Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Paskutinius pirkau rieker, iki keliu, odiniai su siltu kailiu, 80eur cia su nuolaida buvo. 4 ar 5 ziemas atnesiojau, dar puikus 👌
Atsakyti

Tkmaxx man primena parduotuves “1€”: lentynos pilnos ir visiškas šlamštas.
Ecco labai mėgsta vyras, bet nelabai pamenu, kad nors vieni jo batai kainuotų iki 80€. Kaip virš 200€, taip virš...

3 aukstai slamsto. Gali nusipirkti ka nors, jei esi nestandartines figuros. As visada randu ilgu ir mazo dydzio dzinsu. Batai ten tragiski. Aj, dar galima sportui drabuziu pigiai. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 28, 23:34)
Macius siltu pvz ecco uz panasias kainas.

Papildyta:

rasyti nereikejo, tik nuotrauka atsiusti, aisku atsiustum, jie tokia turetum, cia ikeltum lotuliukas.gif  tai nuotraukos cia nemoki ikelti, tai mano emailas netinka lotuliukas.gif
jei tu normai nare, tai as balerina lotuliukas.gif

Ubuntijoj viskas kitaip. Su batais irgi.

Koks skirtumas rasyti, atsiusti ar kitaip bendrauti su tavim
Koks normalus su tavim bendraus per az, pasta ar gyvai?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 29, 07:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72491087" data-time="1567032256"><div><p>Man tai vyru subiniai patys graziausi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ypač, jei platesni už pečiusvartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Fui....jabytvajumat kaip subritkinai wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 29, 10:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72491122" data-time="1567057018"><div><p>Tkmaxx man primena parduotuves “1€”: lentynos pilnos ir visiškas šlamštas.
Ecco labai mėgsta vyras, bet nelabai pamenu, kad nors vieni jo batai kainuotų iki 80€. Kaip virš 200€, taip virš...</p></div></blockquote><p>3 aukstai slamsto. Gali nusipirkti ka nors, jei esi nestandartines figuros. As visada randu ilgu ir mazo dydzio dzinsu. Batai ten tragiski. Aj, dar galima sportui drabuziu pigiai. </p>

Nieko jau senai nesu pirkus TkMaxx'e. Daug metu atgal buvo galima rasti labai savotisku ir neeiliniu drabužių karts nuo karto. Ne paskutinius kokius maziausiai penkis metus. Kazkoks kosmaras pasidare su sita parduotuve
Atsakyti

Mano pėda nedidelė.Kažkas tarp 36-37 dydžio.Tai per išpardavimus prisišaudau batų už nedidelę kainą.Bet jau reikia padirbėti.Yra tekę nusipirkti žieminukus už 90 eu.Pirkau žiemos pabaigoje,paskutinę porą,batai buvo šviesūs,verstos odos.Labai tinkami mūsų žiemoms. :lol:  Gal ir Lut randa tokiomis sąlygomis :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 rugpjūčio 2019 - 09:28

Mano pėda nedidelė.Kažkas tarp 36-37 dydžio.Tai per išpardavimus prisišaudau batų už nedidelę kainą.Bet jau reikia padirbėti.Yra tekę nusipirkti žieminukus už 90 eu.Pirkau žiemos pabaigoje,paskutinę porą,batai buvo šviesūs,verstos odos.Labai tinkami mūsų žiemoms. :lol:  Gal ir Lut randa tokiomis sąlygomis :hmm: 

Pigiu ir kokybisku daiktu gali rasti, kai modelis, spalva - viskas dzin. Arba koja 35. Prie tympu ir sukneles batu gali visur nusipirkti, siaip ar taip gerai neatrodysi, kam su tais batais vargt. 

Atsakyti
Tai Airijoj ziemu saltu nebuna
Nebent tik nuo slapumos saugotis.
O pas mus buna ir - 25,ir jei uz miesto tai ir sniego vos ne iki keliu pasitaiko, tai ka ten su popieriniais trumpaauliais veikt.
Atsakyti
Gerai kieno pėdutė maža, tikrai per išpardavimą galima pasisukti. O kai dydis einamas, tai nė velnio
Atsakyti
Mano 39- 40. Einamiausi.
Atsakyti

Gerai kieno pėdutė maža, tikrai per išpardavimą galima pasisukti. O kai dydis einamas, tai nė velnio

Už tai drabužiams moku pilną kainą,nes mano dydis populiarus.O draugė su savo s ar xs per išpardavimus bujoja.

Atsakyti

Už tai drabužiams moku pilną kainą,nes mano dydis populiarus.O draugė su savo s ar xs per išpardavimus bujoja.

Na su S per ispardavimus ne stebuklas. Va xs rojus. Ir 40 batu dydis. Kaip man gaila, kad nesioju 39, negaliu  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 29, 10:02)

<p>Na su S per ispardavimus ne stebuklas. Va xs rojus. Ir 40 batu dydis. Kaip man gaila, kad nesioju 39, negaliu  biggrin.gif </p>

Uzsipirk i prieki 40. Su amzium koja trp dideja. biggrin.gif
Atsakyti