Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 14:26)
Man ta KMI skaiciuokle biski nesamone. Pagal mano ugi man rodo kad jei sverciau 75 tai butu normalu dar. Bet tai daugiau nei 15 kg kaip dabar. Cia nebent tokia raumenu mase po visur ismetyt. Bet raso kad KMI skaiciuokle sportininkams netinka.
Be to reikia atsizvelgt i kaulu struktura.

Bet jei pvz 168 cm svertum 78 ir nebūtum didelė sportininkė, tai viršsvoris.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 13:24)
Daugumos nemaciau,   bet ka maciau,  ta maciau  -  nemeluosiu.
Tu nebuvai mamkų  senos gvardijos dalis,  nebuvai gero laiko praleidimo dalis,  todel maitiniesi tik trupiniais.

As tau mazai tikiu. Ir tam yra pagrindas.
Atsimenu as ta sena mamku gvardija, gi edetes su zkb ant tiek, kad abi is mamku ismesdavo biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 06 rugsėjo 2019 - 13:34

Lutuke,tai

koks tavo ugis ir svoris? Tu stora-nestora vertini pagal KMI, taip?

normali pagal KMI 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 14:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72495167" data-time="1567764801"><div><p>Lutuke,tai</p><p>koks tavo ugis ir svoris? Tu stora-nestora vertini pagal KMI, taip?</p></div></blockquote><p>normali pagal KMI </p>

Tai kiek?
Atsakyti

Kūno masės indeksas koks? Riebalų santykis? Išduok, kaip galima mesti svorį tik nuo pilvo . Aš priaugau 20 kt būčiau stora.

As nemetu kazkaip specialiai vien nuo pilvo tokiu budu nezinau , bet daugiau judu, darau 16 val ertrauka tarp paskutinio ir pirmo valgymo ir pakoregavau meniu ir krent amatyt ten, kur pervirsis :) 

as ne tu ar ne? :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 06, 13:31)

Jinai nerasys. Nes yra viena kuri ja fb mato.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 14:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495155" data-time="1567764016"><div><p>Kūno masės indeksas koks? Riebalų santykis? Išduok, kaip galima mesti svorį tik nuo pilvo . Aš priaugau 20 kt būčiau stora.</p></div></blockquote><p>As nemetu kazkaip specialiai vien nuo pilvo tokiu budu nezinau , bet daugiau judu, darau 16 val ertrauka tarp paskutinio ir pirmo valgymo ir pakoregavau meniu ir krent amatyt ten, kur pervirsis smile.gif </p><p>as ne tu ar ne? smile.gif </p>

Kmi primečiau. Tai trini, brangioji.
Atsakyti

Lutuke,tai gi neseniai ant dietos tupėjai,kg tirpdei.Ar aš su kuo nors maišau?Mylimuke,įsivesk frazę cukinijų laiveliai su įdaru.Gal sudomins receptukai.Nes kai padarau,kartais netenka nė paragauti.

Atsakyti

normali pagal KMI 

Tai pagal KMI as galeciau priaugti dar apie 18 kg. Bandau isivaizduoti, kaip jausciausi ir atrodyciau su 18 kg riebalu ant savo kuno ir koks butu mano dydis. Nesiociau koki L-XL. Nei atrodyciau graziai, nei buciau sveika. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 14:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72495217" data-time="1567769472"><div><p>normali pagal KMI </p></div></blockquote><p>Tai pagal KMI as galeciau priaugti dar apie 18 kg. Bandau isivaizduoti, kaip jausciausi ir atrodyciau su 18 kg riebalu ant savo kuno ir koks butu mano dydis. Nesiociau koki L-XL. Nei atrodyciau graziai, nei buciau sveika. smile.gif
</p><p></p><p></p>

Aš nėštumo metu su 11 kg jaučiausi kaip banginis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 14:27)
As tau mazai tikiu. Ir tam yra pagrindas.

Ar man rupi tiki tu ar ne?

Buvai autsaidere, bijojai i musu temas uzeiti prisijungus. Darydavai tai slapcia ir pavydejai. Sekei ir pavydejai. Is ten ir tavo 'zinios' apie visus ka kas sake pries 20 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2019 - 14:11

Tai kiek?

o tau koks skirtumas? gal dar rpaso duomenis atsiusti i rnuotruaka nuogos visais kampais? :oh:  normalus vadinasi normalus iki virsvorio dar toli  :mirksiukas: maziau kitu svoriasi rupinkis, sveikesne busi  :D 

nezinau, ka tu man nori irodyti, kad turiu nesidziaugti priauktu svoriu, bet as dziaugiuosi, man daug smagiau tureti minkstu vietu ant kuno ir grazias  curvs, krutine normalaus dydzio, uzpakaliuka ir t.t.  :P  

Atsakyti