Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 09 06, 12:11)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72495113" data-time="1567760492">
<div>
<p>Tu taip džiaugiesi, kad net meti svorį. Žinoma. Kurgi ne.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>As sveriau labai mazai, priaugau, dziaugiuosi, bet dabar jau buvo keliais kg per daug, nes vsiai mazai judejau ir valgiau daug cukraus matyt susidejo, taigi siek tiek aptvarkiau mityba ir numeciau, bet tai vis tiek esu dabar dar +20kg nei sveriau pries kelis metus, ir neturiu virsvorio, jei ka vel prades tau vaidentis , Ir daugiau max noriu numesti 2-5kg NE DAUGIAU , kitu priaugtu kg nei noriu, nei zadu mesti, jauciuosi labai gerai normalaus sudejimo budama, o ties pilvu susidariusius riebalu pertekliu taip norejau numesti ir siek tiek sutvritinti presa. Tobulumui gi ribu nera  biggrin.gif</p>
<p>bet jei reiktu rinktis kaip dabar visi kg arba kaip anksciau , rinkciausi ,kaip dabar.</p>
<p>Kaip ir sporto saleje man sake, mano riebalu pats kiekis kune norma, nes ir kg norma. tik susibazave buvo ties pilvu daugiausia, matomai nuo sedimo darbo.</p>
<p>vis dar neaisku?  hmm.gif</p>

Kūno masės indeksas koks? Riebalų santykis? Išduok, kaip galima mesti svorį tik nuo pilvo . Aš priaugau 20 kt būčiau stora.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 06, 12:56)
Atrodo skaniai. Galima recepta? biggrin.gif

Tuoj.
Abieju imetu.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2019 - 12:04

Lutuke,tai

koks tavo ugis ir svoris? Tu stora-nestora vertini pagal KMI, taip?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 06, 13:13)
<p>Lutuke,tai
</p><p>koks tavo ugis ir svoris? Tu stora-nestora vertini pagal KMI, taip?
</p>

Nesakys.
Atsakyti
Kas megsta kinietiško tipo maista. Sveikuoliškas variantas.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 12:58)
Tai bijai surugt dar daugiau nei esi, todel ir nemegsti rauginto.

Raugintos darzoves yra geris, medikai sako kad turi priesveziniu bakteriju.

kad to gėrio ant tavęs nesimato, ėdi visus kaip tas vėžys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 06, 13:10)
kad to gėrio ant tavęs nesimato, ėdi visus kaip tas vėžys biggrin.gif

Tave tampau ir tu vis uzkimbi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 14:12)
Tave tampau ir tu vis uzkimbi biggrin.gif .

tu jau per visus galus ne vieno nario išbandyta. Ignoras tau nepadeda, kaip lieji savo trydas taip lieji, vargšė ligonė 4u.gif
Atsakyti
Va 'labai krutos bobos' aka musu babūnės figura - perfektukas. Be priputimu ir nupjovimu, be istisiniu treniruociu. Va ten tai figūra!
Tik kur ji dingo? Tikiuosi viskas gerai su ja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 06, 13:13)
tu jau per visus galus ne vieno nario išbandyta. Ignoras tau nepadeda, kaip lieji savo trydas taip lieji, vargšė ligonė 4u.gif

Nusistekenai jau visai... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 06, 13:13)
Va 'labai krutos bobos' aka musu babūnės figura -  perfektukas. Be priputimu ir nupjovimu,  be istisiniu treniruociu. Va ten tai figūra!
Tik kur ji dingo?  Tikiuosi viskas gerai su ja.

Jau ir ja matei? Kaip montekrista ir mane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 06, 14:21)

Jau ir ja matei? Kaip montekrista ir mane? biggrin.gif

Daugumos nemaciau, bet ka maciau, ta maciau - nemeluosiu.
Tu nebuvai mamkų senos gvardijos dalis, nebuvai gero laiko praleidimo dalis, todel maitiniesi tik trupiniais.
Atsakyti
Man ta KMI skaiciuokle biski nesamone. Pagal mano ugi man rodo kad jei sverciau 75 tai butu normalu dar. Bet tai daugiau nei 15 kg kaip dabar. Cia nebent tokia raumenu mase po visur ismetyt. Bet raso kad KMI skaiciuokle sportininkams netinka.
Be to reikia atsizvelgt i kaulu struktura.
Atsakyti