Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 18:49)
Lygin nesulyginamus dalykus,  neskaitant to,  kad dar ir prisigalvojai nebutu istorija.

Tu gi moteris metuose,  at tau negeda elgtis kaip protiskai atsilikusiai?

Tai ko vyras chemoterapija praejo? Savo varnose gi nemelavai draugem.

Tu puikiausiai zinai ka as lyginu. Viska tu supratai toj temoj apie kuria tau 0riminiau. Tai kad kazkokiu caro laiku suniu nesidangstyk, kai nori prisi*pist prie montekr.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 19:52)
Tai ko vyras chemoterapija praejo? Savo varnose gi nemelavai draugem.

Tu puikiausiai zinai ka as lyginu. Viska tu supratai toj temoj apie kuria tau 0riminiau. Tai kad kazkokiu caro laiku suniu nesidangstyk, kai nori prisi*pist prie montekr.

Negali zinoti ka mes ten rasinejames, nes sakei, kad neslankioji paskui mane kaip šešėlis ir mano postu neskaitai.

Pasikartosiu - tau negėda bunant suaugusiai sitaip darkytus, kaip psichiniai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 18:58)
Negali zinoti ka mes ten rasinejames,  nes sakei,  kad neslankioji paskui mane kaip šešėlis ir mano postu neskaitai.

Pasikartosiu -  tau negėda bunant suaugusiai sitaip darkytus,  kaip psichiniai?

As tau rasiau kada as skaiciau. Ar pamirsti jau i senatve biski?

Tai kas buvo tavo vyrui?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 20:06)
As tau rasiau kada as skaiciau. Ar pamirsti jau i senatve biski?

Tai kas buvo tavo vyrui?

Gėda....tau gėda, kitaip nelakstytum nuo mano klausimu ir neperšoktum ant kitu temu.

Jei gėda, tai kodel taip darai? Negali saves kontroliuoti? Serganti dūšia, jei ji negydoma, numiršta. Atsimink tai. Kol laikas - ieskok pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugpjūčio 2019 - 19:26
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 19:15)
Gėda....tau gėda,   kitaip nelakstytum nuo mano klausimu ir neperšoktum ant kitu tevu.

Jei gėda,   tai kodel taip darai? Negali saves kontroliuoti?   Serganti dūšia,   jei ji negydoma,   numiršta. Atsimink tai. Kol laikas -   ieskok pagalbos.

Geda vienai tau cia turetu buti sitiek apsimepavus su vyru " anglu", sunaus " stojima" i mancester univera, kai mokykloj mokesi ir seseri, kuri tavo motina " ismete" is buto, kuri tu nuomoji.
Kodel tu taip darai?
Klausimus uzduoti ne tik tu, aisku? biggrin.gif mirksiukas.gif Tai kad ats prasom.

"Tevu" biggrin.gif . Gerai kad pastaisei, nes galvojau kad galvele tau snd perkaito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 20 rugpjūčio 2019 - 19:28
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 20:26)
Geda vienai tau cia turetu buti sitiek apsimepavus su vyru " anglu", sunaus " stojima" i mancester univera, kai mokykloj mokesi ir seseri, kuri tavo motina " ismete" is buto, kuri tu nuomoji.
Kodel tu taip darai?
Klausimus uzduoti ne tik tu, aisku? biggrin.gif  mirksiukas.gif Tai kad ats prasom.

Kaip sunkiai tu sergi...vargšė tu moteris. Man taves labai labai gaila. Ir gaila, kad niekas is sono tau padeti neali, tik tu pati. Gaila kad psichiskai nestabiliam zmogui pripazinti, jog jis psichiskai nestabilus, tai tas pats kas alkoholikui prisipazinti, kad jis alkoholikas.

Mano mintys su tavimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 19:30)
Kaip sunkiai tu sergi...vargšė tu moteris. Man taves labai labai gaila. Ir gaila,  kad niekas is sono tau padeti neali,  tik tu pati. Gaila kad psichiskai nestabiliam zmogui pripazinti,  jog jis psichiskai nestabilus,  tai tas pats kas alkoholikui prisipazinti,  kad jis alkoholikas.

Mano mintys su tavimi  4u.gif

As tave puikiai suprantu kaip tu dabar nepatogiai jautiesi 4u.gif .
Kas tau trukdo but savimi? Ko cia kuri nebutus dalykus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 20, 19:09)

pirma ir ka , antra manau, cia dauguma viena kita keistom laiko.  biggrin.gif
o as ir neneigiu, kad esu keista, ypac minios akim ziurint  mirksiukas.gif

Kuom tu keista?
Atsakyti
Lisiteja, daug grybu radai?
Vyras po darbo buvo, ka tik parveze kibira ir maxes maisa raudonikiu ir baravyku.
Jauciu eisiu miegot kokia 3. Ir sapnuosiu vien pomidorus savo sultyse ir grybus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 19:30)
Net nusipraust neisileidzia, kai karsta vandeni pas tave atjungia biggrin.gif .

tai kad visi kartu į pirtutę nueinam biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 20:34)

o tau? ypač apie santykius su savo "gražuoliuku" biggrin.gif po padu jam sėdi ir nuverki dantis sukandus biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 21:21)
Lisiteja, daug grybu radai?
Vyras po darbo buvo, ka tik parveze kibira ir maxes maisa raudonikiu ir baravyku.
Jauciu eisiu miegot kokia 3. Ir sapnuosiu vien pomidorus savo sultyse ir grybus.

visi apsėsti bunda arba keliasi apie trečią, nieko naujo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 20:34)

Mano mintys su tavimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 20:41)
tai kad visi kartu į pirtutę nueinam biggrin.gif  4u.gif

visi apsėsti bunda arba keliasi apie trečią, nieko naujo biggrin.gif  4u.gif

Tai taip blogai gyvenat, kad kai nera karsto vandens einat i viesaja pirti, kur vien slykstiesi ir gasdiniesi senom moterim su nutysusiais papais? O gyreis, kad esi verslinyke, darbo vietu suteikeja...

Nesidomiu kada kas bunda, ne mano sritis. Uztat skaniai esim tongue.gif .
Atsakyti