Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lisiteja, daug grybu radai?Vyras po darbo buvo, ka tik parveze kibira ir maxes maisa raudonikiu ir baravyku.

Radau, pagrinde baravykai.Iš viso krepšio vienas raudonikiukas ir gera sauja voveraičių.Tik labai daug išmečiau, kirmija labai

Ale ir nestilingas tavo vyras, su Maximos maišu važiuoja grybauti.Krepšiukų neturite ar ką? :hmm:

Šnd antrą skiepą nuo erkinio encefalito gavau.Dabar drąsiai vaikščiosiu po mišką, nei vilko nei erkės nebijodama  :lol:

Blyn, eikit miegoti nebesikapojusios.O tai norisi petelnia visoms iš eilės per makaules.Problemų tikrų gal neturite?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 20, 21:06)

</p></div></blockquote><p>Radau, pagrinde baravykai.Iš viso krepšio vienas raudonikiukas ir gera sauja voveraičių.Tik labai daug išmečiau, kirmija labai
</p><p>Ale ir nestilingas tavo vyras, su Maximos maišu važiuoja grybauti.Krepšiukų neturite ar ką? hmm.gif

Dideliu baravyku galvos beveik nesukirmyjusios, tos eina dziovinimui. Mazi sveiki pusiau. Raudonikiai paukia davo eiles - tie gi isvis nekirmyja.
Nestilingi. Neturim mes krepsiu. Su kibiru. Ir maxes maisu nuo botu, nes netilpo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 21:49)
Tai taip blogai gyvenat, kad kai nera karsto vandens einat i viesaja pirti, kur vien slykstiesi ir gasdiniesi senom moterim su nutysusiais papais? O gyreis, kad esi verslinyke, darbo vietu suteikeja...
Nesidomiu kada kas bunda, ne mano sritis. Uztat skaniai esim tongue.gif .

nu, 2 kartus gyvenime buvau, ot kriminalas biggrin.gif
kaip tai nesidomi? tu tuo esi, tuo gyveni, biesiatina tu mūsų wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 20, 22:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72486929" data-time="1566325298"><div><p>Lisiteja, daug grybu radai?Vyras po darbo buvo, ka tik parveze kibira ir maxes maisa raudonikiu ir baravyku.
</p></div></blockquote><p>Radau, pagrinde baravykai.Iš viso krepšio vienas raudonikiukas ir gera sauja voveraičių.Tik labai daug išmečiau, kirmija labai
</p><p>Ale ir nestilingas tavo vyras, su Maximos maišu važiuoja grybauti.Krepšiukų neturite ar ką? hmm.gif
</p><p>Šnd antrą skiepą nuo erkinio encefalito gavau.Dabar drąsiai vaikščiosiu po mišką, nei vilko nei erkės nebijodama  lotuliukas.gif
</p><p> Blyn, eikit miegoti nebesikapojusios.O tai norisi petelnia visoms iš eilės per makaules.Problemų tikrų gal neturite?
</p>

o nuo vilkų kur skiepija? biggrin.gif 4u.gif
ana tai turi, čia ir slepia tas problemas po tipo "humoru"
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 20, 21:06)

</p><p>Šnd antrą skiepą nuo erkinio encefalito gavau.Dabar drąsiai vaikščiosiu po mišką, nei vilko nei erkės nebijodama  lotuliukas.gif

Mes tai nesiskiepyjam. Buvo man erke is darzo/ zoles gal isisiurbus, nuejau issityriau nk ner.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 21:14)
nu, 2 kartus gyvenime buvau, ot kriminalas biggrin.gif

Nri kriminalas nei ka. Tiesiog esi paaugles protelio.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 22:16)
Mes tai nesiskiepyjam. Buvo man erke is darzo/ zoles  gal isisiurbus, nuejau issityriau nk ner.
Papildyta:

Nri kriminalas nei ka. Tiesiog esi paaugles protelio.

tai tavo paaugliukas kai buvo, durnas visai buvo, taip išeina? kentėjai su juo, todėl dabar tokia pagiežinga? biggrin.gif
Atsakyti

o nuo vilkų kur skiepija? biggrin.gif4u.gif

Yra mūsų miškuose vilkų.Žiemą ne kartą pėdas esu radusi.Vilkas nėra baisu, nepuola jis žmogaus.Va vilkolakį susitikus juokai būtų menki, nė skiepai nepadėtų

.Erkių pilna visus.Visi namų žvėrys lašais aplašinti, ir tai dar sugeba šitų bjaurybių prisirinkti.Katinų nesivežioju, vis tiek vieną kitą ištraukiu, iš parkelio parsineša.

O šunims ypatingas dėmesys, juk juos vežiojuosi į kaimą.Jau ir taip dičkį du kartus nuo babezijozės atgriebiau.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 20, 22:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72486950" data-time="1566328449"><div><p>
o nuo vilkų kur skiepija? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Yra mūsų miškuose vilkų.Žiemą ne kartą pėdas esu radusi.Vilkas nėra baisu, nepuola jis žmogaus.Va vilkolakį susitikus juokai būtų menki, nė skiepai nepadėtų
</p><p>.Erkių pilna visus.Visi namų žvėrys lašais aplašinti, ir tai dar sugeba šitų bjaurybių prisirinkti.Katinų nesivežioju, vis tiek vieną kitą ištraukiu, iš parkelio parsineša.
</p><p>O šunims ypatingas dėmesys, juk juos vežiojuosi į kaimą.Jau ir taip dičkį du kartus nuo babezijozės atgriebiau.
</p>

100 proc. apsauga nuo erkių tik apžiūra po kelių valandų smile.gif daugiau stebuklų nėra, todėl mes renkamės eterinius aliejukus ir kasdienę apžiūrą, niekur nuo to nepabėgsime. Šiltesniu metu mums tai jau tapo tas pats kaip kokius dantis išsivalyti. Būtinas ritualas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 21:30)
tai tavo paaugliukas kai buvo, durnas visai buvo, taip išeina? kentėjai su juo, todėl dabar tokia pagiežinga? biggrin.gif

Apie ka tu?
Aa, supratau- jau laukais lakstai isprogusiom akim ir siurenom ant pakausio..
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 21:48)
100 proc. apsauga nuo erkių tik apžiūra po kelių valandų smile.gif daugiau stebuklų nėra, todėl mes renkamės eterinius aliejukus ir kasdienę apžiūrą, niekur nuo to nepabėgsime. Šiltesniu metu mums tai jau tapo tas pats kaip kokius dantis išsivalyti. Būtinas ritualas smile.gif

Esi kausiu kause.
Jau nupusus tavo sesike lutuke apie ta apziurejima rase.
Realiai jei tave ikando/ prisiurbe infekuota erke - susirgsi ir tu.
Is kitos puses blogai, kai " źyyyyniai" žengia be jokiu mokslu ir med žinių. Bet deje tokiems " magistrams" kaip tu 400 eur tesiulo ir lutuke su trimis aukstaisiais...nesurezga normalaus sakinio...
Atsakyti
Vakar vaikai kaip tik gavo antrą skiepą nuo erkių. Vyras irgi jau pirmą tavęs, aš dar neužsirašau niekaip
Atsakyti

100 proc. apsauga nuo erkių tik apžiūra po kelių valandų

Apsižiūrėti būtina.Bet jei erkė nimfos stadijoje, tai galima ir nepamatyti.

Aliejų,kažkokį smaradą naudoju dičkiui šuniui.Kai pritepu, eina čiaudėdamas :D

Kiek girdėjau, kitais metais žada kompensuoti encefalitinius skiepus.Nes kiek susirgimų šalies mastu, tai košmaras.

Dar reikia išsiaiškinti ar mano stabligės - difterijos skiepas galioja.Kažkur jau epidemija kilo.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 21, 07:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72486963" data-time="1566330502"><div><p>100 proc. apsauga nuo erkių tik apžiūra po kelių valandų
</p></div></blockquote><p>Apsižiūrėti būtina.Bet jei erkė nimfos stadijoje, tai galima ir nepamatyti.
</p><p>Aliejų,kažkokį smaradą naudoju dičkiui šuniui.Kai pritepu, eina čiaudėdamas biggrin.gif
</p><p>Kiek girdėjau, kitais metais žada kompensuoti encefalitinius skiepus.Nes kiek susirgimų šalies mastu, tai košmaras.
</p><p> Dar reikia išsiaiškinti ar mano stabligės - difterijos skiepas galioja.Kažkur jau epidemija kilo.
</p>

O nuo stabligės viso skiepyti ar kaip
Atsakyti