Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 15:42)
Koks dar nestandartinis bendravimas? Kad tau apie tavo tarpukojo vabaliukus parasiau? Kas cia labai sureagavo? Nieks
Tik tu

o kas turėjo sureaguoti, jei rašei jai?
tu jauti kokia tu durna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 15:32)
. Aš nekalta, kad esu išskirtinė asmenybė.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 14:48)
tai ar vyras tave gimdė? biggrin.gif nu tu ir durna, visiškai nesuvoki apie ką šneka biggrin.gif

Tu vis bandai ikast man su mano mamos senatve. Bet tau vis neiseina, inksti toliau. Mano seima yra mano artimiausi zmones.
Tu tokiu neturi is vis
Tik ciucika.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 14:49)
o kas turėjo sureaguoti, jei rašei jai?
tu jauti kokia tu durna? 4u.gif

Tu visada reaguoji ne i tau skirtus postus. Neveltui esi dvarniaška.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 20, 14:49)
Vakar nuvariau pasidegint, ziuriu dauguma vienisi vyrukai. Vienas uzkliuvo akin, guli toks visas visam grazume, apsitempes visaip kaip, viskas kaip ant delno karsta.gif

Lutuke parasytu kad hom9seksualas apsitempes.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 15:53)
Tu vis bandai ikast man su mano mamos senatve. Bet tau vis neiseina, inksti toliau. Mano seima yra mano  artimiausi zmones.
Tu tokiu neturi is vis
Tik ciucika.

Papildyta:

Tu visada reaguoji ne i tau skirtus postus. Neveltui esi dvarniaška.

tu pati sau įsikandai. Tu jau 3 metai kaip elgiesi kaip jinai, nors anot tavęs tu normali, tai galėjai koreguoti savo elgesį tada. Taigi ne aš tau kandu, o tu pati save susikandžiojai, nes esi pasiutusi protiškai 4u.gif
Aha jo, tik neseniai rašei paie mano tėvus, o dabar jau nebeturiu biggrin.gif

į ką noriu į tą reaguoju, užsikimšk savo trydą, debiliuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 14:56)
tu pati sau įsikandai. Tu jau 3 metai kaip elgiesi kaip jinai, nors anot tavęs tu normali, tai galėjai koreguoti savo elgesį tada. Taigi ne aš tau kandu, o tu pati save susikandžiojai, nes esi pasiutusi protiškai 4u.gif
Aha jo, tik neseniai rašei paie mano tėvus, o dabar jau nebeturiu biggrin.gif

į ką noriu į tą reaguoju, užsikimšk savo trydą, debiliuke 4u.gif

Nera tavo elfu. Ta rasiau pries 3 metus, ta pati rasysiu ir po 3 ju. Tau haliucinacijos. Purtykis ir isterikuok kiek tik nori. Ateis laikas - isves tave priverstiniam gydymui kai visuomenei tapsi realiai pavojinga.

Niu va, jau labai ryskiai matosi kad narvuojies. Ramybes 4u.gif .

Cia tu rasei apie savo tevus- kad tabe maza tevas svetimam mieste paliko, motina taves neaugino, lakste savo mamos priziuret. Tik keista kokie ten pas tave su jais santykiai, jei jau kai atjungia karsta vandeni, tai negali pas juos nusimaudyt. Nebent kaime be patogumu gyvena.
Bet siaip tai aisku kodel neturi pas ka issimaudyt - gi susiedus su visais kaip " isskirtine asmenybe".

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 20 rugpjūčio 2019 - 15:06
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 20, 12:57)
Kokia dar nesamone sugalvosi,? Gal tiesiog susivok, kad kitus durnindama ir isivaizduodama, kad tavo vertybess verciausios, tavo gyvenimas teisingiausias, o visi kiti gyvena tik nesveikai ir nemastydami- tai su tokiu bendravimu ir gauni ka turi. Sakai kiti zmones idomu, ivairove gerai, bet kiti tau gyvenantys visi nesveiki, nenormalus, nemastantys ir t. T
Kas su tokia priegluse gali normaliai bendrauti?

nu bet tai gal tiesa, ar toks tik sutapimas bigsmile.gif

nei vieno nedurniniau del vertybiu, tik del teksto nesuvokimoarba nuolatinio mano smeizimo mirksiukas.gif Musu su Monteverte, Given ne visos vertybes, tikejimai sutampa ir ar matei, kad mes viena kita durnintumem?

yra paprasciausiai zmones, kurie moka adekvaciai bendrauti , stengiasi suprasti kita ir kurie nemoka, kuriem norisi kazkam ikasti, idomu to priezastis, gal rimtai sintetiniai hormonai. unsure.gif reiktu tyrima padaryti, keik agresija padideja naudojant juos, o gal jau darytas?

o tu tai darai del vertybiu nesutapimo, nors pati sakai ivairove gerai mirksiukas.gif

siaip paskutiniu metu tu viska ka darai pati, paisai man arba kitom narem ir dar su tokiu pasipiktinimu, su keiksmais biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 20, 13:08)
Įdomiai skamba  kai neseniai bet kai dėl pasaulio užterštumo smile.gif

cia suprantu norejai apsakyti, kad sakau, jog man rupi gamta, o nerupi labiau Lietuvos gerove, nei mano seimos, o kur matai priestaravima tame? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 20, 14:35)
Jaunystė ir kūno grožis yra laikinas dalykas,labai greitai praeinantis.Praeis ir tau.</p><p>Normalūs žmonės į pirtis nešasi mažus rankšluostukus,ant kurių sėdasi.Net keista skaityti,kad dėl šios priežasties į pirtį einama su mauduku.</p><p>Aš pirčių nemėgstu,stengiuosi ten neiti.Mėgstu privatumą.</p><p>Jūs čia diskutuokite toliau,.maunu miškan grybauti</p><p></p>

Airijoje nesu maciusi atskiru pirciu moterim ir vyram, yra bendros ir visi i jas eina su maudymukais, ir nesuprantu kas tame negerai? siaip nesu pirciu sausu megeja, tik steam room, arba garnines privacios pirties, kru jau gali buti kaip nori.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 20, 15:49)
Vakar nuvariau pasidegint, ziuriu dauguma vienisi vyrukai. Vienas uzkliuvo akin, guli toks visas visam grazume, apsitempes visaip kaip, viskas kaip ant delno karsta.gif

nelabai suprantu ir koks tokiu vaikinu tikslas pasirodyti? ka jei ten daro deginasi? bigsmile.gif
Nesirinkciau toko vyro i poras, nelabai isivaizuodju tokiu gero vyro, tevo rolese.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 rugpjūčio 2019 - 15:26
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 20, 16:28)
nu bet tai gal tiesa, ar toks tik sutapimas  bigsmile.gif

nei vieno nedurniniau del vertybiu, tik del teksto nesuvokimoarba nuolatinio mano smeizimo  mirksiukas.gif Musu su Monteverte, Given ne visos vertybes, tikejimai sutampa ir ar matei, kad mes viena kita durnintumem?

yra paprasciausiai zmones, kurie moka adekvaciai bendrauti , stengiasi suprasti kita ir kurie nemoka, kuriem norisi kazkam ikasti, idomu to priezastis, gal rimtai sintetiniai hormonai.  unsure.gif reiktu tyrima padaryti, keik agresija padideja naudojant juos, o gal jau darytas?

o tu tai darai del vertybiu nesutapimo, nors pati sakai ivairove gerai mirksiukas.gif

siaip paskutiniu metu tu viska ka darai pati, paisai man arba kitom narem ir dar su tokiu pasipiktinimu, su keiksmais  biggrin.gif

O savo keiksmus jau pamirsai? Durne, debile ir tt. Ne man vienai skirta buvo.
O vadinimas kitu nenormaliais, nemastanciais, kompleksuotais, bukais ir nesveikais vien del to, kad ne pagal tavo teisinga isivaizdavima gyvena?
Kad ir dabar bandymas KT su chatakterio savybem susiet. Na kuo tikriausias smeiztas, nes o kur tyrimai, patvirtinantys sasajas? Kt kaip tik panaikina pms simptomus tongue.gif
Kas tave smeizoa, viskas is to, ka pati rasei. O cia paklodes apie save dziaustai ilgiausias. Gal vietoj to, kad bukai tarskini klaviatura, tai eik knygu paskaityk, ismoksi rasyti suprantamiau, nes dabar persasi isvada kad tau kuo daugiau =kuo geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 16:00)
Nera tavo elfu. Ta rasiau pries 3 metus, ta pati rasysiu ir po 3 ju. Tau haliucinacijos. Purtykis ir isterikuok kiek tik nori. Ateis laikas - isves tave priverstiniam gydymui kai visuomenei tapsi realiai pavojinga.

Niu va, jau labai ryskiai matosi kad narvuojies. Ramybes 4u.gif .
Cia tu rasei apie savo tevus- kad tabe maza tevas svetimam mieste paliko, motina taves neaugino, lakste savo mamos priziuret. Tik keista kokie ten pas tave su jais santykiai, jei jau kai atjungia karsta vandeni, tai negali pas juos nusimaudyt. Nebent kaime be patogumu gyvena.
Bet siaip tai aisku kodel neturi pas ka issimaudyt - gi susiedus su visais kaip " isskirtine asmenybe".

nes aš ir neturiu jokių elfų biggrin.gif
tai kuri čia debilė, a? biggrin.gif

tai aišku, kad paliko, nes normalūs žmonės, išėjo su reikalais, o tave tėvas vesdavosi į wc prisirišęs ir kai šikdavo, tu jam į akis žiūrėdavai ar ne taip? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 15:44)

tai kuri čia debilė, a? biggrin.gif

Tu 4u.gif .
Tai kaip su tuo maudymusi? Neturi kur nusimaudyt, nes susiedus su visais? Vienise- atsiskyrele " isskirtine asmenybe"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 16:48)
Tu 4u.gif .
Tai kaip su tuo maudymusi? Neturi kur nusimaudyt, nes susiedus su visais? Vienise- atsiskyrele " isskirtine asmenybe"? bigsmile.gif

ką ten maudymasis, tavo tėvukas su tavimi net ir wc daug įdomiau. Juk niekur negalima nuo vaiko išeiti, reikia visur kartu temptis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 20, 15:28)
Musu su Monteverte, Given ne visos vertybes, tikejimai sutampa ir ar matei, kad mes viena kita durnintumem?

Viskas paprasta kaip 2×2
Su monteverte jus dvi " ubogojos", nu tokios " isskirtines" draugytes, kurios nors forume laikosi kaip dvi bailes hienos, bet viena kita atbegat " palaikyt". Cia panasiai kaip is scenos " ei, našich bjiut" biggrin.gif .

O su Given gi net 2 kartus mateis, kazkokios nusmirdusios košės jai i kelione idejai, vaikam lauktuviu. Tai moteris mandagi, gal jauciasi net skolinga, tai jai tiesiog nepatogu tave siusti su tavo nusiveblejimais..

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 20, 16:43)
O savo keiksmus jau pamirsai? Durne, debile ir tt. Ne man vienai skirta buvo.
O vadinimas kitu nenormaliais, nemastanciais, kompleksuotais, bukais ir nesveikais vien del to, kad ne pagal tavo teisinga isivaizdavima gyvena?
Kad ir dabar bandymas KT su chatakterio savybem susiet. Na kuo tikriausias smeiztas, nes o kur tyrimai, patvirtinantys sasajas? Kt kaip tik panaikina pms simptomus  tongue.gif
Kas tave smeizoa, viskas is to, ka pati rasei. O cia paklodes apie save dziaustai ilgiausias. Gal vietoj to, kad bukai tarskini klaviatura, tai eik knygu paskaityk, ismoksi rasyti suprantamiau, nes dabar persasi isvada kad tau kuo daugiau =kuo geriau doh.gif

taip kuom tu geresne uz mane, jai darai tapati ka as?tai save irgi pakeik karts nuo karto biggrin.gif

tu ir vel kartojiesi, as tau atsakiau, kada ir ka sitaip vadinau, aisku gal nereikejo, bet netemk, kad as taip dariau del kitu vertybiu, nuomoniu nesutapimo ar pan, nors is dalies gal ir taip, jei vertybe meluot ir smeisti tai gal ir uz tai, galima ir taip pritemti biggrin.gif O kas smeize, tai tu , cambala ir kartais kitos pasigavusios jos haliucinacijas. Ir su kiekveinu kartu as jums tai rasua, akd tai nesmone ir tai nesamone, o jus vis karksit kaip varnos ta pati. ka pvz kad as gyvenu is pasalpu, kad mano vyras kazkur laksto pas meiluzes, kad pas mes nesimylim ar mylimes labai retai, kad mano vaikai alkani, nepriziureti ir t.t. cambala daugiausiai karksi ir tu kaip aidas kartais atkartoji , va kai tai kartojat daznai tai ir parasau, kazka tokio. O ne del tavo pozriuio i religija, pasauli, vaiku auklejima , net rubus ir tuos , neaiskinu ka tau detis, o tu ka darei, kaip dergeisi is mano apsirengimo?

as tik iskeliau klausima, hipoteze, bet ziuriu buvau teisi, sintetiniai hormonai tikrai itakoja nuotaika , net atminti, ir agresijos lygius, yapc jei moteris vartoja alkoholi. Taip jei moteris turejo pms, ji gali sumaiznti, bet taip pat daugiau moteru vartojanciu hormonus sukyla depresija, priezastys kol kas neaiskios.

cia siaip greitos paieskos , jei idomu gali pati susirasti daugiau, tikria nemazia tyrimu sia tema.
https://link.springe...-540-79288-8_13
https://medium.com/c...dy-52d204137921

ko tu cia dabar man aiskini ka daryti? klause kas? prasau parasyk ar as tau kada nors ka nors konrkeciai aiskinau ? kaip gyevnti, kuom tiketi, kaip rengtis, kada kiek myletis, ka kiek dirbti?
Atsakyti