Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Aimeja, pasidalinau vienu poastu is savo darbovietes, padariau public, special for you biggrin.gif , gali paziureti, aip rengiuosi darbe, kaip mano bendradarbiai rengiasi, kur dirbu, jei iki siol nesusiorientavai paziureti, juk tau labai idomi as biggrin.gif
Atsakyti
Mes kazkada labai senai, kazkurioje temoje krizenom apie pirmuosius. Kokie visdelto dazniausiai baisiai nevyke pirmieji kartai buna
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 29, 17:48)
Su MB - 5
Papildyta:
Na man tikrai, tik  aukstakulniu truksta, kad pasiekt 2 metrus.

Bet MB tai gerai, prie manes ir su aukstakulniais atrodo mazyte

fui koks palaidunas biggrin.gif
o kam tu su jom miegojai, jei jau hromnus buvai pradejs vartoti?

Iodmucia, gal zinai , kodel man pradejo rodyti reklamas, net su addblock? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 29, 18:15)
Aimeja, pasidalinau vienu poastu is savo darbovietes, padariau public, special for you  biggrin.gif , gali paziureti, aip rengiuosi darbe, kaip mano bendradarbiai rengiasi, kur dirbu, jei iki siol nesusiorientavai paziureti, juk tau labai idomi as  biggrin.gif

Na uzteks gi pagaliau. Pakalbam apie pirmus kartus su vyrais.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 29, 18:16)
Mes kazkada labai senai,   kazkurioje temoje krizenom apie pirmuosius. Kokie visdelto dazniausiai baisiai nevyke pirmieji kartai buna

mano tai buvo labai vykes, pas mus nebuvo taip,kad viena diena pasibuciavom, o kita jau iki galo. Kazkaip net nezinau kur kada ta riba buvo, ka vadinti tuo pirmu kartu, buvo daug orgazmu ir iki primo karto ir kitais budais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 29, 18:17)
Na uzteks gi pagaliau. Pakalbam apie pirmus kartus su vyrais.

kalbu kalbu nesinervuok biggrin.gif
bet ir draugiu geriausiu negaliu pamirsti mano follower'iu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 rugpjūčio 2019 - 17:20
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 29, 15:53)
MB batu ismiera 42, bet kai kurie tik 43 tinka.
Mano - 47...

O tavo MB tikra moteris ar tokia kaip tu?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 29, 16:23)
Tai kada siandien prasides kalbos apie vyrus?

Zaklinilo popugaja.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 29, 16:29)
Maniškis tuoj iš pardės grįš su pirkiniais, aš nevažiavau, ilsinau kojas, šiandien daug lipom

Tai per atostogas su sietkom lakstot? Vargsai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 29, 18:25)

Mano dukra nesioja 44, tikra mergaite kiek teko matyt, kai buvo metuku. Ir ugis 1.88
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 29, 18:17)

o kam tu su jom miegojai, jei jau hromnus buvai pradejs vartoti?

Nesuprantu logikos... Gi mylimasi su tam tikru organu o ne su hormonais
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 29, 18:37)
]
Nesuprantu logikos... Gi mylimasi su tam tikru organu o ne su hormonais

taip, bet aiskinai,kad pradejus vartoti ir poreikis dingo
Atsakyti

MB batu ismiera 42, bet kai kurie tik 43 tinka.

Atsiprašau, itin nekuklus klausimas.O koks jos ūgis?Jei pėdukė nieko tokia sau, tai gal ir ūgis nemenkas?

Lyja,lyja, kokie tau dar blyn vyrai?Šlapai suknia nuo garažo parėjau.Ir basutės nors gręžk. :blink:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 29, 19:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72491380" data-time="1567086790"><div><p>MB batu ismiera 42, bet kai kurie tik 43 tinka.
</p></div></blockquote><p>Atsiprašau, itin nekuklus klausimas.O koks jos ūgis?Jei pėdukė nieko tokia sau, tai gal ir ūgis nemenkas?
</p><p>Lyja,lyja, kokie tau dar blyn vyrai?Šlapai suknia nuo garažo parėjau.Ir basutės nors gręžk. blink.gif
</p>

Oooo, šlapia suknia, nuo dregmes atsikišę speniukai....graziai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 29, 18:25)
Papildyta:

Zaklinilo popugaja.
Papildyta:

Tai per atostogas su sietkom lakstot? Vargsai 4u.gif

žinoma, mes ne kiaulės, kad rytume bele ka priliurlinta kažkieno, galbūt mėnesio senumo aliejuje ir pan. Protingi žmonės stengiasi kuo mažiau svetimai ryt. Bet tau nesuprast su savo aptinusiom smegenim smile.gif Ir taip jau kalne valgom trobose, o jei dar ir vakarienes valgytume kažkur. Reikia smarkiai savęs nemylėt
Papildyta:
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72491380" data-time="1567086790"><div><p>MB batu ismiera 42, bet kai kurie tik 43 tinka.
</p></div></blockquote><p>Atsiprašau, itin nekuklus klausimas.O koks jos ūgis?Jei pėdukė nieko tokia sau, tai gal ir ūgis nemenkas?
</p><p>Lyja,lyja, kokie tau dar blyn vyrai?Šlapai suknia nuo garažo parėjau.Ir basutės nors gręžk. blink.gif
</p>

visko būna. Žinau moterį, kuri mažutė, bet koja 41 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 29, 18:57)
taip, bet aiskinai,kad pradejus vartoti ir poreikis dingo

Pasidare kitoks. Vyru poreikis yra tiesioginis, moterys turi ne toki tiesiogini poreiki atmetus nimfomankes, kurios lipa kaip kales
Papildyta:
Jei pėdukė nieko tokia sau, tai gal ir ūgis nemenkas?

na ji nera netoli 2m, bet kaip moteris nemaza.
Papildyta:
Gavau biski palaikymo.
Cia mane kaltinot, kad tik labai reti zmones galvoja, kad zmona turi myletis is pareigos ar tarnauti buityje.
Na tai susipazinkit su realybe

https://tv.lrytas.lt...reiga-11628714/
Atsakyti