Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 27, 20:30)
prie ko čia nemoka? man tiesiog tiek nereikia, guli sąskaitoje ir guli biggrin.gif

Cia as tau pritariu visaip kaip. Kai akys neblizga tureti kuo daugiau, kuo naujau, kuo sustriau, susitaupo laaabai daug.
Atsakyti

Gaidys su snapu be pinigines padaro tvarka

Tai gaidys.O čia kalba eina apie žmonių santykius.

Atsakyti
Tustinuosi namus. Visokius rubus, zaislis ir kt daiktus. Ir supratau, kad gal gerai gyvenam... Nes gal tik 4tai istaigai reikejo paramos, kiek kur kreipiausi, gerai reikejo paieskoti
. Is kitos puses, kokie mes vartotojai esam, kad jau ne tik mes perteke, bet ir tie, kuriems atiduodam.
Kitas klausimas, kiek ta parama pasiekia tuos, kuriems labiausiai reikia.
Trecias klausimas, vistik po daiktu uztektinumu slepiasi labai baisus vidinis trukumas/vienisumas - ne veltui visokiu prikurta pagalbos liniju - jau ne tik paaugliams, bet ir senoliams, ir tevams. Ir vaiku namams turbut nebe daiktu, zaisli trukumas, o tik tevu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 21:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72490550" data-time="1566928016"><div><p>Gaidys su snapu be pinigines padaro tvarka
</p></div></blockquote><p>Tai gaidys.O čia kalba eina apie žmonių santykius.
</p>

Negirdejai apie smurta seimose? Manai tik gaidziai kapojasi?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 27, 21:20)
Trecias klausimas, vistik po daiktu uztektinumu slepiasi labai baisus vidinis trukumas/vienisumas

Tai atskiros temos. Tiesiog dabar zmones turi kuo uzsiimti, tai stengiasi kuo daugiau. Bet vel priklauso kokius daiktus perka. Yra daiktu uzsiemimu, kurie zmones kaip tik suartina
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 27, 21:13)
Cia as tau pritariu visaip kaip. Kai akys neblizga  tureti kuo daugiau, kuo naujau, kuo sustriau, susitaupo laaabai daug.

Taip. Be to, viskas dar nuo stiliaus priklauso, nuo gyvenimo būdo. Pvz. man absoliučiai netinka auksas, neturiu kur jo nešioti ir prie ko. Nebent tik sidabras. O tada aišku ir netinka brangūs klasikiniai drabužiai, nereikia 5 sluoksnių makijažo ir pan. smile.gif
Papildyta:
Tustinuosi namus. Visokius rubus, zaislis ir kt daiktus. Ir supratau, kad gal gerai gyvenam... Nes gal tik 4tai istaigai reikejo paramos, kiek kur kreipiausi, gerai reikejo paieskoti
. Is kitos puses, kokie mes vartotojai esam, kad jau ne tik mes perteke, bet ir tie, kuriems atiduodam.
Trecias klausimas, vistik po daiktu uztektinumu slepiasi labai baisus vidinis trukumas/vienisumas - ne veltui visokiu prikurta pagalbos liniju - jau ne tik paaugliams, bet ir senoliams, ir tevams. Ir vaiku namams turbut nebe daiktu, zaisli trukumas, o tik tevu.

Išties. Vieno miesto prieglauda vis virkavo kaip visko reikia, kaip viską imtų ir t.t., įskaitant bet kokias statybines medžiagas ir pan. Mama būtų ir nuvežusi. Tikrai reikalingų dalykų būtų įkrovusi, prireiktų atnaujinti kada stogą, langus. Atsisakė, deja. Supjovė mama ir į šiukšles viską...
Atsakyti

cia Vilniuje taip, nuvaziuokit 200km nuo jo, i kaimus, ten nei prabanga, nei pervartojimu nekvepia....
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 19:46)
Na, ir ką? Tai visoms seniai žinoma tiesa, tik ne kiekviena tai patvirtins.O tai bus forumo teisuolių apšaukta kekše.

Ne, kekses uz dyka duoda, uz pinigus - prostitutes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 27, 21:34)
Taip. Be to, viskas dar nuo stiliaus priklauso, nuo gyvenimo būdo.

Bet stilius juk nuo vertybiu priklauso...
Atsakyti

Negirdejai apie smurta seimose? Manai tik gaidziai kapojasi?

Ne tik,kad esu girdėjusi, bet ir esu patyrusi savo kailiu.Paskutinės kvailės, tos moterys, kurios leidžiasi skriaudžiamos.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 16:19)
O jei kada naktį atsibudusi pasižiūrėsi,kas šalia miega ir infarktą gausi? Kalbant rimtai kas tai yra gražus arba negražus vyras?Gal kam negražus,o kitai grožio viršūnė?

Nakti nesimato. Bet gi zinai su kuo miegi.
Fui
Va pvz Selas, cak norisas( burbos karatistas)... fui......
Ir monteverte buvo savo " grozio etalona" ikelus su megztais triusikais...., isversta bamba.
Bet tai daugiau susije su nariu skoniais. Jei jau monteverdei grazios Bunke ir Vita Jakutiene...,tai jau kaip maz aisku....

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 27, 19:30)
prie ko čia nemoka? man tiesiog tiek nereikia, guli sąskaitoje ir guli biggrin.gif

Aha. Kai dar buvo litais, nustebai, kad moteriski zieminiai ilgaauliai nat odos gali per ispardavima kainuot 200 lt
Stebejais" kaip baisu". Nes nu " galima pigiau atsisiust kazkieno devetus" ar internetu pigiau...
Nzn, koks normalus zmogus pirksis batus nesimatave
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 27, 22:10)
Nakti nesimato. Bet gi zinai su kuo miegi.
Fui
Va pvz Selas, cak norisas( burbos karatistas)... fui......
Ir monteverte buvo savo " grozio etalona" ikelus su megztais triusikais...., isversta bamba.
Bet tai daugiau susije su nariu skoniais. Jei jau monteverdei grazios Bunke ir Vita Jakutiene...,tai jau kaip maz aisku....
Papildyta:

Aha. Kai dar buvo litais, nustebai, kad moteriski zieminiai ilgaauliai nat odos gali per ispardavima kainuot 200 lt
Stebejais" kaip baisu". Nes nu " galima pigiau atsisiust kazkieno devetus" ar internetu pigiau...
Nzn, koks normalus zmogus pirksis batus nesimatave

aš nenustebau, nes kainas žinau biggrin.gif pirksis tas, kuris turi gerą nuojautą ir standartinius dydžius tongue.gif
praktiškai viską perku internetu ax.gif

oi, vėl su tuo "groAžiu" biggrin.gif matai, aš normalus žmogus, man daug žmonių gražūs, simpatiški, ypač, jei bruožai gsana taisyklingi. Todėl man ir kiniečiais, ir japonai visai gražūs, ypač jei atrinkti žmonės, ne iš gatvės bet kokie, pvz. filmuose atrikti dažnai labai gražūs. Čia tik suvytusoms iš pagiežos ir pavydo narkašoms žmonės negražūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 27 rugpjūčio 2019 - 21:14
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 27, 20:13)
Cia as tau pritariu visaip kaip. Kai akys neblizga  tureti kuo daugiau, kuo naujau, kuo sustriau, susitaupo laaabai daug.

Buvo ir yra cia tokia retokai paklodem uzeinanti, kuri gyresi per humana praeinanti net apatiniu..

Fui...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 27, 21:11)
aš nenustebau, nes kainas žinau biggrin.gif pirksis tas, kuris turi gerą nuojautą ir standartinius dydžius tongue.gif
praktiškai viską perku internetu ax.gif

Batai batai, bateliai, basutes, galop tapkes - matuojames, pavaikstom ir ziurim ar patogu. Tai supranta me tik moterys, kurios gali sau leist, bet ir vyrai( ne memliai kaip tavo sugyventinis), uzsidirbantys asmenys.
Batus internete perka tik tam tikra kategorija...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 27, 22:23)
Buvo ir yra cia tokia retokai paklodem uzeinanti, kuri gyresi per humana praeinanti net apatiniu..

Fui...
Papildyta:

Batai batai, bateliai, basutes, galop tapkes - matuojames, pavaikstom ir ziurim ar patogu. Tai supranta me tik  moterys, kurios gali sau leist, bet ir  vyrai( ne memliai kaip tavo sugyventinis), uzsidirbantys asmenys.
Batus internete perka tik tam tikra kategorija...

vaikeli tu nabagas, jei aš net tavo velnius matau, tai nematysiu ar man tiks basutės?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 27, 21:28)
vaikeli tu nabagas, jei aš net tavo velnius matau, tai nematysiu ar man tiks basutės?

Nu joa. Nusistekenusios mondavrrtes kliedesiukai...
Labai nepasiturinti tu esi realybej, geriaiausiu atveju batu parduotuvej pasimatavus nesugebi ipirkt ir eini i koki alie exspres... Vargena esi 4u.gif
Atsakyti