Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 30, 19:10)
Vaje, kiek visdelto pas jus kompleksu lotuliukas.gif tai normalus vyras 40+ nesiieskos 20metes  mirksiukas.gif
Niekad netruko kazkaip vyru demesio ir jei buciau turejusi noro, buciau ir kita vyra turejusi, o kaip ten kas butu jau kita tema. Moterys apie 40+ pats zydejimas ir branda  mirksiukas.gif
As nemastau , ka galiu pasiulyti, as ne kokia maximos reklama, vyrai ir patys kazka matomai kiekvienoje moteryje  atranda, jei tinka abu vienas kitam ir susieina.
O apie tuos sekso badus ir auklejimus, gal jau nsutokit kliedeti, neatsibodo?Jus kaip suprantu duodat ir miegodama vyrui, kad tik kas nepabegtu ir kazka pasiulyt turetumet ar taip? doh.gif kad nesugebat suprasti, kad moteris gali myletis, kada nori, o kai nenori gali ir pasakyti ne , net ir savam vyrui  mirksiukas.gif

O kodel 40 imtmetis negali ieskotis 20 imtmetes? Jei save prisiziurintis, nedieduko isvaizdos, visai normalu dairytis i jaunesnes. Buna ir jaunom vyresni patinka. Man 18 ikinei irgi toks vienas 40 imtmetis patiko. Brandus, protingas. Neperseniausiai buves Vilniaus meras vede jauna moteri. Skaiciau, kad ji dirbo savivaldybej ir pati pirma sms tam vyrui parase, kad jis jai patinka.
Na kiek tu apie save rasei, tai joks normalus vyras su tavim nebutu. O kad demesio nestokoji ir tau arabas emigrantas komplimenta pasako - tai cia zinok, nesiskaito vyru demesys. mirksiukas.gif Ir gali nusiimineti ta savo etikete, bet anoj temoj, kur autore gailisi kad istekejo, pati praeita savaite dar patvirtinai, kad tavo auklejimas vyro pasitvirtino. Neisivaizduoju, kaip gali nenoreti savo mylimo zm9gaus ir dar ji taip aukleti?
Ne, as nesimyliu miegodama, viskas vyksta abipusiu supratimu, jei neniriu, tai vyras ir pats savo moteri jaucia. Kazkaip keistaj skamba, kad normaliuose santykiuose dar reikia sakyti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 16:56)
Jei man reiktu - tai tik gyvai pamacius.

Nesupratau. Juk pazinciu portalai tai tik preliminariam susipazinimui o ne pasirinkimui.

Pradzioje zmogus turi sugebeti buti INTERNETINIU DRAUGU. Jei to nesigauna, tai neverta ir susitikti.
Pamatoma, kaip zmogus atrodo nuotraukoja.

Na po to susitinkama ir viska pereina i nauja lygmeni, ar nepereina, r aplamai viskas baigiasi
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 17:09)
Cia tu apie save?

Turbut paskutine vieta pazinciu portalai, kur imanoma surasti normalu vyra.

Apie tą antrą atlėkusią iš paskos. Tikiuois, atpažinai? biggrin.gif

Tokiai kaip tau - be abejo.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 17:56)
Jei man reiktu - tai tik gyvai pamacius.

Tai tu žinok, jie tame portale ir lieka, gyvai nepasirodo, ne ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 30, 21:08)
Apie tą antrą atlėkusią iš paskos. Tikiuois, atpažinai? biggrin.gif

Tai tu žinok, jie tame portale ir lieka, gyvai nepasirodo, ne ne biggrin.gif

Apie tave 4u.gif . Sioj temoj senai jau rasiau.

Pasirodo aisku. Bet kitiem ir portalu nereikua, kad antra puse rast.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 20:49)
Nesupratau. Juk pazinciu portalai tai tik preliminariam susipazinimui o ne pasirinkimui.

Pradzioje zmogus turi sugebeti buti INTERNETINIU DRAUGU. Jei to nesigauna, tai neverta ir susitikti.
Pamatoma, kaip zmogus atrodo nuotraukoja.

Tai ko neuztenka pazindintis per draugus pazistamus? Ten nors maziau apgauliu. Zmines pagal draugu rekomendacijas.

Nu va pvz jus. Galeciau but int draufe. Daugiau tikrai ne. Nuotraukas galima ne tas nusiust.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 30, 21:08)

Tokiai kaip tau - be abejo.

Tai jo. Pirma vyrui niekada nerasysiu. O tu visiems sm pasirodziusiems vyriskos gimines atstovams rasai. Nesvarbu kokia tema. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 20:40)

Tai ko neuztenka pazindintis per draugus pazistamus? Ten nors maziau apgauliu. Zmines pagal draugu rekomendacijas.

Nu va pvz jus. Galeciau but int draufe. Daugiau tikrai ne. Nuotraukas galima ne tas nusiust.

Kokia prasme siusti ne tas nuotraukas? Cia tas pats kaip ieskot darbo ir nusiust svetima CV. Tik sugaisinsi kitu ir savo laika, dar aisku iskoliot gali.

Per draugus pzistamus PER MAZAS RATAS. Ypac jei reikalavimai dideli (netinka bet kas).

Drauge buti yra pliusas. As is pradziu buvau internetine drauge, paskui realia drauge, o po to kilo ideja, kad galiu ir vyru buti, jei jau taip ju truksta...normaliu...

Na sakysim Klajoklis... Nezino kaip su moterim bendrauti. As tai bendrauju taip, kaip pati noreciau, kad su manimi bendrautu. Visuomet puikiai veikdavo.
O Klajoklis nesupranta atrodo paprastu dalyku.

Bet va vakarieciu daugelis vyru supranta, jie kazkaip ismoksta ko moteriai reikia ir tikrai sugeba bendrauti kantriai ivairiapusiskai, o ne trumpina... Bent tie issilavine.
Reikia kur vakaru valstybese ieskotis moterims...

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 20:33)
O kodel 40 imtmetis negali ieskotis 20 imtmetes? Jei save prisiziurintis, nedieduko isvaizdos, visai normalu dairytis i jaunesnes. Buna ir jaunom vyresni patinka. Man 18 ikinei irgi toks vienas 40 imtmetis patiko. Brandus, protingas. Neperseniausiai buves Vilniaus meras vede jauna moteri. Skaiciau, kad ji dirbo savivaldybej ir pati pirma sms tam vyrui parase, kad jis jai patinka.
Na kiek tu apie save rasei, tai joks normalus vyras su tavim nebutu. O kad demesio nestokoji ir tau arabas emigrantas komplimenta pasako - tai cia zinok, nesiskaito vyru demesys.  mirksiukas.gif Ir gali nusiimineti ta savo etikete, bet anoj temoj, kur autore gailisi kad istekejo, pati praeita savaite dar patvirtinai, kad tavo auklejimas vyro pasitvirtino. Neisivaizduoju, kaip gali nenoreti savo mylimo zm9gaus ir dar ji taip aukleti?
Ne, as nesimyliu miegodama, viskas vyksta abipusiu supratimu, jei neniriu, tai vyras ir pats savo moteri jaucia. Kazkaip keistaj skamba, kad normaliuose santykiuose dar reikia sakyti.

As nesakau, kad negali, as sakau, kad normalus neieskos, ir tiketinai ten bus kruva kompleksu, nu patikti gali , bet seimos kurt, nu nesamone tokie amziaus skirtumai, tai kas bus po 20 m, vienam tik 40 kitas jau pensininkas, o kaip vaikai, ot tevelis penisininkas smagu. Laikinnam romanui gal ir gerai, jei kam tai tinka, bet stabiliai santuokai, nelabai, nebent abu traumuoti vienas iekso mamytes a tevelio, kitas vaikucio. O siaip skirtingos kartos, gi vaikai jau tokio amziaus skirtumu buna, net netraukia normalaus zmogaus tinkatis i vaikus zmogus, man dabar 20+m nu vaikai visai, kaip butu galima su tokiu rimtai draugauti blink.gif

Nu, cambala, tas jusu kiek as jus pazystu ar ka apie save rasai, nu juokingai skamba , nejauciat? kad jus nesugebat, nei elementarios mano minties suprasti arba specialiai iskraipot, galvokit ka norit tikrai, isivaidzuojat rimtai, kad mane pazystat ar ,kad as visa gyvenima cia aprasiau? lotuliukas.gif su arabu buvo tik pavyzdys, kaip darbe gerbe sakiau, net arabai mirksiukas.gif bet kaip jum patinka po svetimus skalbinius knaisotis, net nesuprantat apie ka sneka lotuliukas.gif
Dar zinote, kam kas yra normalu mirksiukas.gif Jei reiktu ieskotis vyro, tai jau kazin ar eitu vel pamilti, va kur esme.
As tai neisivaizduoju, kaip galima nesuvokti po tiek zinuciu, kad as nei ruosiausi, nei auklejau kazka, o ypac su sekso pagalba doh.gif O jei nesuprantat, kad galima sekso kartais nenoreti, tai jau cia tik jusu beda. Nu tai, jei jus visada norit, tai gal ir jaucia tada lotuliukas.gif galima ir judesiu kalba sneketis, bet siaip galima ir zodziais kartais mirksiukas.gif Taip daug ka reikia sakyti, nes ne visi ekstrasensai ir ne visi mintis skaito , kaip jus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 21:55)
Per draugus pzistamus PER MAZAS RATAS. Ypac jei reikalavimai dideli (netinka bet kas).

Bet va vakarieciu daugelis vyru supranta, jie kazkaip ismoksta ko moteriai reikia ir tikrai sugeba bendrauti kantriai ivairiapusiskai, o ne trumpina... Bent tie issilavine.
Reikia kur vakaru valstybese ieskotis moterims...

sutinku, per pazystamus ir taip daguma jau zinai.

Niekada nenoreciau vakariecio vyro, aplamai uzsieniecio, bet bent jau ne is vakaru saliu, buki jei dauguma, nors ir labai issilavine buna, Man dar svarbu sneketis, o uzsienio kalba vis tiek, ne sava, ir aplamai kultura tradicijos, daug kas kitaip, sunku butu, man. Lietuviai vyrai dar yra tokie tikri, "organic", nuosirdus, maziau to falso, ir siaip geriau pazinti eina savo tautieti, perpranti kazkiap geriau.
Ismokti galima ko kam reikia per gyvenima, jei tik noro yra nes moteris moteriai nelygu, kaip ir vyras vyrui, reikia konkretu zmogu pazinti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 21:40)
Tai jo. Pirma vyrui niekada nerasysiu. O tu visiems sm pasirodziusiems vyriskos gimines atstovams rasai. Nesvarbu kokia tema.  rolleyes.gif

Aš žmonių nebijau (kai kai kurie), net translyčiui galiu rašyti biggrin.gif
Be to, vyrai paprastai daug fainesni pašnekovai. Visgi, nelabai įsivaizduoju vyruko, kuris forume imtų taip psichiniai elgtis pvz. kaip tu bigsmile.gif
Atsakyti
Klajokli na, kad ne. Yra kelios skandinavu kalbos. Tik mokslininkai, dar nenustoja gincytis, kuria prie kurios priskirti. As pav. kalbu ir rasau norvegiskai. Kalbu svediskai ir rasau daniskai. Daniskai kalbeti sunkiai sekasi. Mano vyras norvegas, kalba geriau svediskai, nei daniskai. Tai vistik yra kelios kalbos ar ne? mirksiukas.gif

Šis skirstymas bei skandinavų kalbų skaičius nėra aiškus ir kalbininkai dėl jo nesutaria. Pavyzdžiui, kai kurie[patikslinti!] net sako, kad tėra viena skandinavų kalba, kurios yra keli dialektai/tarmės (danų, švedų, islandų ir pan.); kiti sako, kad visos kalbos yra atskiros, o norvegų kalba iš tikrųjų yra dvi kalbos. Yra manančių, kad švedų, islandų, fareriečių kalbos yra atskiros, bei yra viena danų - norvegų kalba, kuri turi tris dialektus, du Norvegijoje ir vieną Danijoje. Šitoks nuomonių skirtumas yra dėl to, kad nemažai šių kalbų išsivystė iš vienos kalbos, pavyzdžiui, islandų kalba išsivystė iš kalbos skandinavų, kurie kolonizavo šią salą; vėliau, dėl prarasto ryšio su žemynine Skandinavija, ten kalba vystėsi kiek kita linkme. Tokiu pat būdu iš lotynų kalbos išsivystė ir visos romanų kalbos, tačiau jos išsiskyrė gerokai anksčiau, tad daugiau ir nutolo viena nuo kitos. Pagrindinis kriterijus skiriant kalbą nuo dialekto paprastai yra tas, ar supranta žmonės vieni kitus, kai kalba skirtingomis kalbomis; išties, skandinavai, ypač, pavyzdžiui, danai ir norvegai, supranta vieni kitus neblogai. Wikipedija.

Selija turbut nemate tavo zinutes ir neatsake, bet ji nedirba ir negyvena Vokietijoje. Ji dirba rimta darba kuris siejasi su Vokietija. Tai tenka stazuotis ten. Priimineti vokieciu delegacijas ir t.t. Todel ji puikiai moka vokieciu kalba. mirksiukas.gif

Atsakyti

Ko geeero, lutuke123 įvardino esminę problemą: kokie gali būti įsimylėjimai dar mūsų amžiuje..? Hormonai nebe tie, kad vėl įsimylėtum "iš durnumo". Ir ačiū Dievuliui, kad šitaip :D -- O be to, dar ir tos mūsų (neretai karčios) gyvenimo patirtys. Kurios irgi uždeda "apsaugas" juk... Tai vaaa.

Kur dėtis, jei DAR nesi tas pencininkas?? Jei būtųm toms, tikriausiai jau galėtum būti TIK draugas. Ir visoms ;) -- Susirašinėti ten metų metais su kažkuom, tipo. Labai įdomiai susirašinėti galbūt net, kodėl ne..? -- Turėjau čia tokių pažinčių jau. Netgi prisipažinimų, kad kito tokio pašnekovo kaip aš ji daugiau gyvenime nesutiksianti. Bet... po to eina tas BET. Pragmatiškieji amerikonai turi net atskirą trumpinį tam: NGB. Išsišifruoja kaip "Nice Guy But..." :D :P [ vertimas Žavesėliui: "Geras vaikis, bet..." ;) ]

Pradedu galvoti, kad tokiems kaip aš receptas aiškus. Kartą išsiskyrei, taip ir gyvenk jau. Surasi savo gyvenimo kelią vis vien. Tokio ir ieškau kaip tik... vis dar. Nors kartais -- senu įpročiu -- mėginu dar kažką paimprovizuoti / paeksperimentuoti. Mano pasirodymas čia buvo vienas iš tokių eksperimentų. Kaip ir dauguma jų, nebuvo vykęs. Bet mokslas toks jau buvo. Visais laikais, beje :P

Esu mokslininkas -- iš prigimties. Čia atsakymas Montevertei [ nesu vertėjas aš. Bet jau spėjau pajusti, jog dažniausiai man tai pavyksta geriau nei daugeliui profesionalių vertimų biurų... :) ]

Retorinis klausimas toms, kurios įsivaizduoja atpažįstančios IŠ KARTO "tokius kaip aš": patį tipažą, bendravimo įgūdžių stoką ir kitas neigiamas charakteristikas... Norite pasakyti, esate perskaičiusios pakankamai daug psichologijos, sociologijos traktatų bei (galbūt net) konkrečių psichoterapijos metodikų..? Kad leistumėte sau daryti tokias išvadas..?? :P -- Iš patirties pasakysiu: tie, kurie tikrai daug visko skaitę, tipažų iš karto paprastai nenustatinėja niekam. Nepabendravę su tuo žmogum pakankamai prieš tai :)

Kita vertus, kai pamatai (čia ar kitur) kokią, kurie dievagojasi, kad bele koks (nors kiek išsilavinęs) užsienietis (o dar jei koks itaaalas, nai nai nai :D ) geba "apsieiti su moterimis" geriau už bet kurį lietuvį... neturiu net noro ką aiškinti tokiai tuomet. Argumentuotai. Nebent išvadinti tokią vištele ir tiek :P

Tai ką mielosios / (-ieji),

smagaus laiko "etatiniams" čia.

O Klajoklis klajos sau toliau... Kelias ir yra jo namai gi... ;)

Omnis mundi creatura

quasi liber et pictura

nobis est, et speculum.

Nostrae vitae, nostrae mortis,

nostri status, nostrae sortis

fidele signaculum.

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 05 31, 10:25)
<strong>Montevertei</strong> [ nesu vertėjas aš. Bet jau spėjau pajusti, jog dažniausiai man tai pavyksta geriau nei daugeliui profesionalių vertimų biurų... smile.gif ]

Už humorą jums, tai 100 balų, tikrai biggrin.gif
O gal ir mašinas geriau taisote nei daugelis auto servisų? smile.gif

Žmogus žmogų jaučia per energjas, kurios nepaslėpsi net už ekrano. Tam nereikia psichologijos žinių, nes jau urviniai tą juto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 31 gegužės 2018 - 09:45

Monteverte,

bliamba, būtum laisva... galvoju... gal net pavyktų man tave ir įsimylėti vis tik...?? :D :P

Nes moki ne tik mane paerzint [ to irgi reikia juk..? ;) ], bet ir pagirt dar... murrr murr :D :D

Mašinų netaisau, deja. Gimiau "kreivom rankom" :( :P -- Galbūt KAIP TIK dėl to moterys nuo manęs ir bėga taip..? [ Eksė tame tarpe..? Anuomet, NE dabar. Apie dabar jau rašiau ten viršuj -- nesikartosiu :P ]

INTUICIJA -- jėga! Sutinku... ;)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 19:33)
Na kiek tu apie save rasei, tai joks normalus vyras su tavim nebutu. O kad demesio nestokoji ir tau arabas emigrantas komplimenta pasako - tai cia zinok, nesiskaito vyru demesys.  mirksiukas.gif Ir gali nusiimineti ta savo etikete, bet anoj temoj, kur autore gailisi kad istekejo, pati praeita savaite dar patvirtinai, kad tavo auklejimas vyro pasitvirtino. Neisivaizduoju, kaip gali nenoreti savo mylimo zm9gaus ir dar ji taip aukleti?

Pažiūrėjau google tą buvusį Vilniaus merą Joną Pinskų.
Aš esu absoliučiai nieko prieš santuokas, draugystes, esant dideliam amžiaus skirumui, tačiau manau, kad vyresnis vyras turėtų labiau save prisižiūrėti, nei mačiau paminėtoje foto.
Man taip pat 52, o mano draugei 33. Turėdamas tą omeny, labai prisižiūriu save - savo veidą, plaukus, savo kūną.
Daug treniruojuosi, todėl mano kūnas yra raumeningas, atletiškas, idealus pilvo presas.
Man pačiam yra baisu žiūrėti į kai kuriuos mano amžiaus vyrus, turinčius jaunas žmonas ar drauges, o atrodančius kaip dieduškos.
Žodžiu - vyresnio amžiaus vyras, mano manymu, turėtų daryti viską, kad sumažinti išvaizdos skirtumus.
Jei to nedaroma, tokia pora atrodo tikrai laaabai nepatraukliai.
Atsakyti