Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 18:52)
Kai tu esi prisisikus tai ir metais kaip uzsiduchinusi muse.
Radau as savo paralelelines kl moteri, rasemes, nieko baisaus zinok nera.
Nera ko tau pavydeti tavo haliucinaciju ir nuprotejimo. Verta tik gailescio, nes greit laukais lakstanciom nuo sizo akim lakstysi 4u.gif .

Ui ui, kaip tu nesivaldai biggrin.gif .

tai kada tas jau greit?
va tave tai visi kaip ant delno jau 3 metai mato ir vis blogiau su kiekviena diena. Dar anksčiau ką naujo sukurdavai, o dabar tas pats šūdas, liauliauliauliauliauliau biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 20, 18:53)
tai,kad nevadinau  mirksiukas.gif

ir vel siuliau, tu juoku visai nesupranti? lotuliukas.gif  proteli proteli pareik bent ant svenciu  unsure.gif

oi... josios šventė Nauji Metai dar toli biggrin.gif čia jos pagrindinė šventė, nes gi daugiausiai geriama tada, neribotai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 18:50)
šaunuolė 4u.gif

dekui, stengiuosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 18:56)
oi... josios šventė Nauji Metai dar toli biggrin.gif čia jos pagrindinė šventė, nes gi daugiausiai geriama tada, neribotai biggrin.gif

nu va lauksim Nauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 20, 17:50)
oje cia tai geras is kur sitie tavo gliukai, tema gi tebera galima pasiziureti rimtai  lotuliukas.gif ejo i musu kaimo bara, kur is vis jokiu moteru nera, nors to nedatilizavau tada ir apie kitas jokias moteris is vis nekalbejau lotuliukas.gif ziuek cia labai geras testas patikrtinti tavo adekvatuma, jei rasi mano toki sakini , kad kazkur ejau tikrinau, kad su moterim buvo, atsiimsiu visus zodzius pasakytus apie tave  mirksiukas.gif

ciaabai aisikiai matosi, kaip nusisneki, nes kieveinas gali nueiti i ta tema ir pasiskaityti.

dar karat ka tu nuolat nusisneki apie mane? [/size]

As tos visos temos neatsimenu detaliai, gali ikelt, bus idomu paskaityt.
Cia kitur buvo diskusija, tasei, kad eidavai ziuret vyro. Esi rasius, kad jis jau Lietuvoj gere, bet isvaziavai, o jis tada is paskos.
O kazkam idomus tavo zodziai pasakyti apie mane ar dar kazkuria? Negi tu tikrai manai kad kazkokia nuopusa gali kazkuria izeist?Jei kazkokia protinga nare rasytu - tai gal ( gal?) dar kazkas ir reaguotu. O tu...

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 18:34)
Teip teip, kankinau muses vaikystej. Ir slykscius tarakonus inivero bendrike tapke pritreksdavau. Buu.
Kokius nesulyginamus dalykus? Vyras, suo ar katinas yra tie patys seimos nariai. Ir tu siulei mest vyra paskaicius kelis postus forume, kur nera aiski nei liga nei diagnoze.

Lygini nesulyginamus dalykus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 17:56)
tai kada tas jau greit?

Nezinau. Ziurint kaip toliau giliai nersi po Visata skraidyt.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 20, 18:51)
pirma kas tie visi ir kam tie visi rupi, antra ar zinai ,kas tave kuom cia laiko ir trecia, nu koks tau skirtumas?

ps siaip labai geras kinas ir superinis aktroisu tas viduryje su juo visi geri kinai  mirksiukas.gif

Laiko laiko....visi jus cia tris laiko keistomis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 18:00)
Lygini nesulyginamus dalykus

Tai kodel kai tavo vyras susirgo, meldei sveikatos jam?
Nafig, gi mest reikejo
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 19:00)

neatsimenu, užtat kuriu pasakas biggrin.gif
oi debile, debile 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 19:02)
Nezinau. Ziurint kaip toliau giliai nersi po Visata skraidyt.

norėtum tu taip skraidyti 4u.gif jei mokėtum, tai sutvarkytum savo šeimos reikalus taip, kad laiminga būtum tu ir jie. Mano dėka geri giminės gyvena, o tu tik žudai saviškius savo durnu buvimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 19:00)
Cia kitur buvo diskusija, tasei, kad eidavai ziuret vyro. Esi rasius, kad jis jau Lietuvoj gere, bet isvaziavai, o jis tada is paskos.
O kazkam idomus tavo zodziai pasakyti apie mane ar dar kazkuria? Negi tu tikrai manai kad kazkokia nuopusa gali kazkuria izeist?Jei kazkokia protinga nare rasytu - tai gal ( gal?) dar kazkas ir reaguotu. O tu...

susirask, eisiu as tau dar temu ieskoti, zinai nika zinai kaip rasti varottojo sukurtas temas mirksiukas.gif

niekur niekda nerasiau, kad eidavau ziureti vyro, nes taip nebuvo doh.gif

taip as to ir neneigiu, nesenai rasiau, kad vyras gere, niekaip nemete, tai as ji palikau ir isvykau i Airija ir jis po keliu menesiu susieme , mete gert ir atvyko pas mane. mirksiukas.gif

prie ko cia tai dabar? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 19:02)
Laiko laiko....visi jus cia tris laiko keistomis.

pirma ir ka , antra manau, cia dauguma viena kita keistom laiko. biggrin.gif
o as ir neneigiu, kad esu keista, ypac minios akim ziurint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 20, 19:09)
pirma ir ka , antra manau, cia dauguma viena kita keistom laiko.  biggrin.gif
o as ir neneigiu, kad esu keista, ypac minios akim ziurint  mirksiukas.gif

bet nesakyk, gera būti ne avimi, ania?
kai supranti kam, kodėl tu taip ar anaip darai ir dzin ant durnelių, kurie jei pamatė, kad visi taip daro, tai ir jie iš paskos. Kai matai kaip juos įtakoja kvailos reklamos, nukreiptos į jų pačių žudymą ir t.t. Kai jiems įteigia, kad visi taip daro, visi tą renkasi ir t.t. Vargšai, vat jie tai tikrai paklydę Visatoje ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 18:06)

norėtum tu taip skraidyti 4u.gif jei mokėtum,

Apsaugok Viespatie biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 20, 18:09)
susirask, eisiu as tau dar temu ieskoti, zinai nika zinai kaip rasti varottojo sukurtas temas  mirksiukas.gif

niekur niekda nerasiau, kad eidavau ziureti vyro, nes taip nebuvo doh.gif

taip as to ir neneigiu, nesenai rasiau, kad vyras gere, niekaip nemete, tai as ji palikau ir isvykau i Airija ir jis po keliu menesiu susieme , mete gert ir atvyko pas mane. mirksiukas.gif

Aha, nes bijai.
Rasei. Tai is kur zinai kad bare su moteriskem sededavo?

Tai vyras ir Lietuvoj gere ir Airijoj? Oo, nekas... Jei silpnesniu nervu, tai nuo tavo smegenu lesimo zmogus bonjes griebesi...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 18:06)
Mano dėka geri giminės gyvena

Net nusipraust neisileidzia, kai karsta vandeni pas tave atjungia biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 19:03)
Tai kodel kai tavo vyras susirgo, meldei sveikatos jam?
Nafig, gi mest reikejo

Lygin nesulyginamus dalykus, neskaitant to, kad dar ir prisigalvoji nebutu istoriju

Tu gi moteris metuose, ar tau negeda elgtis kaip protiskai atsilikusiai?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 20, 19:09)

pirma ir ka , antra manau, cia dauguma viena kita keistom laiko.  biggrin.gif
o as ir neneigiu, kad esu keista, ypac minios akim ziurint  mirksiukas.gif

Nesididziuok tuo, kad esi keistenybė- tavo vaikai del to kentes mokykloje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 rugpjūčio 2019 - 18:54