Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 17:19)
Uogienė turo būti tiršta,skysta negražu.

tik del grozio?
Nu kaip ir su vyrais matyt, cia skonio klausimas biggrin.gif

saip tai geras zmogus pasidaro grazus man, o negeras vis baiseja, nors pirmi ispudziai gal buvo kitokie....
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 17:19)
<p>Uogienė turi būti tiršta,skysta negražu.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72490458" data-time="1566915058"> Nu vat tūparikės jūs, jeibogu. Gražus vyras - visoms, o negražus - tau vienai.</blockquote> O jei kada naktį atsibudusi pasižiūrėsi,kas šalia miega ir infarktą gausi? Kalbant rimtai kas tai yra gražus arba negražus vyras?Gal kam negražus,o kitai grožio viršūnė?

Nera negraziu vyru, yra tik ju pinigines storis. biggrin.gif
Atsakyti
yra, aš negalėčiau šlykštenai parsiduot, apsivemčiau smile.gif jau geriau tada bomžaut sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 27, 18:17)
yra, aš negalėčiau šlykštenai parsiduot, apsivemčiau smile.gif jau geriau tada bomžaut sau biggrin.gif

Tai kad ir dabar ne ką gali švaistytis pinigais i kaire ir i desine. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 16:52)
Yra papildomai dėta tirštiklių,atseit jo mažiau reikia dėti,brangesnis.Kietesnės šeimininkės tau normaliau gal paaiškins.
Aš jį tik dėl tirštiklių naudoju,kad nereiktų su krakmolu marmalintis.</p>

Uogienių cukrus - cukrus su pektinu. Mielai naudočiau fruktozę su pektinu, bet tokios dar nemačiau pirkti. Teoriškai vietoje pektino ir acto raudonuosius serbentus būtų galima naudoti, bet tokio recepto dar neužmačiau.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 27, 14:39)
Bet vistiek kazkas nesueina. Jei butu 'rusizmas',  tai suprasciau.

"Rusizmas" gal dažniau vartojamas, bet reikšmė ta pati: https://www.zodynas....as/R/rusicizmas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 27, 18:19)
Tai kad ir dabar ne ką gali švaistytis pinigais i kaire ir i desine.  biggrin.gif

man labai tūpi ir kvaili tie žmonės, kurie švaistosi
realiai tai kiek tam žmogui reikia? svarbu būtų patogu, švaru ir kuo mažiau sveikatai kenktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 27, 18:19)
Tai kad ir dabar ne ką gali švaistytis pinigais i kaire ir i desine.  biggrin.gif

Uztat gal jos vyras labai grazus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 27, 18:49)
man labai tūpi ir kvaili tie žmonės, kurie švaistosi
realiai tai kiek tam žmogui reikia? svarbu būtų patogu, švaru ir kuo mažiau sveikatai kenktų smile.gif

Tai taip ir reikejo sakyti - mana diedas pinigu daryti visiskai nemoka. biggrin.gif o ne ratais kvadratais apie visokius patogumus.

Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 08 27, 18:46)

"Rusizmas" gal dažniau vartojamas, bet reikšmė ta pati: https://www.zodynas....as/R/rusicizmas

Tu matai kokie keisti naujadarai unsure.gif
Atsakyti

Nera negraziu vyru, yra tik ju pinigines storis. biggrin.gif

Na, ir ką? Tai visoms seniai žinoma tiesa, tik ne kiekviena tai patvirtins.O tai bus forumo teisuolių apšaukta kekše.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 27, 20:12)
Tu matai kokie keisti naujadarai  unsure.gif

Žr. nuorodą, 1985 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 27, 19:12)
Tai taip ir reikejo sakyti -  mana diedas pinigu daryti visiskai nemoka.  biggrin.gif o ne ratais kvadratais apie visokius patogumus.

Papildyta:

Tu matai kokie keisti naujadarai  unsure.gif

prie ko čia nemoka? man tiesiog tiek nereikia, guli sąskaitoje ir guli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 19:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72490475" data-time="1566916461"><div><p>Nera negraziu vyru, yra tik ju pinigines storis. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na, ir ką? Tai visoms seniai žinoma tiesa, tik ne kiekviena tai patvirtins.
</p>

Boba prie suskilusios geldos ir auksine zuvele viska isaiskino.
Kad ner tokiu piniginiu, kur bobu kaprizams gali itikti...
Gaidys su snapu be pinigines padaro tvarka
Atsakyti