Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 29, 08:23)
Ecco....žieminius gerus už...80? Juokauji?

Ne nejuokuaju. As ne milijonieriu kraste gyvenu, pas mus kainos zmoniskos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 29, 08:36)
Tkmaxx man primena parduotuves “1€”: lentynos pilnos ir visiškas šlamštas.
Ecco labai mėgsta vyras, bet nelabai pamenu, kad nors vieni jo batai kainuotų iki 80€. Kaip virš 200€, taip virš...

nu man geox, ecco ir t.t. batai ne slamstas, nezinau ku rjus kokiose lankotes , kad matot slamsta blink.gif
Ecco firminese parduotuvese tai taip kainos nuo 50 iki 150 vidurkis, ziurnt ka perki, bet tkmaxe viskas daug pigiau.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 29, 10:17)
Nieko jau senai nesu pirkus TkMaxx'e. Daug metu atgal buvo galima rasti labai savotisku ir neeiliniu drabužių karts nuo karto. Ne paskutinius kokius maziausiai penkis metus. Kazkoks kosmaras pasidare su sita parduotuve

nu va reikejo pas mus apsilankyti biggrin.gif
paimsiu specialiai pafotkinsiu ziema, jei nepamirsiu pas msu esancius batus zieminius ir kainas biggrin.gif

dauguma vaikam ir sau geru batu is ten randu, rubu taip pat kokybisku, striuke pirkau pvz praeita ziema.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 29, 10:28)
<p>Mano pėda nedidelė.Kažkas tarp 36-37 dydžio.Tai per išpardavimus prisišaudau batų už nedidelę kainą.Bet jau reikia padirbėti.Yra tekę nusipirkti žieminukus už 90 eu.Pirkau žiemos pabaigoje,paskutinę porą,batai buvo šviesūs,verstos odos.Labai tinkami mūsų žiemoms. lotuliukas.gif  Gal ir Lut randa tokiomis sąlygomis hmm.gif​ </p>

mani dydis 38 batu, bet randu gana nemazai ir vasarai ir ziemai kaip sakiau zieminiai brangiausi jau buvo 50 e geox ilgi. Turiu geox tokius medziaginius kedukus labia fainsu kakzur apie 30 e temokejau, basutes 20+ ienos geox, kita nepamenu nepamenu firmos , ebt labai patogios, vaikam irgi pilna geru, zinoma nebutinai kas dien rasi, bet kai reikia paieskai ir randi, Geros buna kaledines, vasarines nuolaidos arba tkmaxe kiaurus metus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 22:59)
Nu jo. Svarbu seki mane kiekvienam zingsni😄 4u.gif

aha, visi seka biggrin.gif nes visiems apie tai rašei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 29, 16:28)

nu va reikejo pas mus apsilankyti  biggrin.gif
paimsiu specialiai pafotkinsiu ziema, jei nepamirsiu pas msu esancius batus zieminius ir kainas  biggrin.gif

dauguma vaikam ir sau geru batu is ten randu, rubu taip pat kokybisku, striuke pirkau pvz praeita ziema.

Nekalbu apie vaikus - manes tai nedomina.
Kalbu apie originalius geros kokybes drabuzius. Originalius.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 29, 16:28)
mani dydis 38 batu, bet randu gana nemazai ir vasarai ir ziemai kaip sakiau zieminiai brangiausi jau buvo 50 e geox ilgi. Turiu geox tokius medziaginius kedukus labia fainsu kakzur apie 30 e temokejau, basutes 20+ ienos geox, kita nepamenu nepamenu firmos , ebt labai patogios, vaikam irgi pilna geru, zinoma nebutinai kas dien rasi, bet kai reikia paieskai ir randi, Geros buna kaledines, vasarines nuolaidos arba tkmaxe kiaurus metus.

laiminguolė. Aš visada labai gražių 38 dydžio randu, savo stilioaus, o mano kai ne toks, tai nors pirštus nusigraužk biggrin.gif
Atsakyti
MB batu ismiera 42, bet kai kurie tik 43 tinka.
Mano - 47...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 29, 16:34)
Nekalbu apie vaikus -  manes tai nedomina.
Kalbu apie originalius geros kokybes drabuzius. Originalius.

taigi ir rasau ir sau randu, ka reiskia orginalius? visi orginalus, ka ten parduoda, tik skirtingu firmu ir daug tikrai geros kokybes, ne turgus gi gariunu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 29, 16:38)
laiminguolė. Aš visada labai gražių 38 dydžio randu, savo stilioaus, o mano kai ne toks, tai nors pirštus nusigraužk biggrin.gif

nu taip atrodo visur gerai kur musu nera, kai buvau plonesne atorde tiek daug rubu drabuziu 10-12 dydzio, dabar kai tuos nesioju atrodo tike duag geru 6-8 lotuliukas.gif Batai duaguma 38, kai kurie ir 37 tinka, siaip manau nuo 37-39 daugiausia pasirinkimo.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 29, 16:53)
Mano - 47...

Milzinai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 29, 10:00)
3 aukstai slamsto. Gali nusipirkti ka nors, jei esi nestandartines figuros. As visada randu ilgu ir mazo dydzio dzinsu. Batai ten tragiski. Aj, dar galima sportui drabuziu pigiai. </p>

pas msu veinas aukstas ir yra ka pasirinkti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 29, 10:38)
Tai Airijoj ziemu saltu nebuna
Nebent tik nuo slapumos saugotis.
O pas mus buna ir - 25,ir jei uz miesto tai ir sniego vos ne iki keliu pasitaiko, tai ka ten su popieriniais trumpaauliais veikt.

tokiu oru odiniai irgi ne kas geriausi Regata turiu irgi cia pirkau, apie 60 e kazkur, sniego batai ir kai slapia labai gerai, silti labai..labai faini lengvuciau, minksti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 29, 17:07)
taigi ir rasau ir sau randu, ka reiskia orginalius? visi orginalus, ka ten parduoda, tik skirtingu firmu ir daug tikrai geros kokybes, ne turgus gi gariunu  biggrin.gif

Nieko nieko tikrai originalaus nerandu paskutiniai 5 metai.
Bet as truputi kitokia, todel nesakau kad ir kiti nieko neranda sau tinkancio

O ir mes skirtingai suprantame kas tai yra 'originalus'. As labiau is menines puses turejau omenyje
Papildyta:
Mano - 47...

O kiek tu merginu/moteru turejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 rugpjūčio 2019 - 16:22
Mano - 47...

sunku turbūt su aukštakulniais, abiems biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 29, 17:07)
nu taip atrodo visur gerai kur musu nera, kai buvau plonesne atorde tiek daug rubu drabuziu 10-12 dydzio, dabar kai tuos nesioju atrodo tike duag geru 6-8 lotuliukas.gif Batai duaguma 38, kai kurie ir 37 tinka, siaip manau nuo 37-39 daugiausia pasirinkimo.

gal ir tiesa biggrin.gif bet būna, kad kaip tik to 6-8 nieko gero nėra, o kokios gražios kelnytės ar dar kas nors XXL kaba biggrin.gif aš labai išranki batams, tai man bėda. Būna peržiūriu 1000 porų, o visi man fe. Ir būna turi kokią paskutinę porą patinkančių, bet 38 dydžio. Nors nusišauk biggrin.gif
Atsakyti
Tai kada siandien prasides kalbos apie vyrus?
Atsakyti
Maniškis tuoj iš pardės grįš su pirkiniais, aš nevažiavau, ilsinau kojas, šiandien daug lipom
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 29, 17:19)
Nieko nieko tikrai originalaus nerandu paskutiniai 5 metai.
Bet as truputi kitokia,  todel nesakau kad ir kiti nieko neranda sau tinkancio

O ir mes skirtingai suprantame kas tai yra 'originalus'. As labiau is menines puses turejau omenyje
Papildyta:

O kiek tu merginu/moteru turejai?

orginalus ir man patinka drabuziai, aisku ten stebuklu nera, graziausius daznai randu devetuose rubuose, nes tik ten dar ju like dazniausiai biggrin.gif Bet tkmaxe yra pakankamai geru, kokybisku rubu ir batu, tikrai geriau nei daugumoje parduotuviu.

rase lyg kazkada lyg 3-4, jei neklystu..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 29, 17:38)

rase lyg kazkada lyg 3-4, jei neklystu..

Su MB - 5
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 29, 17:22)
sunku turbūt su aukštakulniais, abiems biggrin.gif  mirksiukas.gif

Na man tikrai, tik aukstakulniu truksta, kad pasiekt 2 metrus.

Bet MB tai gerai, prie manes ir su aukstakulniais atrodo mazyte
Atsakyti