QUOTE(Ašaka @ 2019 08 27, 05:39)
Klasikinė sovietinė "ikra" (ieškant receptų lietuviškai, gal labiau tiktų žodis "tyrė", gal "padažas" arba "pagardas"?) taip ir būdavo gaminama, tik ne su majonezu (ir iš kur jo buvo gauti?) ar kečupu (nes brungus), o su namine pomidorų tyre, nes tokios parduotuvėse nebūdavo. Virti reikia ant lėtos ugnies. Na ir virti reikia ilgai, beveik tiek, kiek uogienes. Kiek, gerai nepamenu, bet tikrai virš valandos.
Pabandykit paieškoti "икра из баклажан на зиму"
Pabandykit paieškoti "икра из баклажан на зиму"
Na jo, tyre. Dabar lb skani maximoj yra berods bulgariska" nezin". Baklazanu, cukiniju. Uznesa i ta senovine.
Bet tai galvoju kaip cia taip sovietmety pavadino "agurociu ikrais"😂. Juk agurotis, cukinijos pacios pigiausios darzoves.