Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 06, 13:40)
Aš nėštumo metu su 11 kg jaučiausi kaip banginis  unsure.gif

O jazau, as poo gimdulymo 8 kg aplink buvau priaugus, tai neilindau nei i vienus priesnestuminius dzinsus. Gerai kad po keliu men viskas dingo nuo bemiegiu naktu ir vystyklu plovimo biggrin.gif .
Atsakyti

Tai pagal KMI as galeciau priaugti dar apie 18 kg. Bandau isivaizduoti, kaip jausciausi ir atrodyciau su 18 kg riebalu ant savo kuno ir koks butu mano dydis. Nesiociau koki L-XL. Nei atrodyciau graziai, nei buciau sveika. :)

tai sakai nezino mokslininkai ka suraso KMI - sudinos rekomendacijos? :lol: o gal pas tave koks sutirkimas, jei normalus svoris tau jau baisu? niekas nesako,kad butu ties virsvorio riba. 

Atsakyti

Uzpakaliuka galima tureti ir nepriaugus 20 kg. As tikrai ne plokscia. :) 

as paie save snekejau ne tave, ko tu viska sau mauni?

Atsakyti

Jo, negebejimas priaugti svorio yra siu laiku zmonijos rykste. :D MElEjonai kencia, niekaip nepriauga. 

o kam visas ta sperdejimas? 

nors siaip parasei teisingai daugiau zmoniu badauja, nei perisvalgo sioje zemeje...

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 13:47)

<p>o camabla sveria ryskiai per mazai i rnesugeba priaugti, kaip suprantu, ka ri sakiau, priaugti svorio daug sunkiau, jei jis savaime neauga.</p>

O kas tau sake, kad as noriu svert tiek, kiek leidzia KMI? jei sverciau 75, jauciu reikru xl. Siaubas.
Bet cia as apie save kalbu. Nereik tik reaguot toms, kurios nesioja xl.
Atsakyti

O kas tokio baisaus parasyti savo ugi ir svori?
Juk beveik visos parase. Net Lisiteja save cia piese kad ulyra stora, o kai parase savo duomenis - pasirodo normalaus sudejimo moteris.
Kompleksuoji tu, todel ir nerasai.

o kas bloga savo nuotrauka ikelti cia,ar bent brangaus savo ziedo, kompleksuoji? :lol: 

Atsakyti

O kas tau sake, kad as noriu svert tiek, kiek leidzia KMI? jei sverciau 75, jauciu reikru xl. Siaubas.
Bet cia as apie save kalbu. Nereik tik reaguot toms, kurios nesioja xl.

tai koks tavo ugis ir svoris,kiek pamenu rasei kakzur 175 /55? tai jau ryskiai per mazai

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72495238" data-time="1567770444"><div><p>Tai KMI ir rodytu virsvori lotuliukas.gif
</p><p>o camabla sveria ryskiai per mazai i rnesugeba priaugti, kaip suprantu, ka ri sakiau, <strong>priaugti svorio daug sunkiau, jei jis savaime neauga.</strong>
</p></div></blockquote><p>Jo, negebejimas priaugti svorio yra siu laiku zmonijos rykste. biggrin.gif MElEjonai kencia, niekaip nepriauga. 
</p>

Man rodos as greit priaugciau kiek man leidzia kmi. Uztektu kist i save belenkoki slamsta.
Atsakyti

tai sakai nezino mokslininkai ka suraso KMI - sudinos rekomendacijos? :lol: o gal pas tave koks sutirkimas, jei normalus svoris tau jau baisu? niekas nesako,kad butu ties virsvorio riba. 

Man rodiklis ne KMI, o veidrodis ir mano busena. Priaugusi 5 kg, as pereinu i M dydi. Toks svorio pokytis jau jauciasi pvz lipant laiptais. Kai man bus 60 m, galesiu ir 10 kg priaugti, o dabar nenoriu su MB kur keliaudama ir i kalnus lipant dusti savo uzpakali nesdama. Ir nenoriu XL dydzio nesioti. Gali vadinti mane sutrikusia, jei tau nuo to geriau.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 14:26)
Man ta KMI skaiciuokle biski nesamone. Pagal mano ugi man rodo kad jei sverciau 75 tai butu normalu dar. Bet tai daugiau nei 15 kg kaip dabar. Cia nebent tokia raumenu mase po visur ismetyt. Bet raso kad KMI skaiciuokle sportininkams netinka.
Be to reikia atsizvelgt i kaulu struktura.

sportininkė mat didžioji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 13:51)
Tu esi bepapė distrofike,  apie ką tu cia kalbi?  Anoreksikemis tampa tos,  kurios nesugeba nieko suvaldyti gyvenime,  lieka tik svoris. Cia ne mano isgalvota

O tu man pavydi, nes svoris yra tavo skaudziausia vieta tongue.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 13:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72495246" data-time="1567770659"><div><p>O kas tokio baisaus parasyti savo ugi ir svori?
Juk beveik visos parase. Net Lisiteja save cia piese kad ulyra stora, o kai parase savo duomenis - pasirodo normalaus sudejimo moteris.
Kompleksuoji tu, todel ir nerasai.</p></div></blockquote><p>o kas bloga savo nuotrauka ikelti cia,ar bent brangaus savo ziedo, kompleksuoji? lotuliukas.gif </p>

Manes burbos fintai neveikua.
Ziedu pilnos juvelyrines yra. Kiekvieno kisenei.
Tai tu pagal savo kmi esi storoka.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 14:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72495256" data-time="1567771060"><div><p>O kas tau sake, kad as noriu svert tiek, kiek leidzia KMI? jei sverciau 75, jauciu reikru xl. Siaubas.
Bet cia as apie save kalbu. Nereik tik reaguot toms, kurios nesioja xl.</p></div></blockquote><p>tai koks tavo ugis ir svoris,kiek pamenu rasei kakzur 175 /55? tai jau ryskiai per mazai</p>

Parasyk pirma savo. Paskui parasysiu savo. Man ner ko slept, esu rasius. Kg karts nuo karto po viena pirmyn/ atgal svyruoja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 14:46)
Nerupetu neatsakinetum mirksiukas.gif .

Aha. Pavydziu. Tik nzn ko. Turbut kad nesu karatiste biggrin.gif .

Tu skaitydavai ir pavydedavai....pavydedavai ir skaitydavai
Papildyta:
Nu...ir kuri cia gali pasigirti tokiu uzpakaliuku?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti