Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kaip tu manai kiek ta mergina sveria? As garantuoju ne daugiau 56-58, jei ugis iki 175 cm. Gal dar maziau. 

Tai merginai max 25 -27 metai.Taip,kad gal nebesilyginkit.

Atsakyti

Tai merginai max 25 -27 metai.Taip,kad gal nebesilyginkit.

O kiek man?  :) 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 15:14)
Tu tai cia isvis kraštinė.

Jis man dar dovanu duos,  kad parodziau kelia i zvaigzdes  biggrin.gif

Kokios zvaigzdes...?
Sako kad su tokio svorio ir sudejimo kaip tu, tai vyram tik viena suniuko poza jus prieinamos. Daugiau nepatogu.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 15:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72495319" data-time="1567775780"><div><p>Tai merginai max 25 -27 metai.Taip,kad gal nebesilyginkit.</p></div></blockquote><p>O kiek man?  smile.gif </p><p></p>

Nu kam tu parasei, kad tavo uzpakalis toks? biggrin.gif
Atsakyti

O kiek man?  :)

Nežinau,manau kokia 10 metelių daugiau.Jei nepataikiau tai nepyk.

Sako kad su tokio svorio ir sudejimo kaip tu, tai vyram tik viena suniuko poza jus prieinamos. Daugiau nepatogu.
Papildyta:

Moteris ant viršaus dar labai neblogai.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 06, 16:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72495293" data-time="1567774373"><div><p>Kaip tu manai kiek ta mergina sveria? As garantuoju ne daugiau 56-58, jei ugis iki 175 cm. Gal dar maziau. </p></div></blockquote><p>Tai merginai max 25 -27 metai.Taip,kad gal nebesilyginkit.</p>

Tai merginai max 20 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 16:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72495300" data-time="1567774619"><div><p>Man toj foto truksta mesytes. Negrazu tas tarpas, o uzpakalis neaiskus, geriau is sono foto butu. Bet dauguma ji tqip isriecia, kad tik riestesnis atrodytu, atrodo stuburas ruoj perlus. O kiek jis realiai riestas, lieka paslaptis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man tai yra grazus skirtingi kunu tipai. Keira Knightley labai grazi su visa bepape figura. Monica Belluci labai grazi irgi. </p><p>Cia kaip rinktis, ar torta, ar cepelinus valgyt. As abieju pvz noriu.  biggrin.gif </p>

Keira grazi viskuo, bepapyste, tarpu tarp dantu, vaidyba. Turi cinkelio kazkokio. Bet as jos figuros nenoreciqu, imciau Monicos ne nesvarascius smile.gif
Atsakyti

As padarysiu isvada, kad didzioji dalis nariu daznai apie save raso geriau, nei yra, todel galvoja, kad visos kitos taip irgi daro.  :) 

As rasau kaip yra. Kai man bus 60 m, nebeatrodysiu kaip dabar, tai taip ir pasakysiu, arba ta tema nekalbesiu.  :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 16:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72495323" data-time="1567776641"><div><p>Nu kam tu parasei, kad tavo uzpakalis toks? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As padarysiu isvada, kad didzioji dalis nariu daznai apie save raso geriau, nei yra, todel galvoja, kad visos kitos taip irgi daro.  smile.gif </p><p>As rasau kaip yra. Kai man bus 60 m, nebeatrodysiu kaip dabar, tai taip ir pasakysiu, arba ta tema nekalbesiu.  smile.gif </p>

Tu visada save gyrei, bet niekada saves nerodei. Niekada. Tai duoda peno pamastymams ar is tikruju esi tokia kokia sakaisi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 15:41)
Tu visada save gyrei,  bet niekada saves nerodei. Niekada. Tai duoda peno pamastymams ar is tikruju esi tokia kokia sakaisi

Kokia tu pavyduole biggrin.gif .
Atsakyti

Tu visada save gyrei, bet niekada saves nerodei. Niekada. Tai duoda peno pamastymams ar is tikruju esi tokia kokia sakaisi

Aj tiek to.

Nu kas linkusios pacios pasakas sekti, is kitu to paties tikisi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 06 rugsėjo 2019 - 15:54
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 16:52)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72495335" data-time="1567777300"> Tu visada save gyrei, bet niekada saves nerodei. Niekada. Tai duoda peno pamastymams ar is tikruju esi tokia kokia sakaisi</blockquote> 
<p>Aj tiek to.</p>
<p>Nu kas linkusios pacios pasakas sekti, is kitu to paties tikisi.</p>

As rodziausi, ir ne viena karta, ir neduos sumeluoti tos, kurios pas mane fb. Tu nesirodei NIEKAM niekada
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 16:45)
Kokia tu pavyduole biggrin.gif .

Jau tavo isvaizdos tikrai nepavydziu. Jeibogu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 14:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495218" data-time="1567769509"><div><p>Tai kiek?</p></div></blockquote><p>o tau koks skirtumas? gal dar rpaso duomenis atsiusti i rnuotruaka nuogos visais kampais? doh.gif  normalus vadinasi normalus iki virsvorio dar toli  mirksiukas.gif maziau kitu svoriasi rupinkis, sveikesne busi  biggrin.gif </p><p>nezinau, ka tu man nori irodyti, kad turiu nesidziaugti priauktu svoriu, bet as dziaugiuosi, man daug smagiau tureti minkstu vietu ant kuno ir grazias  curvs, krutine normalaus dydzio, uzpakaliuka ir t.t.  tongue.gif  </p>

O tai anksčiau neturėjai? 20 kg pasiskirsto ant viso kūno, moterims ant leškų ir pilvo pagrinde.
Atsakyti