Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 18:07)
nu ir debė tu, ne sau kėliau, o tau biggrin.gif  4u.gif tokio pati su priemoka neimčiau smile.gif

Ka gi tu rasysi daugiau, kai visos iskritikavo tavo grOAzuoliuka.
Prastas tavo skonis, labai pradtas. Uztat tau ir Jakutiene grazi ir tympos su gelytem uz 10 euru patinka. Nu bet kiekvienam savo 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 19:13)
Ka gi tu rasysi daugiau, kai visos iskritikavo tavo grOAzuoliuka.
Prastas tavo skonis, labai pradtas. Uztat tau ir Jakutiene grazi ir tympos su gelytem uz 10 euru patinka. Nu bet kiekvienam savo 4u.gif .

gluše, esmė ten buvo ne jo veidas, ne jo figūra, ne jo triūsai, o PAPAI. PAPAI PAPAI PAPAI PAPAI PAPAI, ar jau supratai? Ar jau įsiminei, ar jau įkirtai psiche? Jo PAPAI keisti, tai ir įdėjau pirmą foto durnų papų, kad bent vyro papus apšnekėtumėte, nes varėte be perstojo neįdomiai vien tik apie moterų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 19:39)
gluše, esmė ten buvo ne jo veidas, ne jo figūra, ne jo triūsai, o PAPAI. PAPAI PAPAI PAPAI PAPAI PAPAI, ar jau supratai? Ar jau įsiminei, ar jau įkirtai psiche? Jo PAPAI keisti, tai ir įdėjau pirmą foto durnų papų, kad bent vyro papus apšnekėtumėte, nes varėte be perstojo neįdomiai vien tik apie moterų biggrin.gif

Tau neidomu - galejai neskaityt mirksiukas.gif . Bet kai taip gerai ir prasmingai leidi " pastovias atostogas" tai suprantama biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 28, 17:08)
Ateini aosiputoji ir skaityt jau neiseina?
Drabuziai nuo vertybiu nepriklauso, ta ir parasiau. O apie kitus pasirinkimus net nekalbam, kam lygini. Gi ne tas pats, kur megztini nusipirkt, o kur vyra issirinkt.
As matau, kad visi daro skirtingai ir valio. Man nereik atejus kiekvienam ikyriai zyzti, kad va taip neteisinga, va taip nesveika, o va sitaip jau gerai. Tu ta darai cia nuolatos. Tikra nuoboda.

Visi gyvenime pasirinkimai priklauso nuo vertybiu, kiekvienas judesys, pakrutejimas, jei to nesuvoki, negaliu padeti.
o cia kas, nezyzejimas, kad as neteisingai cia elgiuosi? lotuliukas.gif
jautiesi, geresne, idomesne uz mane, sugebanti teisingiau rasyti forume ka reikia? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 28, 17:11)
Tu bent zinai, ka reiskia zodis stilius? Prie ko cia pirkimas daug ar mazai?

O Monteverte ne odinius perka?

Prie tu paciu vertybiu, kas tau bus svarbiau tavo susigalvota sstilius ar planetos gerove, ta ir rinksies.

As nekalbejau apie konkretu atveja, tai buvo tik pvz, visokiu zmoniu yra vieni pirks , kiti nepirks jokiu budu, gal basi vaikscios geriau, nei pirks odinius, viskas nuo vertybiu priklauso, isitikinimu, kad kazkas labai labai blogai arba kazkas ne taip blogai ir t.t. nes nera juoda ir balta pas zmones, yra visa beagline skale.
pvz tos kai kurios musulmones, geriau gal mirs, nei nusiims tuos visus veido apdangalus, o kitos musulmones idengia tik plaukus, mes europietes is vsi nesuprantam, kam ju. Visos religijos nusako ka zmonem rengtis ir ka vagyti, kas nereligingi perima tai su kultura tevais, arba patys kazka nusprendzia, bet po viskuo apacioje yra sava filosofija, ar pvz as noriu atrodyti graziai ir man dzin, kas is kur gaunama ir kaip tai veikia kazka, ar as turiu slepti tam tirkas kuno veitas, ar as turiu gudnyti pvz vyrus, ar as turiu stengtis maziau vartoti ir kenkti, mes ta turim savyje giliai ir kiekveina karta renkatis paie tai negalvojam, paparsciausiai tai jau kaip programa, kuria tik vykdom ir kaip tu supratau, net nesusivoki, kad tokia programa turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 28, 20:47)
Visi gyvenime pasirinkimai priklauso nuo vertybiu, kiekvienas judesys, pakrutejimas, jei to nesuvoki, negaliu padeti.
o cia kas, nezyzejimas, kad as neteisingai cia elgiuosi? lotuliukas.gif
jautiesi, geresne, idomesne uz mane, sugebanti teisingiau rasyti forume ka reikia? lotuliukas.gif
Papildyta:

Prie tu paciu vertybiu, kas tau bus svarbiau tavo susigalvota sstilius ar planetos gerove, ta ir rinksies.

As nekalbejau apie konkretu atveja, tai buvo tik pvz, visokiu zmoniu yra vieni pirks , kiti nepirks jokiu budu, gal basi vaikscios geriau, nei pirks odinius, viskas nuo vertybiu priklauso, isitikinimu, kad kazkas labai labai blogai arba kazkas ne taip blogai ir t.t. nes nera juoda ir balta pas zmones, yra visa beagline skale.
pvz tos kai kurios musulmones, geriau gal mirs, nei nusiims tuos visus veido apdangalus, o kitos musulmones idengia tik plaukus, mes europietes is vsi nesuprantam, kam ju. Visos religijos nusako ka zmonem rengtis ir ka vagyti, kas nereligingi perima tai su kultura tevais, arba patys kazka nusprendzia, bet po viskuo apacioje yra sava filosofija, ar pvz as noriu atrodyti graziai ir man dzin, kas is kur gaunama ir kaip tai veikia kazka, ar as turiu slepti tam tirkas kuno veitas, ar as turiu gudnyti pvz vyrus, ar as turiu stengtis maziau vartoti ir kenkti, mes ta turim savyje giliai ir kiekveina karta renkatis paie tai negalvojam, paparsciausiai tai jau kaip programa, kuria tik vykdom ir kaip tu supratau, net nesusivoki, kad tokia programa turi  biggrin.gif

Tu net nesuvoki, kad ne apie tai isvis kalba eina. Del to neverta test.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 20:39)
, o PAPAI. PAPAI PAPAI PAPAI PAPAI PAPAI, ar jau supratai?

Jau supratom lotuliukas.gif
Teskim burbes uzduota tona, apoe vyrus.
Monteverte, ar tau patinka tavo vyro papai? (tai kas ju vietoje?) biggrin.gif
Ar i svetimus papus atkreipi demesi? Ar i ka nors kita labiau kreipi,? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 20:39)
, o PAPAI. PAPAI PAPAI PAPAI PAPAI PAPAI, ar jau supratai?

Ar i svetimus papus atkreipi demesi? Ar i ka nors kita labiau kreipi,? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 28, 21:55)

MB sake nepatinka, kad pas mane speneliai platus. Tai rimtai blogai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 20:41)
Tau neidomu - galejai neskaityt mirksiukas.gif . Bet kai taip gerai ir prasmingai leidi " pastovias atostogas" tai suprantama biggrin.gif .

o tu? tu gi pas mus geriausia, protingiausia, lyderė, čia iš viso ne prie ko, tik prašalaitė, eksperimentą daranti 4u.gif tik kažkodėl iš Goa ir Dublino pastoviai čia jungeisi biggrin.gif 4u.gif tai aš neatsilieku juk nuo tavęs, kydere tu mūsų wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
Papildyta:

Ar i svetimus papus atkreipi demesi? Ar i ka nors kita labiau kreipi,?  ax.gif

aš žiūriu į visumą. Kas iš to, jei figūra bus ledas, o veidelis prie jos netiks? Arba atvirkščiai, lyg ir seksualus bus bičas iš veido, bet pilvotas ar pan. Bet žinoma, esu tik žmogus, su tokiomis pat akimis kaip kitų ir mane irgi pritraukia keistos, išskirtinės detalės, nu pvz. kaip to papai. Nu man jie keisti. Ne pas kiekvieną tokie.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 28, 22:02)
MB sake nepatinka, kad pas mane speneliai platus. Tai rimtai blogai?

žiūrint kiek platūs. Tu juk ir pats nemažas. Bet šiaip man gražu speneliai maži, pas visas lytis
Atsakyti

Gal as suprantu apie KA AS PRADEJAU SNEKETI? jei tu manes nesupranti, tai zinoma neverta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 28, 11:23)
Man tikrai reiktų parduotuvių pavadinimų,  kur galima už 60-80 eurų gerus batus nusipirkti. Rimtai.

clarks, ecco, tkmax mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 11:51)

Praeita rudeni is Gariunu nusipirkau nat odos ant platformos ilgaaulius, kad per lietu ir pliurza nesuslapt. 215 eur dar mokejau. Neperseniausiai dariau batu gen tvarka - ziuriu ta platforma is apacios skilus. Virsus tai visas nepriekaistingas, bet galvoju nesusiklijuos tas padas, reiks mest. Biski gaila, grazus batai buvo.

batai is Graiunu uz 215 e jus ten Lietuvoje visai nuvake? blink.gif doh.gif ar ten kokios fimos geros isikure parduotuves Gariunuose siais laikais? ar tai bevardziai batai uz 10 k didesne kaina? blink.gif Taip daznai keliauji, ko nenusiperki is tikruju kokybisku batu?
o siaip batu visa pada galima pakeisti pas batsiuvius, jei dar tokiu belike siais laikais mirksiukas.gif

Kaip Airija patiko? palmes matei? biggrin.gif

Atsakyti
kai buvau mokyklinė ir po to dar studentė, pirkdavau iš Gariūnų batų. Lenkiški pvz. žieminiai būdavo ir gražūs, ir kokybiški. Vienų net negalėjau norėdama sunešioti, iš išorės vis kaip nauji būdavo gal kokius 5 metus. Tai viduje visas kailis išsinešiojo jau ir kojines ėmė plėšyti net biggrin.gif Manau, kad kažkur kainuodavo po 120 litų
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 17:42)
Jei atsiusi savo pasta - parodysiu.
Kaip tu taip pamirsti viska?

as galiu atsiusti savo emaila atsiusk man, as burbai idesiu i az, arba galiu cia ikelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 21:16)
o tu? tu gi pas mus geriausia, protingiausia, lyderė, čia iš viso ne prie ko, tik prašalaitė, eksperimentą daranti 4u.gif tik kažkodėl iš Goa ir Dublino pastoviai čia jungeisi biggrin.gif  4u.gif tai aš neatsilieku juk nuo tavęs, kydere tu mūsų wub.gif  biggrin.gif

Nu jo. Svarbu seki mane kiekvienam zingsni😄 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 16:51)
ne unsure.gif viskas lyg ir gerai

man vis sone tebeprodo, laptope, nros adblock ijungtas, dar to nebuvo, galvoju ar pas mane kas sugrybavo, ar jie cia ikele samoningai reklamas kitaip....
Atsakyti