Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 21, 18:13)
As darau ta pati  mirksiukas.gif

As cia rimtu diskusiju nevedu arba labai jau retai, ir nesiruosiu, nes visos adekvacios arba iseje, arba tyli. Tad Gali mane aplenkt dideliu lanku  4u.gif

Papildyta:

O ji protinga, nes tau vienintele ploja katuciu?

tarė adekvačiausia biggrin.gif
tu net nesuvoki, kad jei visos likusios tą klounę vieną c užblokuotų vienu metu, tai kas dieną galėtų vykti normalios diskusijos. Aišku, jei kokia Iš Šviesos nepradėtų baksnoti, kad tu neišmanai, pagal statistiką yra ne taip ir pan. smile.gif Arba Moonte neateitų su savo tiradomis, kurios tipo neasmeniškos, skirtos jai pačiai, bet gaunasi vistiek asmeniškos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 21, 17:43)
10 metu Pasenusi info apie NT piguma Airijoje.
Dabar Airijoje vidutinis darbo uzmokestis po mokesciu STIPRIAI LENKIA UK. busto kainos sukilo iki nesamoningo lygio.
Ta Airija siaip atrodo nestabili ir tas augimas nekelia pasitikejimo, tai nzn ar verta butu pirktti NT Airijoje

Jis man sako apie kainas, kai as aną savaitę buvau Airijoje ir mes su airiu apie tai kalbejom, apziuredami jo nauja nama biggrin.gif

Nejuokink tu babulkų
Atsakyti

Ar jus visos nematot, kad vasara baigiasi.... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 08 21, 18:33)
Ar jus visos nematot, kad vasara baigiasi.... cry.gif

Prasides auksinis ruduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 21, 19:34)
Prasides auksinis ruduo  biggrin.gif

Ne ne ne. Man reikia vasaros. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 08 21, 18:37)
Ne ne ne. Man reikia vasaros.  ax.gif

Bet tai pagalvok kaip romantiska susipazinti su vyriskiu vaiksciojant aleja, nubarstyta ugnimi zaizaruojanciais lapais...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 21, 18:13)
As darau ta pati  mirksiukas.gif

As cia rimtu diskusiju nevedu arba labai jau retai, ir nesiruosiu, nes visos adekvacios arba iseje, arba tyli. Tad Gali mane aplenkt dideliu lanku  4u.gif

Papildyta:

O ji protinga, nes tau vienintele ploja katuciu?

man visai dzin zmones uz tu niku as skaitau zinutes, ka noriu atrasau, ar komentuoju, tai nesijausk, kad lieciu kazkaip tave, as daznai nei niku nepaskaitau, kam atsakineju biggrin.gif Man zinok nei tu , nei tavo gyvenimas nerupi, visiskai. jei tu kakzipa jauterei reguoji mano zinutes, jas visada gali blokuoti.

niekas man katuciu neploja, bet ji protinga, nes supranta, ka rasau.bet tirka yra ir duagiau suprantanciu zmoniu, nors nebutinai man pirtarianciu. Siaip kaip ir sakiau visi ,kas nori supranta. O kas nori pletkinti, pletkina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 21, 18:39)
Bet tai pagalvok kaip romantiska susipazinti su vyriskiu vaiksciojant aleja,   nubarstyta ugnimi zaizaruojanciais lapais...

mes su vyru taip ir susipazinom labai labai senai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 rugpjūčio 2019 - 17:44
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 21, 18:42)

mes su vyru taip ir susipazinom  labai labai senai  biggrin.gif

ir mes, gerai tas ruduo, jei ne per ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 21, 15:47)

lady.gif 💋🎆
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 21, 16:21)
Tai tik Lietuvoje taip. O Lietuva yra atsilikus. Vokietijoje viskas atrodo kitaip. Aisku UK tai busta nuomotis tikrai neapsimoka. Labai priklauso nuo valstybes istatymu.

Gal tu neisrankus ir tau tas pats kokia virtuve, kokia technika integruota, kokios naktines uzuolaidos ir sienu spalva. As noriu gyventi tokiuose namuose, kurie pagal mano skoni.
Tai Vokietijoj ar uk is nuomojamo namo gali ismetyt kas nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 21, 19:39)
Bet tai pagalvok kaip romantiska susipazinti su vyriskiu vaiksciojant aleja,  nubarstyta ugnimi zaizaruojanciais lapais...

Niekaip neiseina galvot, nes man siuo metu jokiu pazinciu nereikia. biggrin.gif
Noriu vasaros ir taskas. Trept trep kojele. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 19:19)

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 08 21, 19:21)
Niekaip neiseina galvot, nes man siuo metu jokiu pazinciu nereikia.  biggrin.gif
Noriu vasaros ir taskas. Trept trep kojele.  biggrin.gif

Reikia, reikia. A to vyras uzmigs ant laurų, jei visa laika skirsi tik jam. Trep trep biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 21, 16:43)

tai eik sodink, o tusciai klavetura barksini? mano miskas ir taip auga  ir sejasi mirksiukas.gif

Kaip atrodo graziai taip ir prisodinau. 12 aru pilnai uztenka, medziai auga.
Koks tavo miskas? Turi savo asmeninio misko? Nemanau kad turi, neprivatus miskai yra visu.
Atsakyti