QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 20:33)
O kodel 40 imtmetis negali ieskotis 20 imtmetes? Jei save prisiziurintis, nedieduko isvaizdos, visai normalu dairytis i jaunesnes. Buna ir jaunom vyresni patinka. Man 18 ikinei irgi toks vienas 40 imtmetis patiko. Brandus, protingas. Neperseniausiai buves Vilniaus meras vede jauna moteri. Skaiciau, kad ji dirbo savivaldybej ir pati pirma sms tam vyrui parase, kad jis jai patinka.
Na kiek tu apie save rasei, tai joks normalus vyras su tavim nebutu. O kad demesio nestokoji ir tau arabas emigrantas komplimenta pasako - tai cia zinok, nesiskaito vyru demesys.
Ir gali nusiimineti ta savo etikete, bet anoj temoj, kur autore gailisi kad istekejo, pati praeita savaite dar patvirtinai, kad tavo auklejimas vyro pasitvirtino. Neisivaizduoju, kaip gali nenoreti savo mylimo zm9gaus ir dar ji taip aukleti?
Ne, as nesimyliu miegodama, viskas vyksta abipusiu supratimu, jei neniriu, tai vyras ir pats savo moteri jaucia. Kazkaip keistaj skamba, kad normaliuose santykiuose dar reikia sakyti.
As nesakau, kad negali, as sakau, kad normalus neieskos, ir tiketinai ten bus kruva kompleksu, nu patikti gali , bet seimos kurt, nu nesamone tokie amziaus skirtumai, tai kas bus po 20 m, vienam tik 40 kitas jau pensininkas, o kaip vaikai, ot tevelis penisininkas smagu. Laikinnam romanui gal ir gerai, jei kam tai tinka, bet stabiliai santuokai, nelabai, nebent abu traumuoti vienas iekso mamytes a tevelio, kitas vaikucio. O siaip skirtingos kartos, gi vaikai jau tokio amziaus skirtumu buna, net netraukia normalaus zmogaus tinkatis i vaikus zmogus, man dabar 20+m nu vaikai visai, kaip butu galima su tokiu rimtai draugauti
Nu, cambala, tas jusu kiek as jus pazystu ar ka apie save rasai, nu juokingai skamba , nejauciat? kad jus nesugebat, nei elementarios mano minties suprasti arba specialiai iskraipot, galvokit ka norit tikrai, isivaidzuojat rimtai, kad mane pazystat ar ,kad as visa gyvenima cia aprasiau?
su arabu buvo tik pavyzdys, kaip darbe gerbe sakiau, net arabai
bet kaip jum patinka po svetimus skalbinius knaisotis, net nesuprantat apie ka sneka
Dar zinote, kam kas yra normalu
Jei reiktu ieskotis vyro, tai jau kazin ar eitu vel pamilti, va kur esme.
As tai neisivaizduoju, kaip galima nesuvokti po tiek zinuciu, kad as nei ruosiausi, nei auklejau kazka, o ypac su sekso pagalba
O jei nesuprantat, kad galima sekso kartais nenoreti, tai jau cia tik jusu beda. Nu tai, jei jus visada norit, tai gal ir jaucia tada
galima ir judesiu kalba sneketis, bet siaip galima ir zodziais kartais
Taip daug ka reikia sakyti, nes ne visi ekstrasensai ir ne visi mintis skaito , kaip jus
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 21:55)
Per draugus pzistamus PER MAZAS RATAS. Ypac jei reikalavimai dideli (netinka bet kas).
Bet va vakarieciu daugelis vyru supranta, jie kazkaip ismoksta ko moteriai reikia ir tikrai sugeba bendrauti kantriai ivairiapusiskai, o ne trumpina... Bent tie issilavine.
Reikia kur vakaru valstybese ieskotis moterims...
sutinku, per pazystamus ir taip daguma jau zinai.
Niekada nenoreciau vakariecio vyro, aplamai uzsieniecio, bet bent jau ne is vakaru saliu, buki jei dauguma, nors ir labai issilavine buna, Man dar svarbu sneketis, o uzsienio kalba vis tiek, ne sava, ir aplamai kultura tradicijos, daug kas kitaip, sunku butu, man. Lietuviai vyrai dar yra tokie tikri, "organic", nuosirdus, maziau to falso, ir siaip geriau pazinti eina savo tautieti, perpranti kazkiap geriau.
Ismokti galima ko kam reikia per gyvenima, jei tik noro yra nes moteris moteriai nelygu, kaip ir vyras vyrui, reikia konkretu zmogu pazinti.