Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 28, 21:58)
as galiu atsiusti savo emaila atsiusk man, as burbai idesiu i az, arba galiu cia ikelti  mirksiukas.gif

Tu man siuntei adressa ilgai ir nuobodziai, kai as rasiau kad vaziuosim i Dublina ir iki taves krasnavicos davaziuociau pazeet.
Nu siusk man savo gmail i aź, nedašutele.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 23:01)
Tu man siuntei adressa ilgai ir nuobodziai, kai as rasiau kad vaziuosim i Dublina ir iki taves krasnavicos davaziuociau pazeet.
Nu siusk man savo gmail i aź, nedašutele.

adreso niekad nesiuliau tau atsiusti, nesvaik mirksiukas.gif Tai kaip Airija patiko? biggrin.gif

man negaila daug emailu turiu iv atvejam, laukiu tai nuotrauka cia ikelt, ar Burbai persiust i az? mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 rugpjūčio 2019 - 22:25
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 28, 22:12)
adreso  niekad nesiuliau tau atsiusti, nesvaik  mirksiukas.gif Tai kaip Airija patiko? biggrin.gif

man negaila daug emailu turiu iv atvejam, laukiu tai nuotrauka cia ikelt, ar Burbai persiust i az?  mirksiukas.gif

npminstall800@gmail.com

Nepatinka man tavo airija. Dublinas nyki skyle. Jau rasiau ne viena karta. Kriksto dukrai 10 metuku, tam ir buvom. Susikisk savo airija sau i sikna.

As tarpininkais nesinaudoju. Eik burbai laizyk padus toliau. Jai patinja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 23:18)
Nepatinka man tavo airija. Dublinas nyki skyle. Jau rasiau ne viena karta. Kriksto dukrai 10 metuku, tam ir buvom. Susikisk savo airija sau i sikna.

As tarpininkais nesinaudoju. Eik burbai laizyk padus toliau. Jai patinja.

Tai Dublinas, jua vis aAirija? lotuliukas.gif o kokiam mieste kitaip kazkas is esmes? reikejo kada ir uz Dublino ribu isvaziuoti, paziureti i gamta, prie vandenyno nuvaziuoti , kur zmone sgerisi atvyke is viso pasaulio mirksiukas.gif

Taip ir galvojau, neturi ka siusti, manei neatsiusiu. man irgi idomu buvo paziureti i tavo grozybes, tiek prisigyrei cia biggrin.gif
kaip ir Airijoje nebuvus biggrin.gif zmones, kurie keliauja tiek, Gariuonuose neapispirkineja mirksiukas.gif
Atsakyti

clarks, ecco, tkmax mirksiukas.gifbiggrin.gif

Nei clarks, nei ecco zieminiai nekainuoja 60 euru. Nebent bus koks 35 ir 42 moterisku dydis.

Tkmaxx rasti gerus, patogius, kokybiskus, ne praeito simtmecio isvaizdos batus yra misija neimanoma.

Uz tokia suma gali pirkti tokius, kuriu niekas nenori ir atlieka penkis sezonus is eiles. Tik visada yra priezastis, kodel tu batu nenupirko. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 28, 22:23)
Tai Dublinas, jua vis aAirija? lotuliukas.gif o kokiam mieste kitaip kazkas is esmes? reikejo kada ir uz Dublino ribu isvaziuoti, paziureti i gamta, prie vandenyno nuvaziuoti , kur zmone sgerisi atvyke is viso pasaulio  mirksiukas.gif

Taip ir galvojau, neturi ka siusti, manei neatsiusiu. man irgi idomu buvo paziureti i tavo grozybes, tiek prisigyrei cia  biggrin.gif
kaip ir Airijoje nebuvus  biggrin.gif zmones, kurie keliauja tiek, Gariuonuose neapispirkineja  mirksiukas.gif

Neaiskink kur man vaziuot, ka ziuret, gluse.

Negi tu tikrai galvoji, kad tau kazkas is normaliu nariu rasys i az ar i pasta? Juk tu glusa. Su tavim net apie ka kalbet. Risk savo snapa, gluse ir eik vaikus migdyk
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 28, 23:26)
Nei clarks, nei ecco zieminiai nekainuoja 60 euru. Nebent bus koks 35 ir 42 moterisku dydis.</p><p>Tkmaxx rasti gerus, patogius, kokybiskus, ne praeito simtmecio isvaizdos batus yra misija neimanoma.</p><p>Uz tokia suma gali pirkti tokius, kuriu niekas nenori ir atlieka penkis sezonus is eiles. Tik visada yra priezastis, kodel tu batu nenupirko. </p>

buvo parasyta 60-80 mirksiukas.gif
nezinau, kur kokiam tkmaxe vaikstai, bet pas mus ten batai tokiu pat madu, kaip ir kituose parduotuvese ir taip, ten galima nusipirkti uz tokias ir panasias kainas. As nusipirkau geox aukstus uz 50, viduje be kailiu ar pasildinimu, bet musu ziemai tinka. Macius siltu pvz ecco uz panasias kainas.
Clarks, ecco galima nusipirkti iki 100e tikrai, o per ispardavimus ir daug pigiau, priklausomai nuo modelio. Jau naujausios mados pernai ziurejau clarks ilgi labai tokie batai, virs keliu 150e, patys brangiausi buvo, vis ne 215 is Gariunu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 23:32)
Neaiskink kur man vaziuot, ka ziuret, gluse.
Negi tu tikrai galvoji, kad tau kazkas is normaliu nariu rasys i az ar i pasta? Juk tu glusa. Su tavim net apie ka kalbet. Risk savo snapa, gluse ir eik vaikus migdyk

rasyti nereikejo, tik nuotrauka atsiusti, aisku atsiustum, jie tokia turetum, cia ikeltum lotuliukas.gif tai nuotraukos cia nemoki ikelti, tai mano emailas netinka lotuliukas.gif
jei tu normai nare, tai as balerina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 rugpjūčio 2019 - 23:36
Man tai vyru subiniai patys graziausi biggrin.gif
Atsakyti

Man tai vyru subiniai patys graziausi biggrin.gif

Ypač, jei platesni už pečiusgirl_haha.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 28, 22:36)
Gal as suprantu apie KA AS PRADEJAU SNEKETI? jei tu manes nesupranti, tai zinoma neverta  biggrin.gif
Papildyta:

clarks, ecco, tkmax  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

batai is Graiunu uz 215 e jus ten Lietuvoje visai nuvake? blink.gif  doh.gif ar ten kokios fimos geros isikure parduotuves Gariunuose siais laikais? ar tai bevardziai batai uz 10 k didesne kaina?  blink.gif Taip daznai keliauji, ko nenusiperki is tikruju kokybisku batu?
o siaip batu visa pada galima pakeisti pas batsiuvius, jei dar tokiu belike siais laikais  mirksiukas.gif
Kaip Airija patiko? palmes matei?  biggrin.gif

Ecco....žieminius gerus už...80? Juokauji?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 29, 08:23)
Ecco....žieminius gerus už...80? Juokauji?

Nebent tik tapkes su kailiuku
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 28, 23:26)
<p>Nei clarks, nei ecco zieminiai nekainuoja 60 euru. Nebent bus koks 35 ir 42 moterisku dydis.</p><p>Tkmaxx rasti gerus, patogius, kokybiskus, ne praeito simtmecio isvaizdos batus yra misija neimanoma.</p><p>Uz tokia suma gali pirkti tokius, kuriu niekas nenori ir atlieka penkis sezonus is eiles. Tik visada yra priezastis, kodel tu batu nenupirko. </p>

Tkmaxx man primena parduotuves “1€”: lentynos pilnos ir visiškas šlamštas.
Ecco labai mėgsta vyras, bet nelabai pamenu, kad nors vieni jo batai kainuotų iki 80€. Kaip virš 200€, taip virš...
Atsakyti