Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2019 08 21, 20:24)
Pagaliau kazkas mane supranta.  friends.gif

Bus. Labai greitai bus. Tikrai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 21, 19:23)
Na koks cia stebuklas? Ieskai apartamentu nuomos Tailande ir gauni vasaros tiek - kiek uztenka babkiu

Jokio stebuklo.
Dabartine mano noro egzotika - Brazilija.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 20:46)
Jokio stebuklo.
Dabartine mano noro egzotika - Brazilija.

Kuri jos dalis? Tikiuosi ten nulėkti kada nors, gidę turėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 21, 19:33)
Bus. Labai greitai bus. Tikrai tikrai.

Jo. Bus karstis. Snd tik ryskius pomidorus nuskyniau. Kitus dar palikau sirpt.
Atsakyti
Visada gyvename laukimu. Žiemą laukiame vasaros, antradienį laukiame savaitgalio, ryte laukiame vakaro, laukiame švenčių, laukiame gero oro. Taip ir gyvename laukdami, ne dabar, ne čia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 21 rugpjūčio 2019 - 19:56
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 21, 19:48)
Kuri jos dalis? Tikiuosi ten nulėkti kada nors, gidę turėčiau biggrin.gif

Svajoju apie rio d zaneira ir san fransisco upe. Ta puse
Kokia gide? Nebuvau uz atlan o.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 20:56)
Svajoju apie rio d  zaneira ir san fransisco upe. Ta puse
Kokia gide? Nebuvau uz atlan o.

Dukterėčia San Paule. Tai reikia tik pinigų ir kur vaikus dėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 21, 19:57)
Dukterėčia San Paule. Tai reikia tik pinigų ir kur vaikus dėti  biggrin.gif

Pasirodo nk nera neimanomo. Tik rwikia pinigu. As 4 kl svajojau faraonu piramides pamatyt... dabar 400 e +- ir matai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 21:04)
Pasirodo nk nera neimanomo. Tik rwikia pinigu. As 4 kl svajojau faraonu piramides pamatyt... dabar 400 e +- ir matai.

Taip, teks palaukti, dabar nėra kaip vaikų ilgam palikti
Atsakyti

Montaverte!!! Publika reikalailuja vasssaroooosssss. Vilniu tvindei? Tvindei
Tai prasom vasara iki Nauju!

Pala, pala, o prie ko čia šiandien Utn užtvindė?.Jei esu negera, tai aš viena turiu plaukti.O dabar  skendo miestas keliose vietose. :blink:

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 21, 18:42)
man visai dzin zmones uz tu niku as skaitau zinutes, ka noriu atrasau, ar komentuoju, tai nesijausk, kad lieciu kazkaip tave, as daznai nei niku nepaskaitau, kam atsakineju  biggrin.gif Man zinok nei tu , nei tavo gyvenimas nerupi, visiskai. jei tu kakzipa jauterei reguoji mano zinutes, jas visada gali blokuoti.

niekas man katuciu neploja, bet ji protinga, nes supranta, ka rasau.bet tirka yra ir duagiau suprantanciu zmoniu, nors nebutinai man pirtarianciu. Siaip kaip ir sakiau visi ,kas nori supranta. O kas nori pletkinti, pletkina  biggrin.gif
Papildyta:

mes su vyru taip ir susipazinom  labai labai senai  biggrin.gif

Kodel tureciau i kazka reaguoti, kazka blokuoti? Pati ir blokuok, kam atrasineji vel ir vel bukam zmogui, kuris nieko nesupranta, nrmoka diskutuoti, leidziasi i asmeniskumus, raso nesamones? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 21, 19:56)
Visada gyvename laukimu. Žiemą laukiame vasaros, antradienį laukiame savaitgalio,  ryte laukiame vakaro, laukiame švenčių,  laukiame gero oro.    Taip ir gyvename laukdami,  ne dabar, ne čia...

Tai didziausia laime sielai
Pats fainiausias jausmas yra laukimas svenciu, kelioniu..Pakavimas dovanu, lagaminu.
Nes nivarai i kokias salas ir vsio - matomai per daug info - laukimo ir realybes

As db laukiu " sostines dienu" ax.gif
Atsakyti