad po keliu men viskas dingo nuo bemiegiu naktu  ir vystyklu plovimo biggrin.gif .

Po gimdymo grįžus tilpau į savo džinsus biggrin.gif biggrin.gif aš kaip katė, lengvai nešiojau, greit pagimdžiau ir formą atgavau
Atsakyti

o gal pas tave koks sutirkimas, jei normalus svoris tau jau baisu?

As tave vadinau strikusia???  :blink:  :blink:  :blink:

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 15:09)
Tu skaitydavai ir pavydedavai....pavydedavai ir skaitydavai
Papildyta:
Nu...ir kuri cia gali pasigirti tokiu uzpakaliuku?

vartotojo įkelta nuotrauka

O kas čia ypatingo? rolleyes.gif
Atsakyti

O tai anksčiau neturėjai? 20 kg pasiskirsto ant viso kūno, moterims ant leškų ir pilvo pagrinde.

ko neturejau? tai man ir pasiskirste visur svoris, klubai paplatejo, krutine, rankos, kojos daugiau mesos turi, nelabai supratau minties? 

Atsakyti

as esu stroka, tikrai?  kazkas negerai tau, tu nesergi kokia anoreksija???  :blink:  :blink:  :blink: zinai tikriausiai,akd jei mzogus sau ar kiti mzones atrodo storoki, kai jie visiskai normalus, ci ajua yra mitybos sutrikimas? psichine liga net anoreksija vadinama arba bulimija? sau neatrodai stora?

Tu atskirk KMI ir tai ka zmones laiku storuliu tam tikroje kulturoje. KMI parodo, kada tavo svoris jau kelia problemu sveikatai, bet tai neturi nieko bendro su visuomeneje vyraujanciais grozio standartais. Tik nereikia verkti del plonumo kulto - man 45 kg irgi negrazu. S-M-L dydis yra ok, kai atitinka ugi, beigi kaulu struktura.

Atsakyti

Jei Lutuke anksciau svere kokius 45 kg, tai tikrai geriau atrodo sverdama +20 kg. Maciau tokiu issekusiu moteru, kur asaros tryksta i issikisusius raktikaulius ziurint.

As nebuvau issekusi,jauciausi gerai, buvau sveika, tik tokia buvau visa gyvenima ir taip dabar daug geriau atrodau, sveriau per mazai net pagal KMI, ne pagal savo isivaizdavima, todel ri dizaugiusoi priaugtu svoriu, nes kaip ir sakau man jo priaukti buvo neimanoma, neisivaiduoju, k aman butu reikeje daryti, nes ka dariau niekas niekaip neveike.

Atsakyti
Po teisybei, didesnis sutrikimas piesiasi pas tas, kurios visais rakursais fotkinasi ir deda i internetus biggrin.gif
Atsakyti