Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 15:46)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72495277" data-time="1567772707"> O apie siknas ir kg kieno tema? Kas kam aktualu, tas ta raso...</blockquote>
<p>Nu tau aktualu cukinijos. Zinau, kalbeti apie svori ir uzpakalius labai pavirsutiniska.</p>
<p>Apie maista daug giliau. Va lb geras receptas cukinijoms naikinti:</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.nidosreceptai.lt/cukiniju-gratinas-su-vistos-krutineliu-iesmeliais/'>https://www.nidosreceptai.lt/cukiniju-gratinas-su-vistos-krutineliu-iesmeliais/</a></p>
<p> </p>
<p>p.s. Sitos blogeres visi receptai labai skanus</p>

Tiesiog tau idomu siknos, man pomidorai, abu intelektu labai nekvepia biggrin.gif

Sita kulinare as jau senokai atradus, isties labai skaniai
Atsakyti
Niekam cia neidomu puslapiu puslapius kalbet apie ta svori. Bet kai lutuke ryskiai nusisneka, pamirsta ka viena rase pries kelias savaites, kita dabar, tai todel ir nagrinejama. Nu tokia patenkinta dabar savo pilvuku, kad dar nori mest😂😂.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 14:48)

Tavo liesu koju? Tu turbut juokauji?  biggrin.gif

Davai savo diedo telefona mygom duodi

Bandysi slaunim dusint, jei bidonais nepavyks? blink.gif biggrin.gif
Negaliu, vyras mano labai geras zmogus, nenusipelne jis tokios baisios mirties biggrin.gif .
Atsakyti
Man toj foto truksta mesytes. Negrazu tas tarpas, o uzpakalis neaiskus, geriau is sono foto butu. Bet dauguma ji tqip isriecia, kad tik riestesnis atrodytu, atrodo stuburas ruoj perlus. O kiek jis realiai riestas, lieka paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 06, 14:53)
Tiesiog tau idomu siknos, man pomidorai, abu intelektu labai nekvepia biggrin.gif

Sita kulinare as jau senokai atradus, isties labai skaniai

Ateis laikas ir is Sviesos pomidorai ir cukinijos domins. Kad man pries 10 metu kas butj pasakes, kad as kapstysiuos darze - buciau pirstu pasukiojus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 15:55)
Niekam cia neidomu puslapiu puslapius kalbet apie ta svori. Bet kai lutuke ryskiai nusisneka, pamirsta ka viena rase pries kelias savaites, kita dabar, tai todel ir nagrinejama. Nu tokia patenkinta dabar savo pilvuku, kad dar nori mest😂😂.
Papildyta:

Bandysi slaunim dusint, jei bidonais nepavyks? blink.gif  biggrin.gif
Negaliu, vyras mano labai geras zmogus, nenusipelne jis tokios baisios mirties biggrin.gif .

Pavartysiu pataluose tavo dieda, pas mane ir jegod daugiau ir istvermes, ne distrofikė gi.
Davai telefoną, baile. Bijai, kad pames ans tave, pagulejes tarp cinamonais kvepenciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2019 - 15:01
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 15:01)
Pavartysiu pataluose tavo dieda,  pas mane ir jegod daugiau ir istvermes,  ne distrofikė gi.
Davai telefoną,  baile. Bijai,  kad pames ans tave,  pagulejes tarp cinamonais kvepenciu?

Kiek mokesi man? Dykai neduosiu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 06, 15:56)
Man toj foto truksta mesytes. Negrazu tas tarpas, o uzpakalis neaiskus, geriau is sono foto butu. Bet dauguma ji tqip isriecia, kad tik riestesnis atrodytu, atrodo stuburas ruoj perlus. O kiek jis realiai riestas, lieka paslaptis biggrin.gif

Gryna tiesa. Bet atmetus tuos dirbtinius israitymus, apsimetus jog mes tikim jos mesinga šikna biggrin.gif , manau cia niekas tokios figuros neturi. Va cia tikra gazelė.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 15:58)
Ateis laikas ir is Sviesos pomidorai ir cukinijos domins. Kad man pries 10 metu kas butj pasakes, kad as kapstysiuos darze - buciau pirstu pasukiojus.

Tai kad mes su Is Sviesos praktiskai vienmetes biggrin.gif as manau gana anksti pasebau darzu klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 15:03)
Gryna tiesa. Bet atmetus tuos dirbtinius israitymus,  apsimetus jog mes tikim jos mesinga šikna  biggrin.gif  ,  manau cia niekas tokios figuros neturi. Va cia tikra gazelė.

Va i tokias tavo diedas ir ziuri. O tu kaip meti svori, taip ir nenumeti, nes edi kaip mesmale.
Atsakyti

Zoleles ir geles jau dabar rupi. Del pomidoru tai pagyvensim - pamatysim. Reikia ir laiko, ir gebejimu. Kol kas neturiu nei vieno. 

Atsakyti

Man tai yra grazus skirtingi kunu tipai. Keira Knightley labai grazi su visa bepape figura. Monica Belluci labai grazi irgi. 

Cia kaip rinktis, ar torta, ar cepelinus valgyt. As abieju pvz noriu.  :D 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 16:03)
Kiek mokesi man? Dykai neduosiu tongue.gif .

Tu tai cia isvis kraštinė.

Jis man dar dovanu duos, kad parodziau kelia i zvaigzdes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 16:07)
Va i tokias tavo diedas ir ziuri. O tu kaip meti svori, taip ir nenumeti, nes edi kaip mesmale.

I tokias ir as ziuriu biggrin.gif , o tokio sudejimo, kaip tu, baisimės abu.
Atsakyti