Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 09:35)
Ka cia komentuoji? Nei tu zinai kaip kurmiu baidykle veikia, nei tu kurmius matei, nei zemej knysies.
Duročka gryna.

pati mažiau leisk nuodų į aplinką, tai ir erkę tavęs nepoakirs, kai esi erkė, tai nuo erks ir mirsi biggrin.gif 4u.gif
prabilo gi mat kapstytoja, gal jau magistrą iš kurmių pasidarei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 21, 08:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72486998" data-time="1566364063"><div><p>Ultragarsiniai pakabukai nuo erkiu tinka tiek zmonems tiek gyvunams
Moderni ekologiska priemone.</p></div></blockquote><p>As labai abejoju ar veikia smile.gif</p>

Mum veikia. Guvunam kartu su amtiparazitiniais lasais.
Ir kadangi mes skiepu nlb megstam, tai kazkaip saugomes tokiom priemonem.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 21, 08:52)
pati mažiau leisk nuodų į aplinką, tai ir erkę tavęs nepoakirs, kai esi erkė, tai nuo erks ir mirsi biggrin.gif  4u.gif
prabilo gi mat kapstytoja, gal jau magistrą iš kurmių pasidarei? biggrin.gif

Tiesiog juokas skaityti tavo paistalus, zinant kad tu gyveni bute, neturi nei darzo, nei zemes, bet " nusimanai" apie kurmius ir ju baidymo irankius😂😂
Atsakyti

Ka cia komentuoji? Nei tu zinai kaip kurmiu baidykle veikia, nei tu kurmius matei, nei zemej knysies.
Duročka gryna.

O kaip tas erkiu pakabukas veikia?

ultragarsas yra tiesiog garsas, kurio zmogaus ausis negirdi. daleliu vibracijos. kodel tai turetu paveikti erkes?

As jau rasiau apie alia modernius ekologiskus prietaisus, kurie reklamuojami kaip labai veiksmingi, bet nekenksmingi. Visada naudojamas koks mandras zodis: ultragarsas, vibracijos, jonai ir t.t. Zmoniu apgaudinejimas ir tiek. 

Please, moterys nu netikekite viskuo ka raso. Pasidomekite. Man ziauriai pikta, kai pardavejai apgaudineja zmones, ypac kai tai su sveikata susije. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 21, 08:59)
Please, moterys nu netikekite viskuo ka raso. Pasidomekite. Man ziauriai pikta, kai pardavejai apgaudineja zmones, ypac kai tai su sveikata susije. </p>

Mum toki derini ( pakabuka su lasais) rekomendavo veterinaras.
Paskui pamaciau zmogui tos pacios firmos. Jau auksciau parasiau, kad skiepytis nemegstam, saugomes kitaip.

Atsakyti

Monteverte,na kodėl tu taip tulžimi taškaisi?Jau ne bjauru skaityti,o slogu.Tu tokia jauna ir sveika,iš kur pas tave tai?

Žinau,kad tai ne mano reikalas,bet....

Atsakyti

Mum toki derini ( pakabuka su lasais) rekomendavo veterinaras.
Paskui pamaciau zmogui tos pacios firmos. Jau auksciau parasiau, kad skiepytis nemegstam, saugomes kitaip.

Tai kam lasai, jei pakabukas veikia? 

Saugotis reikia veiksmingom priemonem. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 21, 09:10)
Tai kam lasai, jei pakabukas veikia? </p><p>Saugotis reikia veiksmingom priemonem. </p>

Logiskas klausimas, bet ats profilaktiskai.
Siaip mane uodai labai megsta. Vakarais kazka dirbant uzsidedavau ta apyranke zyziancia nuo uodu. Tikrai maziau eda su ja.
Kokiom veiksmingom? Skiepais? As i skiepus kitaip ziuriu, nes buvau skiepyta nuo tymu, o vaikystej 2 kartus ( kas beveik neimanoma) persirgau.
Atsakyti

Logiskas klausimas, bet ats profilaktiskai.
Siaip mane uodai labai megsta. Vakarais kazka dirbant uzsidedavau ta apyranke zyziancia nuo uodu. Tikrai maziau eda su ja.
Kokiom veiksmingom? Skiepais? As i skiepus kitaip ziuriu, nes buvau skiepyta nuo tymu, o vaikystej 2 kartus ( kas beveik neimanoma) persirgau.

Kai priemone veiksminga, nereikia kitos. 

Saugotis reikia lasais, nes jie tikrai veikia. Apie ultragarsines priemones paskaiciau ir tikrai ju nepirkciau. Lygiai kaip ir dar daugelio stebuklingu prietaisu, kurie yra tiesiog scamas.

Dabar madoj ekologija, gamintojai tuo naudojasi. Jie neprivalo pateikti veikimo

irodymo. Pazistama bande isgauti is vienos uzsienio firmos kaip ju pakabukas nuo erkiu baido, tai durnino ja, jokiu irodymu aisku nedave, nes ju ir nera. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 21, 09:22)
Saugotis reikia lasais, nes jie tikrai veikia. Apie ultragarsines priemones paskaiciau ir tikrai ju nepirkciau. Lygiai kaip ir dar daugelio stebuklingu prietaisu, kurie yra tiesiog scamas.</p><p>Dabar madoj ekologija, gamintojai tuo naudojasi. Jie neprivalo pateikti veikimo</p><p>irodymo. Pazistama bande isgauti is vienos uzsienio firmos kaip ju pakabukas nuo erkiu baido, tai durnino ja, jokiu irodymu aisku nedave, nes ju ir nera. </p>

Tai ok, nepirk. Man pasiteisino apyranke nuo uodu, ir sitais naudojames. Tuoj pasibaigs erkiu sezonas, bus nuimti. O miske irgi niekam netrukdo, svarbu mums gerai.
Apie kurmiu zyzekla galiu parasyt tik tiek, kad kai nupirkom ir ikisau i urva, kurmiai neknyse dvi dienas. Po poros dienu zemes kaubureliu atsirado dvigubai daugiau nei pries tai😂. O sia basara isvis nekovoju su kurmiais, nes jie eda tas dideliu skraidanciu vabalu lervas, kutios darza is apacios grauzia.
Atsakyti

Kaimynas turėjo kurmių baidytuvą.Logiškai galvojant,iš jo kiemo visi kurmiai turėjo išeiti pas mane.Bet,ne,jo jūrų kiaulė numirė.Gal sutapimas,gal ir ne.

Vienintelė veiksminga priemonė yra kurmių gaudymas,nesvarbu kokiomis gaudyklėmis.Bet tada gali išplisti kurkliai.O čia didelis blogis,nepalyginsi su kurmio kauburėliu.

Katė arba šunys gaudo kurmius

Nežinau kaip jiems tai sekasi,bet pieva ir gėlynai būna išrausti

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 21, 09:57)
Mum veikia. Guvunam kartu su amtiparazitiniais lasais.
Ir kadangi mes skiepu nlb megstam, tai kazkaip saugomes tokiom priemonem.

Papildyta:

Tiesiog juokas skaityti tavo paistalus, zinant kad tu gyveni bute, neturi nei darzo, nei zemes, bet " nusimanai" apie kurmius ir ju baidymo irankius😂😂

kad ne bute biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 21, 10:08)
<p>Monteverte,na kodėl tu taip tulžimi taškaisi?Jau ne bjauru skaityti,o slogu.Tu tokia jauna ir sveika,iš kur pas tave tai?
</p><p>Žinau,kad tai ne mano reikalas,bet....</p>

aš tik atsakau tai debilei tuo pačiu 4u.gif juk rašiau ne kartą, jinai pirma pradėjo, išjuokė, išsityčiojo iš pasaulėžiūrinių, religinių tematikų, o tai šiaip jau net BK baudžiama yra., jei nežinojai. Vat kai jinai nustos ir susitupės, nustosiu ir aš
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 21, 09:54)
kad ne bute biggrin.gif

Bute tu gyveni. Gali skiest cia kiek nori, bet ryskiai matosi kad nieko nenutuoki apie ka pezi 4u.gif .
Atsakyti