Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 09 06, 14:37)
<p>Lutuke,tai gi neseniai ant dietos tupėjai,kg tirpdei.Ar aš su kuo nors maišau?Mylimuke,įsivesk frazę <em>cukinijų laiveliai su įdaru.Gal sudomins receptukai.Nes kai padarau,kartais netenka nė paragauti.</em></p>

Ne nu....jus nejuokinkit biggrin.gif pora kilų zmogus nemeta, o jus is to bbž ka issigalvojat. Ji gi nelaksto i džimus ir sporto sales kelis kartus per savaite, kai ne kurios cia. Va tos tai vargšės, jog sitaip sunkiai turi arti, kad vietoje laikytu savo svori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2019 - 14:12
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 13:42)
Ar man rupi tiki tu ar ne?

Buvai autsaidere,  bijojai i musu temas uzeiti prisijungus. Darydavai tai slapcia ir pavydejai. Sake I ir pavydejai. Is ten ir tavo 'zinios' apie visus ka kas sake pries 20 metu.

Nerupetu neatsakinetum mirksiukas.gif .

Aha. Pavydziu. Tik nzn ko. Turbut kad nesu karatiste biggrin.gif .
Atsakyti

Bet jei pvz 168 cm svertum 78 ir nebūtum didelė sportininkė, tai viršsvoris.

Tai KMI ir rodytu virsvori :lol: 

o camabla sveria ryskiai per mazai i rnesugeba priaugti, kaip suprantu, ka ri sakiau, priaugti svorio daug sunkiau, jei jis savaime neauga.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 14:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495218" data-time="1567769509"><div><p>Tai kiek?</p></div></blockquote><p>o tau koks skirtumas? gal dar rpaso duomenis atsiusti i rnuotruaka nuogos visais kampais? doh.gif  normalus vadinasi normalus iki virsvorio dar toli  mirksiukas.gif maziau kitu svoriasi rupinkis, sveikesne busi  biggrin.gif </p><p>nezinau, ka tu man nori irodyti, kad turiu nesidziaugti priauktu svoriu, bet as dziaugiuosi, man daug smagiau tureti minkstu vietu ant kuno ir grazias  curvs, krutine normalaus dydzio, uzpakaliuka ir t.t.  tongue.gif  </p>

Nei ji hobi koki turi, nei vaikais uzsiima savo, o kazka veikti tai reikia, tai ir kisa savo nosi i kitu gyvenimus.
Atsakyti

o tau koks skirtumas? gal dar rpaso duomenis atsiusti i rnuotruaka nuogos visais kampais? :oh:  normalus vadinasi normalus iki virsvorio dar toli  :mirksiukas: maziau kitu svoriasi rupinkis, sveikesne busi  :D

nezinau, ka tu man nori irodyti, kad turiu nesidziaugti priauktu svoriu, bet as dziaugiuosi, man daug smagiau tureti minkstu vietu ant kuno ir grazias  curvs, krutine normalaus dydzio, uzpakaliuka ir t.t.  :P  

Uzpakaliuka galima tureti ir nepriaugus 20 kg. As tikrai ne plokscia. :) 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 13:45)
Ne nu....jus nejuokinkit  biggrin.gif  pora kitu zmogus nemeta,  o jus is to bbž ka issigalvojat. Ji gi nelaksto i džimus ir sporto sales kelis kartus per savaite,  kai ne kurios cia. Va tos tai vargšės,  jog sitaip sunkiai turi arti,  kad vietoje laikytu savo svori.

As treniruotas lankau tam, kad tiesiog patinka. Tau sito nesuprast, nes tau iskart asocijuojasi su svorio metimu.
Lygiai taip pat man patinka rytais begiot, nes tonusas geras visai dienai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 14:47)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495212" data-time="1567769237">
<div>
<p>Bet jei pvz 168 cm svertum 78 ir nebūtum didelė sportininkė, tai viršsvoris.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai KMI ir rodytu virsvori lotuliukas.gif </p>
<p>o camabla sveria ryskiai per mazai i rnesugeba priaugti, kaip suprantu, ka ri sakiau, priaugti svorio daug sunkiau, jei jis savaime neauga.</p>

Ta tai isvis distrofike, todel ir varo ant cinamonines krutis turincias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2019 - 14:13

Tai KMI ir rodytu virsvori :lol:

o camabla sveria ryskiai per mazai i rnesugeba priaugti, kaip suprantu, ka ri sakiau, priaugti svorio daug sunkiau, jei jis savaime neauga.

Jo, negebejimas priaugti svorio yra siu laiku zmonijos rykste. :D MElEjonai kencia, niekaip nepriauga. 

Atsakyti

Kmi primečiau. Tai trini, brangioji.

k apirmetei, ka tirnu, nu jei labai neina be jo gyventi mano kmi 22.77, laiminga?  :D numesiu dar 2 kg bus beveik idealu 22

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495218" data-time="1567769509"><div><p>Tai kiek?</p></div></blockquote><p>o tau koks skirtumas? gal dar rpaso duomenis atsiusti i rnuotruaka nuogos visais kampais? doh.gif  normalus vadinasi normalus iki virsvorio dar toli  mirksiukas.gif maziau kitu svoriasi rupinkis, sveikesne busi  biggrin.gif </p><p>nezinau, ka tu man nori irodyti, kad turiu nesidziaugti priauktu svoriu, bet as dziaugiuosi, man daug smagiau tureti minkstu vietu ant kuno ir grazias  curvs, krutine normalaus dydzio, uzpakaliuka ir t.t.  tongue.gif  </p>

O kas tokio baisaus parasyti savo ugi ir svori?
Juk beveik visos parase. Net Lisiteja save cia piese kad ulyra stora, o kai parase savo duomenis - pasirodo normalaus sudejimo moteris.
Kompleksuoji tu, todel ir nerasai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 14:48)
As treniruotas lankau tam, kad tiesiog patinka. Tau sito nesuprast, nes tau iskart asocijuojasi su svorio metimu.
Lygiai taip pat man patinka rytais begiot, nes tonusas geras visai dienai.

Tu esi bepapė distrofike, apie ką tu cia kalbi? Anoreksikemis tampa tos, kurios nesugeba nieko suvaldyti gyvenime, lieka tik svoris. Cia ne mano isgalvota
Atsakyti

Lutuke,tai gi neseniai ant dietos tupėjai,kg tirpdei.Ar aš su kuo nors maišau?Mylimuke,įsivesk frazę cukinijų laiveliai su įdaru.Gal sudomins receptukai.Nes kai padarau,kartais netenka nė paragauti.

tai as ir dabar ant "dietos", jei taip galima vadinti, pakoregavai mityba, judejimo pridejau ir ka?Ar tai galima daryti,kai jau turi tik virsvori?  :D​ 

ka tik siandien apie tai parasiau :) 

Atsakyti