Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 15:04)
Tu esi vargse emigrante. Kaip ir Lutuke

Bet as turiu dar auskarus
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 28, 14:49)
Kas yra karabaso batai?
<...>

Įtariu batfordai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 15:06)

Apsivemt nuo storos bobos viliotinio.
Teko Egipte pabuvot vietiniu nsktiniam klube - fui, storos, lasiniuotos bobos gal 100 apue stulpa raitosi.. fui fui fui...😣

Tai zinai, pas mane paplatintomis petnešėlėmis papinykas - daugiau smaragdu sutalpina. Jie tik švyst, tik švyst i visas puses blizga, kai kratau papus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 28, 14:09)
Tai zinai,  pas mane paplatintomis petnešėlėmis papinykas -  daugiau smaragdu sutalpina. Jie tik švyst,  tik švyst i visas puses blizga,  kai kratau papus.

Joa. Daug maz nusimanau - kaip ir su burba karatiste.
Gluše esi
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 15:18)
Joa. Daug maz nusimanau - kaip ir su burba karatiste.
Gluše esi

Netiki, kad deimantai švyst švyst blizga, kai krutantys papai nusagstyti jais?
Papildyta:
Taip ir nepamatysiu Burbančios šešėlio žiedo, nusagstyto deimantais, smaragdais ir rubinais...ai...dar safyrais nysusvietno dydzio. Obydniakas. Telefonas tuoj numiros, o as taip ir liksiu nezinioje. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 28, 14:27)
Netiki,   kad  deimantai švyst švyst blizga,   kai krutantys papai nusagstyti jais?
Papildyta:
Taip ir nepamatysiu Burbančios šešėlio žiedo,   nusagstyto deimantais,   smaragdais ir rubinais...ai...dar safyrais  nysusvietno dydzio. Obydniakas. Telefonas tuoj numiros,   o as taip ir liksiu nezinioje.  cray.gif

Tikiu. Ypac kai burbanti bando pakelt savo stora koja ir is ten tik burbos dujos spragsi... Vargse tu, te 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 rugpjūčio 2019 - 14:32
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 15:31)
Tikiu. Ypac kai burbanti bando pakelt savo stora koja ir is  ten tik burbos dujos spragsi... Vargse tu, te 4u.gif

Ne dujos ten, ten perlai byra....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 28, 14:32)
Ne dujos ten,  ten perlai byra....

Ir tai raso moteris..., moteriska moteris...Fui😣
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 15:39)
Ir tai raso moteris..., moteriska moteris...Fui😣

Ir zinok ne belekaip perlai krenta, o is karto suverti ant šilkinio siūlo
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 28, 14:49)
Kas yra karabaso batai?
Man pvz patinka ilgaauliai, ziema silta suknute iki keliu, auliniai iki keliu, paltukas, silta ir grazu,
Ar tu nesupranti kad zmogui patinka ka jis nesioja, o ne del kazkokiu kitu rengiasi?

nu tai pasiieškok, jei nebūtinai būtent iki pačių kelių, o tenkina ir kiek žemiau kelių ir nebūtinai prie suknutės derinami (nes ne visi suknutes žiemą nešioja), tai rasi firminių už gerą kainą
Aš apie tai, supranti? o kas kam patinka, man neįdomu, man įdomu kas man patinka
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 14:52)
Visi zmones nusipirke draugiskai nesioja blink.gif
Papildyta:

dūra, išjunk savo beprotės fantazijas, kai skaitai, o skaityk intelektualiai. Tai reiškia, kad tieisog aplinkiniai gyvenantys kaimynai, jei nusipirko, tai ir nešioja. Įkirtai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 14:57)
Pagogulink, Glamira meta labai aukstas kainas. Realiai Tailande ar Indijoj tu akmenu galima nusipirkt pigiai. Tik reikia dometis ir but zinovu.
Tuom ir baigiau.

oooooo biggrin.gif čia kaip ir su batais, glaima mokėti po 200 eurų pardėse, nes ten kainuoja nuoma ir visa kita, o galima rasti tokius pačius pigiau nete. Matai kaip paprasta viskas, o tu čia nuo ryto isterijas darai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 16:17)
nu tai pasiieškok, jei nebūtinai būtent iki pačių kelių, o tenkina ir kiek žemiau kelių ir nebūtinai prie suknutės derinami (nes ne visi suknutes žiemą nešioja), tai rasi firminių už gerą kainą
Aš apie tai, supranti? o kas kam patinka, man neįdomu, man įdomu kas man patinka

Nu tai aisku, kur batai iki kauliuko, kur iki keliu, skirtumas nemazas ir tas kainoj atsispindi. Ne visi gi stiliu kuria pagal twi, kas pigiausia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 14:41)
kokių svetimų batų? biggrin.gif tu iš viso nusisvaigsti postas po posto vis nesąmonė, atsitokėk, žmogau
čia pagal save sprendi dėl youtube? Dublinas youtubėj praėjo? biggrin.gif
Papildyta:

ar visiems reikalingi markizo karabaso batai? biggrin.gif kai kurie žmonės paprasčiau gyvena, netarnauja šefams, prieš kuriuos reikia kelnių su kantais, špilkių ir t.t. smile.gif

? Žiemą šilčiau su ilgaauliais, prie ko čia šefai,kurie net nemato tų batų?
Atsakyti