Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 27, 14:03)
Tik tupos bobcės vyrus skirsto pagal grožį.
Protinga moteris niekada nesirinks grazaus vyro

Kas is to, kad tavo ne tik kad nera tuom, ka cia issiaiskinom, bet dar ir baisus?
Paskui ir tenka tau sneketi forume apie svetimus ir varvinti seile.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 27, 15:03)

nu kodėl? jei moteris irgi gražuolė? gražu juk, kai pora graži
Atsakyti

Ziurint kam iesko, jei tik seksui, tai matomai ir kriterijai atitinkami smile.gif Grozis, aisku, ne svarbiausiasa dalykas , bet zmogus turi zinoma patraulklus buti tau.
Atsakyti

Aha,apie vaikus reikia pagalvoti.Jei pati moteris vidutinio grožio,o dar vyrą susiranda negražų,tai kokie vaikai bus?

Nors į negražų  vyrą panos  nespoksos.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 15:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72490363" data-time="1566907391"><div><p>Tik tupos bobcės vyrus skirsto pagal grožį.
Protinga moteris niekada nesirinks grazaus vyro</p></div></blockquote><p>Aha,apie vaikus reikia pagalvoti.Jei pati moteris vidutinio grožio,o dar vyrą susiranda negražų,tai kokie vaikai bus?</p><p>Nors į negražų  vyrą panos  nespoksos.</p>

reikia į pislumą žiūrėt, o ne į ką smile.gif gali ir gražus ne pislys būt. Vat Bunkus pvz. kuriai nors iš jūsų gražus? man tai jis baisuoklis, o jo Natalija gražuolė buvo, pirma žmona irgi nebaisūnė ir ką? o jis baisūnas pisuoklis ir su tokiu nepagyvensi. Jis savo pinigine ima
Atsakyti

Ko tokia rimtuole? biggrin.gif
Grozis ir protas vienas kitam nepriestarauja.
Geriausia rinktis panasaus grozio i save.
Atsakyti

O kuo uogieniu cukrus skiriasi nuo paprasto?

Yra papildomai dėta tirštiklių,atseit jo mažiau reikia dėti,brangesnis.Kietesnės šeimininkės tau normaliau gal paaiškins.

Aš jį tik dėl tirštiklių naudoju,kad nereiktų su krakmolu marmalintis.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 15:52)
Yra papildomai dėta tirštiklių,atseit jo mažiau reikia dėti,brangesnis.Kietesnės šeimininkės tau normaliau gal paaiškins.
Aš jį tik dėl tirštiklių naudoju,kad nereiktų su krakmolu marmalintis.

o kam is vis tie tirstinimai? ar blogai skysta uogiene, skysta darzoviu misraine?
mano mama niekad netirstindavo, siaip mazai curkaus net dedavo i uogienes ir viskas gerai buvo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 27, 15:35)
reikia į pislumą žiūrėt, o ne į ką smile.gif gali ir gražus ne pislys būt. Vat Bunkus pvz. kuriai nors iš jūsų gražus? man tai jis baisuoklis, o jo Natalija gražuolė buvo, pirma žmona irgi nebaisūnė ir ką? o jis baisūnas pisuoklis ir su tokiu nepagyvensi. Jis savo pinigine ima

lotuliukas.gif bet teisingai, tas kuris eina pe rmoteris sunkiai susitupes, nebent jau labai nores, kazkas pasikeis gyvenime...
Tas vyru grozis toks kitais parametrais matuojamas. Man is veido vyras , tikrai neturi buti kazkokia lelyte, bet turi buti grazaus kuno sudejimo man, ir turi tureti protingas akis bigsmile.gif
Nors daznai vyrai grazesni uz moteris, jie ziurekit nesidazo, per daug nesipuosia ir vis tiek grazus biggrin.gif
Atsakyti

o kam is vis tie tirstinimai? ar blogai skysta uogiene, skysta darzoviu misraine?
mano mama niekad netirstindavo, siaip mazai curkaus net dedavo i uogienes ir viskas gerai buvo.

Man blogai skysta uogienė ir mišrainė.Stovėti prie puodo trijų val nesiruošiu.O kam stovėti,jei yra gyvenimo palengvintojų?

Seniau tokių dalykų nebuvo,tai ir virdavo pusę dienos.

Atsakyti
Nu vat tūparikės jūs, jeibogu.
Gražus vyras - visoms, o negražus - tau vienai.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 27, 17:05)
Man blogai skysta uogienė ir mišrainė.Stovėti prie puodo trijų val nesiruošiu.O kam stovėti,jei yra gyvenimo palengvintojų?</p><p>Seniau tokių dalykų nebuvo,tai ir virdavo pusę dienos.</p>

Tai ir klausiu kuom blogai? Jei kur ant blynu deti, tai juk skysta patogiau biggrin.gif ilgai virti tai jau ten kazin ar kas gero joje lieka, Nors ir tai as jau uogieniu neverdu, uzsaulaud uogas ir tiek.
Atsakyti

Uogienė turi būti tiršta,skysta negražu.

Nu vat tūparikės jūs, jeibogu. Gražus vyras - visoms, o negražus - tau vienai.
O jei kada naktį atsibudusi pasižiūrėsi,kas šalia miega ir infarktą gausi? Kalbant rimtai kas tai yra gražus arba negražus vyras?Gal kam negražus,o kitai grožio viršūnė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 rugpjūčio 2019 - 16:31