Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 28, 11:15)
Tu nežinojai,  kad daromi ispaudai deimantams?
O,  tai tu turi akmenu sertifikatus? Labai noreciau paziureti i Lietuvos Rumu sertifikatus,  isduotus akmenims.

Laukiam visi nekantraudami.
Ateiciai,  kad bent kiek baraškintum apie brangiuosius akmenis  rolleyes.gif
Ant naturaliu brangakmeniu karatai graviruojami ant briauneliu

vartotojo įkelta nuotrauka

Taip, turiu tongue.gif . Cia as apie viena zieda, kuri dare pagal uzsakyma juvelyras - ziedas po gamybos buvo nunestas i Lietuvos prabavimo rumus, po 3 ju dienu atsiemiau su prabuota virvele ir aukso bei akmenu sertifikatais. Ant popierelio nurodyti metalo rusis, praba, akmenu forma, mase, spalva, svarumas.
Smaragda dar caro laikais esu pirkusi tokioj naturaliu mineralu parduotuvej Pamenkalnio gatvej. Litais normaliai mokejau. Po sertifikato suzinojau spalva - Markiz
f. Svorio nerasysiu, nes nugriusi.
To ziedo nebenesioju, mada pasikeite aukso dirbiniu
Kazka gamint kita, pavojinga liest, nes trupa smaragdai
Papuosalai ir taip iperkami su nuolaidom
Tai kad neaiskink man apie brangakmenius, jau apie karate bandei pezet.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 28, 12:20)

tiek pat kainuoja "alpinisto" batai, lygiai tiek pat kiek ir laisvalaikio batai. Kas per terminas, tinka bet kokie normalūs žygio batai su geresniu padu. Tie visokie kieti specifiniai tik kojas sutrina. Ne vien batuose esmė, o mokėjime kopinėti, įgūdžiuose, drąsoje, apskaičiavime kiek gali, o kur jau tau riba. Youtube yra video, kur kalnų vedlė, moterėlė gal 50 metų ar daugiau su paprastais kedukais, gana lygiu padu, neprisirišusi perbėga sėkmingai pavojingą vietą.

pas normalius žmones nebus. Normalūs žmonės ne vieną sezoną ir nešioja. Bent jau aplink kur aš gyvenu visi žmonės nusipirkę draugiškai nešiojom.

Nu i Liepkalnio kalna uzlipt irgi reikia. biggrin.gif Su kedukais laisvai
Ypac dar yuotube isijungus pasijauti tikra kopinetoja- ekstremale 4u.gif .

Nei pro kur man nieks neuzmautu svetimu batu.. O jus nesiokit draugiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 28, 13:27)
https://www.eavalyne...ASAAEgKLlfD_BwE

Apsiperku čia, nepatinka / netinka - grąžinu.

Ilgaaulių už 80 e nėr.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 13:41)
Taip, turiu tongue.gif . Cia as apie  viena zieda, kuri dare pagal uzsakyma juvelyras - ziedas po gamybos buvo nunestas i Lietuvos prabavimo rumus, po 3 ju dienu atsiemiau su prabuota virvele ir aukso bei akmenu sertifikatais.  Ant popierelio nurodyti metalo rusis, praba, akmenu forma, mase, spalva, svarumas.
Smaragda dar caro laikais esu pirkusi  tokioj naturaliu mineralu parduotuvej Pamenkalnio gatvej. Litais normaliai mokejau. Po sertifikato suzinojau spalva - Markiz
f. Svorio nerasysiu, nes nugriusi.
To ziedo nebenesioju, mada pasikeite aukso dirbiniu
Kazka gamint kita, pavojinga liest, nes trupa smaragdai
Papuosalai ir taip iperkami su nuolaidom
Tai kad neaiskink man apie brangakmenius, jau apie karate bandei pezet.

Oi...pasakoti mes čia visi garastai, o parodyti, taip piš ir viskas. As irgi galiu internete perskaityti kas rašoma ant sertifikatu ir cia baikes skiesti apie turimus 6 karatu deimantus

Tu cia zinoma kaip pasaku sekeja, todel tavo zodziu tiketi negalima. Rodyk sertifikata.
Jei neidesi nuotraukos gali daugiau net nerasineti ka tu ATSEIT turi. Turetum, tikrai taip nesimaivytum ir idetum nuotrauka.
Atsakyti
Ilgaauliai geox 159
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 28, 12:46)
Oi...pasakoti mes čia visi garastai,  o parodyti,  taip piš ir viskas. As irgi galiu internete perskaityti kas rašoma ant sertifikatu ir cia baikes skiesti apie turimus 6 karatu deimantus

Tu cia zinoma kaip pasaku sekeja,  todel tavo zodziu tiketi negalima. Rodyk sertifikata.
Jei neidesi nuotraukos gali daugiau net nerasineti ka tu ATSEIT turi. Turetum,  tikrai taip nesimaivytum ir idetum nuotrauka.

Tu ir perskaitei nete ir delioji is ten fotkes. Nes matosi kad realiai nk nenusimai. Kaip ir apie karate.

Man iki vienoz vietos ka tu galvoji
Nes tu esi tiesiog apsimelavusi bobele. Todel ir turi dvi dvarniaškas, nes joms gal ir esi kazkoks autoritetas

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 28, 13:42)
Ilgaaulių už 80 e nėr.

Yra. Filtrus susidedi tik:

https://www.eavalyne...order=price_asc
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 28, 12:58)

Ir kokios cia " zinomos firmos"? Eko oda, kitaip dermantinas ir sintet pasiltintojas
Asmeniskai man tokiuose batuose kojos dregsta ir sala.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 13:52)
Ilgaauliai geox 159
Papildyta:

Tu ir perskaitei nete ir delioji is ten fotkes. Nes matosi kad realiai nk nenusimai. Kaip ir apie karate.

Man iki vienoz vietos ka tu galvoji
Nes tu esi tiesiog apsimelavusi bobele. Todel ir turi dvi dvarniaškas, nes joms gal ir esi kazkoks autoritetas

As gi tau sakiau - kuo daugiau rasinesi, tuo aiskiau bus, kad meluoji.
As tikiu ne zodziais, o akimis.
Taip kad.....plaukiok ir toliau savo fantaziju vandenyne

biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 28, 13:58)

Netikra oda juk ;)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 28, 14:10)
Netikra oda juk ;)

Bet už 80€
Apie kokybę nekalbėjom gi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 28, 13:08)
As gi tau sakiau -   kuo daugiau rasinesi,   tuo aiskiau bus,   kad meluoji.
As tikiu ne zodziais,  o akimis.
Taip kad.....plaukiok ir toliau savo fantaziju vandenyne

biggrin.gif  biggrin.gif

Man tai tavo fintai jau senai aiskus
Manes jie neveikia.
Neturiu nuotrauku talpyklos kaip tu. Kazkada suede samsunga 6 ir visa infirmacija su dokumentais
Nuo tada atsargi.
Dabar tiesiog telefone yra apsauga. Foto ikelt nemoku i cia. Parasyk savo el pasta, atsiusiu fotkes sertifikato.
Paziuresim koks bus tavo " ejimas"
Ir neaiskink ka man kur rasyt. Eik i savo varnas ir pezek ten . Nes cia jau realiau apsismardinus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 rugpjūčio 2019 - 13:15
QUOTE(cambala @ 2019 08 28, 14:14)
Man tai tavo fintai jau senai aiskus
Manes jie neveikia.
Neturiu nuotrauku talpyklos kaip tu. Kazkada suede samsunga 6 ir visa infirmacija su dokumentais
Nuo tada atsargi.
Dabar tiesiog telefone yra apsauga. Foto ikelt nemoku i cia. Parasyk savo el pasta, atsiusiu fotkes sertifikato.
Paziuresim koks bus tavo " ejimas"
Ir neaiskink ka man kur rasyt. Eik i savo varnas ir pezek ten . Nes cia jau realiau apsismardinus

Bla bla bla....triochala
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 28, 14:12)
Bet už 80€
Apie kokybę nekalbėjom gi.

Nu Montevertė, kaip supratau, kalbėjo smile.gif tai mane ir sudomino, kurgi tokių rasti
Atsakyti