Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 20:19)
Montaverte!!! Publika reikalailuja vasssaroooosssss. Vilniu tvindei? Tvindei
Tai prasom vasara iki Nauju!

jei ne aš, jinai būtų dar šaltesnė, taip kad sėdėk ir nepypk
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 21, 20:56)
Visada gyvename laukimu. Žiemą laukiame vasaros, antradienį laukiame savaitgalio,  ryte laukiame vakaro, laukiame švenčių,  laukiame gero oro.    Taip ir gyvename laukdami,  ne dabar, ne čia...

į filosofijas patraukė? sensti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 21, 21:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72487549" data-time="1566407953"><div><p>Montaverte!!! Publika reikalailuja vasssaroooosssss. Vilniu tvindei? Tvindei
Tai prasom vasara iki Nauju!</p></div></blockquote><p>Pala, pala, o prie ko čia šiandien Utn užtvindė?.Jei esu negera, tai aš viena turiu plaukti.O dabar  skendo miestas keliose vietose. blink.gif
</p>

o tu parodyk man nors vieną gerą žmogų
net vaikai jau ut kokie velniai, rėkia per dienas biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
o tu parodyk man nors vieną gerą žmogų
net vaikai jau ut kokie velniai, rėkia per dienas biggrin.gif

Nuvažiuok į kapines ir pamatysi.Visi ten geri ir tobuli guli.Ir labai labai mylimi.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 20:46)
Jokio stebuklo.
Dabartine mano noro egzotika - Brazilija.

Svajoji buti isprievartauta ir uzmusta?
Tada Brazilija, kaip tik ta salis, dar gali pabandyti Indija
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 21:04)
Pasirodo nk nera neimanomo. Tik rwikia pinigu. As 4 kl svajojau faraonu piramides pamatyt... dabar 400 e +- ir matai.

Niekada nedomino tokie nykus objektai is smelio.
Va jachta aplink pasauli - kitas reikalas
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 21:14)
Tai didziausia laime sielai
Pats fainiausias jausmas yra laukimas svenciu, kelioniu..Pakavimas dovanu, lagaminu.
Nes nivarai i kokias salas ir vsio - matomai per daug info - laukimo ir realybes

As db laukiu " sostines dienu" ax.gif

Berods poryt Baltramiejaus mugė prasidės.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 21, 20:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72487549" data-time="1566407953"><div><p>Montaverte!!! Publika reikalailuja vasssaroooosssss. Vilniu tvindei? Tvindei
Tai prasom vasara iki Nauju!</p></div></blockquote><p>Pala, pala, o prie ko čia šiandien Utn užtvindė?.Jei esu negera, tai aš viena turiu plaukti.O dabar  skendo miestas keliose vietose. blink.gif
</p>

Prie ko cia šiandien? Montaverte Vln tvinde pries 2ar tris metus temoj " ar egzistuoja Dievas".

Man snd lietus - puikus " laistytuvas'vejai ir agurkams.

Reiskias daug " negeru"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 21 rugpjūčio 2019 - 20:36
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 21, 19:10)
ir mes, gerai tas ruduo, jei ne per ilgai  biggrin.gif

derliaus metais taip sakant biggrin.gif kas ka nusiskina biggrin.gif

man grazu pradzia rudens lapkrytis gal tik toks niuriausias menuo....
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 19:25)
Kaip atrodo graziai taip ir prisodinau. 12 aru pilnai uztenka, medziai auga.
Koks tavo miskas? Turi savo asmeninio misko? Nemanau kad turi, neprivatus miskai  yra visu.

turiu asmenines zemes, kur sodinu medzius, kad butu miskas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 19:30)
Bet atrasineji paklodem i kiekvienos posta
Papildyta:

Gali ja bet kur savaite prasitest  kur silta

nu ir ka? kaip tai surista su tuo ka pakomentavai?
Atsakyti

Prie ko cia šiandien? Montaverte Vln tvinde pries 2ar tris metus temoj " ar egzistuoja Dievas".

Man snd lietus - puikus " laistytuvas'vejai ir agurkams.

Reiskias daug " negeru"

Jei poros metų senumo įvykiai,tai aš nieko nežinau,nes niekur nedalyvau.O šiandien realiai miestas skendo,ne lietus buvo, o tikra liūtis.Upė iš krantų išėjusi.Daržo žemė išplauta.Neduok dievuliui tokių lietų.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 21, 19:46)
Tai tau pasiseke, nes Vokietijoje dazniau virtuveje rasi tik vandeintiekio ir kanalizacijos prijungimo taskus, o ne virtuve.
Mes ieskojom su virtuve, tai ttokiu variantu buvo kelis kartus maziau. (Nes vistiek gyveni 5 metus ar kiek daugiau, tai kam investuoti. )
[right][snapback]72487527[/snapback][/right]

Airijoje viskas buna daznai net su indais smile.gif skalbimo masina, indaplove jau visur buna, baldai visi. sienas aisku gali pasidazyti, kaip nori, dazniausiai bun aneutrali uspalvu, baldus gali dasipirkti ar paparsyti kazko, jei truksta.
buna net lauko baldaai , griliai ir t.t. biggrin.gif daznai ir nuomininai palieka paparsciausiai daug ka, yapc airiai.

O Vokietijoje tai ten turetu be problemu buti ir prisirinkti, zmones gi is to gyvena Vokietijoje surenkair veza i Lietuva parduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 21, 20:25)
Svajoji buti isprievartauta ir uzmusta?
Tada Brazilija, kaip tik ta salis, dar gali pabandyti Indija
Papildyta:
Niekada nedomino tokie nykus objektai is smelio.

Matau ant suoliuko sedet su babulem domina ir nusikalbet apie isprievartavimus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 21, 19:52)
Maziau klausyk sekamu pasaku.

UK nueini i Rightmove.co.uk ir matai viska. Na dar keli portalai... Nereikia klausytis pasaku.

Airijoje nueini i koki https://www.myhome.ie/ irgi nereikia klausytis kas kokias pasakas seka.

Airijoje geriau eiti i daft.ie, daug populeresnis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 21, 20:43)

turiu asmenines zemes, kur sodinu medzius, kad butu miskas  mirksiukas.gif
Papildyta:

nu ir ka? kaip tai surista su tuo ka pakomentavai?

Zinau - ta zeme klaipedos krast o kaimo gudumoj. Ten pas tave auga kiaulpienes.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 21, 21:11)
</p>

Skesta laivas, zmogus meldziasi sako:
- Dieve, jei norejai mane nubausti, prie ko cia tie vis zmones,
Dievas:
- kad tu zinotum, kiek laiko as jus visus rinkau i viena laiva mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 21, 21:12)
Kodel tureciau i kazka reaguoti, kazka blokuoti? Pati ir blokuok, kam atrasineji vel ir vel bukam zmogui, kuris nieko nesupranta, nrmoka diskutuoti, leidziasi i asmeniskumus, raso nesamones?  mirksiukas.gif

tu man pasiulei tavo postus apeiti, tai sakau, jei mano replikos tave uzgauna, neskaityk, o jei nori skaityk, man kas biggrin.gif
o as darysiu kaip as noriu ir toliau ir jums nesiaiskinsiu, ka kodel darau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 21, 21:44)
.O šiandien realiai miestas skendo,ne lietus buvo, o tikra liūtis.Upė iš krantų išėjusi.Daržo žemė išplauta.Neduok dievuliui tokių lietų.</p>

misku kritimo ir globalnio atsilimo pasekme
Atsakyti