Tkmaxx man primena parduotuves “1€”: lentynos pilnos ir visiškas šlamštas.
Ecco labai mėgsta vyras, bet nelabai pamenu, kad nors vieni jo batai kainuotų iki 80€. Kaip virš 200€, taip virš...
3 aukstai slamsto. Gali nusipirkti ka nors, jei esi nestandartines figuros. As visada randu ilgu ir mazo dydzio dzinsu. Batai ten tragiski. Aj, dar galima sportui drabuziu pigiai.
Papildyta:
rasyti nereikejo, tik nuotrauka atsiusti, aisku atsiustum, jie tokia turetum, cia ikeltum

jei tu normai nare, tai as balerina

Ubuntijoj viskas kitaip. Su batais irgi.
Koks skirtumas rasyti, atsiusti ar kitaip bendrauti su tavim
Koks normalus su tavim bendraus per az, pasta ar gyvai?

</p>
Fui....jabytvajumat kaip subritkinai

Papildyta:
Ecco labai mėgsta vyras, bet nelabai pamenu, kad nors vieni jo batai kainuotų iki 80. Kaip virš 200, taip virš...</p></div></blockquote><p>3 aukstai slamsto. Gali nusipirkti ka nors, jei esi nestandartines figuros. As visada randu ilgu ir mazo dydzio dzinsu. Batai ten tragiski. Aj, dar galima sportui drabuziu pigiai. </p>
Nieko jau senai nesu pirkus TkMaxx'e. Daug metu atgal buvo galima rasti labai savotisku ir neeiliniu drabužių karts nuo karto. Ne paskutinius kokius maziausiai penkis metus. Kazkoks kosmaras pasidare su sita parduotuve
Mano pėda nedidelė.Kažkas tarp 36-37 dydžio.Tai per išpardavimus prisišaudau batų už nedidelę kainą.Bet jau reikia padirbėti.Yra tekę nusipirkti žieminukus už 90 eu.Pirkau žiemos pabaigoje,paskutinę porą,batai buvo šviesūs,verstos odos.Labai tinkami mūsų žiemoms. Gal ir Lut randa tokiomis sąlygomis
Mano pėda nedidelė.Kažkas tarp 36-37 dydžio.Tai per išpardavimus prisišaudau batų už nedidelę kainą.Bet jau reikia padirbėti.Yra tekę nusipirkti žieminukus už 90 eu.Pirkau žiemos pabaigoje,paskutinę porą,batai buvo šviesūs,verstos odos.Labai tinkami mūsų žiemoms.
Gal ir Lut randa tokiomis sąlygomis
![]()
Pigiu ir kokybisku daiktu gali rasti, kai modelis, spalva - viskas dzin. Arba koja 35. Prie tympu ir sukneles batu gali visur nusipirkti, siaip ar taip gerai neatrodysi, kam su tais batais vargt.
Nebent tik nuo slapumos saugotis.
O pas mus buna ir - 25,ir jei uz miesto tai ir sniego vos ne iki keliu pasitaiko, tai ka ten su popieriniais trumpaauliais veikt.
Gerai kieno pėdutė maža, tikrai per išpardavimą galima pasisukti. O kai dydis einamas, tai nė velnio
Už tai drabužiams moku pilną kainą,nes mano dydis populiarus.O draugė su savo s ar xs per išpardavimus bujoja.
Už tai drabužiams moku pilną kainą,nes mano dydis populiarus.O draugė su savo s ar xs per išpardavimus bujoja.
Na su S per ispardavimus ne stebuklas. Va xs rojus. Ir 40 batu dydis. Kaip man gaila, kad nesioju 39, negaliu
<p>Na su S per ispardavimus ne stebuklas. Va xs rojus. Ir 40 batu dydis. Kaip man gaila, kad nesioju 39, negaliu

Uzsipirk i prieki 40. Su amzium koja trp dideja.