Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 21, 20:24)

Reikia,  reikia. A to vyras uzmigs ant laurų,  jei visa laika skirsi tik jam. Trep trep  biggrin.gif

Gal tu nevesk manes, geros mergaites, is kelio. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 21, 16:58)
matai manes tavo zinutes neveikia, nei mano rasymo stiliaus, nei mano emociju, skirtingai nuo jusu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Bet atrasineji paklodem i kiekvienos posta
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 08 21, 17:33)
Ar jus visos nematot, kad vasara baigiasi.... cry.gif

Gali ja bet kur savaite prasitest kur silta
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 20:30)
Gali ja bet kur savaite prasitest  kur silta

Galiuuu. Bet man reikia daugiau, visooos vasaros ir cia . Trept trep . biggrin.gif

Ai, nieko jus nesuprantat apie vasara. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 21 rugpjūčio 2019 - 18:35
QUOTE(Aimeja @ 2019 08 21, 18:33)
Galiuuu. Bet man reikia daugiau, visooos vasaros ir cia . Trept trep .  biggrin.gif

Tada kreipkis i zmones, turincius antgamtiniu galiu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 19:19)
lady.gif 💋🎆
Papildyta:

Gal tu neisrankus ir tau tas pats kokia virtuve, kokia technika integruota, kokios naktines uzuolaidos ir sienu spalva. As noriu gyventi tokiuose namuose, kurie pagal mano skoni.
Tai Vokietijoj ar uk is nuomojamo namo gali ismetyt kas nepatinka?

Tai tau pasiseke, nes Vokietijoje dazniau virtuveje rasi tik vandeintiekio ir kanalizacijos prijungimo taskus, o ne virtuve.
Mes ieskojom su virtuve, tai ttokiu variantu buvo kelis kartus maziau. (Nes vistiek gyveni 5 metus ar kiek daugiau, tai kam investuoti. )
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 21, 18:46)
Tai tau pasiseke, nes Vokietijoje dazniau virtuveje rasi tik vandeintiekio ir kanalizacijos prijungimo taskus, o ne virtuve.
Mes ieskojom su virtuve, tai ttokiu variantu buvo kelis kartus maziau. (Nes vistiek gyveni 5 metus ar kiek daugiau, tai kam investuoti. )

Stai kodel visada geriau Savo bustas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 21, 18:33)
Jis man sako apie kainas,   kai as aną savaitę buvau Airijoje ir mes su airiu apie tai kalbejom,   apziuredami jo nauja nama  biggrin.gif

Nejuokink tu babulkų

Maziau klausyk sekamu pasaku.

UK nueini i Rightmove.co.uk ir matai viska. Na dar keli portalai... Nereikia klausytis pasaku.

Airijoje nueini i koki https://www.myhome.ie/ irgi nereikia klausytis kas kokias pasakas seka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 21 rugpjūčio 2019 - 18:53
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 21, 18:46)

Stai kodel visada geriau Savo bustas.
Atsakyti

Tai kad man tie svetimi nerupi. Kazi kaip kitas, turincias savo rimtus partnerius, sukelia kazkokius jausmus grazus svetimi?
Papildyta:

Aš ir nesakau,kad jei atkreipiamas dėmesys į gražų ar simpatišką žmogų, būtinai norima ką su juo daryti.Na pvz eiti į pasimatymą ar sugulti.Juk kai žiūri į moterį ir pagalvoji,kad ji graži, dar nereiškia,kad esi lesbietė.

Ir vyrai taip mąsto.Jie pastebi gražias moteris, kai kurie net atsisuka, bet nereiškia,kad nori ją išdulkinti.Visomis keturiomis pritariu Aimėjai- noriu vasaros, ir greitai, ir dar daug :lol:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 21, 19:04)
<p>Visomis keturiomis pritariu Aimėjai- noriu vasaros, ir greitai, ir dar daug lotuliukas.gif
</p>

Montaverte!!! Publika reikalailuja vasssaroooosssss. Vilniu tvindei? Tvindei
Tai prasom vasara iki Nauju!
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 20:19)
Montaverte!!! Publika reikalailuja vasssaroooosssss. Vilniu tvindei? Tvindei
Tai prasom vasara iki Nauju!

Na koks cia stebuklas? Ieskai apartamentu nuomos Tailande ir gauni vasaros tiek - kiek uztenka babkiu
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 21, 21:04)
<l.Visomis keturiomis pritariu Aimėjai- noriu vasaros, ir greitai, ir dar daug lotuliukas.gif
</p>

Pagaliau kazkas mane supranta. friends.gif
Atsakyti