QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 28, 17:08)
Ateini aosiputoji ir skaityt jau neiseina?
Drabuziai nuo vertybiu nepriklauso, ta ir parasiau. O apie kitus pasirinkimus net nekalbam, kam lygini. Gi ne tas pats, kur megztini nusipirkt, o kur vyra issirinkt.
As matau, kad visi daro skirtingai ir valio. Man nereik atejus kiekvienam ikyriai zyzti, kad va taip neteisinga, va taip nesveika, o va sitaip jau gerai. Tu ta darai cia nuolatos. Tikra nuoboda.
Visi gyvenime pasirinkimai priklauso nuo vertybiu, kiekvienas judesys, pakrutejimas, jei to nesuvoki, negaliu padeti.
o cia kas, nezyzejimas, kad as neteisingai cia elgiuosi?

jautiesi, geresne, idomesne uz mane, sugebanti teisingiau rasyti forume ka reikia?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 28, 17:11)
Tu bent zinai, ka reiskia zodis stilius? Prie ko cia pirkimas daug ar mazai?
O Monteverte ne odinius perka?
Prie tu paciu vertybiu, kas tau bus svarbiau tavo susigalvota sstilius ar planetos gerove, ta ir rinksies.
As nekalbejau apie konkretu atveja, tai buvo tik pvz, visokiu zmoniu yra vieni pirks , kiti nepirks jokiu budu, gal basi vaikscios geriau, nei pirks odinius, viskas nuo vertybiu priklauso, isitikinimu, kad kazkas labai labai blogai arba kazkas ne taip blogai ir t.t. nes nera juoda ir balta pas zmones, yra visa beagline skale.
pvz tos kai kurios musulmones, geriau gal mirs, nei nusiims tuos visus veido apdangalus, o kitos musulmones idengia tik plaukus, mes europietes is vsi nesuprantam, kam ju. Visos religijos nusako ka zmonem rengtis ir ka vagyti, kas nereligingi perima tai su kultura tevais, arba patys kazka nusprendzia, bet po viskuo apacioje yra sava filosofija, ar pvz as noriu atrodyti graziai ir man dzin, kas is kur gaunama ir kaip tai veikia kazka, ar as turiu slepti tam tirkas kuno veitas, ar as turiu gudnyti pvz vyrus, ar as turiu stengtis maziau vartoti ir kenkti, mes ta turim savyje giliai ir kiekveina karta renkatis paie tai negalvojam, paparsciausiai tai jau kaip programa, kuria tik vykdom ir kaip tu supratau, net nesusivoki, kad tokia programa turi