QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 29, 08:23)
Ecco....žieminius gerus už...80? Juokauji?
Ne nejuokuaju. As ne milijonieriu kraste gyvenu, pas mus kainos zmoniskos

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 29, 08:36)
Tkmaxx man primena parduotuves 1: lentynos pilnos ir visiškas šlamštas.
Ecco labai mėgsta vyras, bet nelabai pamenu, kad nors vieni jo batai kainuotų iki 80. Kaip virš 200, taip virš...
Ecco labai mėgsta vyras, bet nelabai pamenu, kad nors vieni jo batai kainuotų iki 80. Kaip virš 200, taip virš...
nu man geox, ecco ir t.t. batai ne slamstas, nezinau ku rjus kokiose lankotes , kad matot slamsta

Ecco firminese parduotuvese tai taip kainos nuo 50 iki 150 vidurkis, ziurnt ka perki, bet tkmaxe viskas daug pigiau.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 29, 10:17)
Nieko jau senai nesu pirkus TkMaxx'e. Daug metu atgal buvo galima rasti labai savotisku ir neeiliniu drabužių karts nuo karto. Ne paskutinius kokius maziausiai penkis metus. Kazkoks kosmaras pasidare su sita parduotuve
nu va reikejo pas mus apsilankyti

paimsiu specialiai pafotkinsiu ziema, jei nepamirsiu pas msu esancius batus zieminius ir kainas

dauguma vaikam ir sau geru batu is ten randu, rubu taip pat kokybisku, striuke pirkau pvz praeita ziema.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 29, 10:28)
<p>Mano pėda nedidelė.Kažkas tarp 36-37 dydžio.Tai per išpardavimus prisišaudau batų už nedidelę kainą.Bet jau reikia padirbėti.Yra tekę nusipirkti žieminukus už 90 eu.Pirkau žiemos pabaigoje,paskutinę porą,batai buvo šviesūs,verstos odos.Labai tinkami mūsų žiemoms.
Gal ir Lut randa tokiomis sąlygomis
</p>

mani dydis 38 batu, bet randu gana nemazai ir vasarai ir ziemai kaip sakiau zieminiai brangiausi jau buvo 50 e geox ilgi. Turiu geox tokius medziaginius kedukus labia fainsu kakzur apie 30 e temokejau, basutes 20+ ienos geox, kita nepamenu nepamenu firmos , ebt labai patogios, vaikam irgi pilna geru, zinoma nebutinai kas dien rasi, bet kai reikia paieskai ir randi, Geros buna kaledines, vasarines nuolaidos arba tkmaxe kiaurus metus.