Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 15:32)
man? nė kiek. Aš galėčiau čia ateiti ir su Lutuke pvz. keliais žodžiais tik persimesti. Aš nekalta, kad esu išskirtinė asmenybė. Išskirtinai valgau, išskirtines šventes švenčiu, ne pagal bandos principą, todėl ir pritraukiu dėmesį. Bet tai darau ne specialiai, tieisog visi tokie tipo kitokie pritraukia dėmesį. tai tendencija, o ne specialus siekis smile.gif

Tau tau...Tau taip reikalingas demesys...todel tu isskirtinai valgai, isskirtinai sventes sventi, ne pagal principa. Nes sakai - žiurekite i mane, žiurekite, as gi kitokia, susidomekite manimi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 14:26)
Tau go visas reikalas ne tame ką ir kaip rašei oponentui,  tau gi svarbiausia,  kad VISI KITI perskaitys tavo rastus. Ir kuo šlykščiau rasysi,  tuo daugiau tave skaitys. Vat toks tavo budas susilaukti demesio.

Klysti. Man nereikia demesio. Cia tau jo reikia, nes nebespeji isiterpt.
Kur tu matai oponenta? Tavo dvarniaška monteverte?😂😂
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 15:35)
Tau tau...Tau taip reikalingas demesys...todel tu isskirtinai valgai, isskirtinai sventes sventi, ne pagal principa. Nes sakai - žiurekite i mane,  žiurekite,  as gi kitokia,  susidomekite manimi.

kad ne biggrin.gif
ar afišuojuos čia ką šiandien valgiau, kada ateis sekanti šventė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 15:35)
Klysti. Man nereikia demesio. Cia tau jo reikia, nes nebespeji isiterpt.
Kur tu matai oponenta? Tavo dvarniaška monteverte?😂😂

Reikia tau demesio, reikia....kitaip nebandytum atkreipti visu demesio, panaudodama nestandartini bendravima.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 14:27)
aš turiu pavyzdį prieš akis, matau tave, žinau apie tavo šeimą
ar užjaučiu tave? nė kiek, ir tu pati dėl to kalta, nes net nesistengi, esi šiukšlė 4u.gif

Kada tu turesi seima - galesi reikstis apie seima.
Kol kas tu jos neturi - sugyventinis ir ciucius.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 15:36)
kad ne biggrin.gif
ar afišuojuos čia ką šiandien valgiau, kada ateis sekanti šventė? biggrin.gif

Ne 'ne ne', o 'Jo jo'....kitaip tu nuvystum, kaip nelaistoma gėlė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 14:32)
Aš nekalta, kad esu išskirtinė asmenybė. Išskirtinai valgau, išskirtines šventes švenčiu, ne pagal bandos principą, todėl ir pritraukiu dėmesį.

Lutuke irgi isskirtine asmenybe.
Kazi ar gerai jauciates kai is jusu juokiamasi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 15:37)

Tu keli savo zenatve ant pjedestalo kodel? Kad jaustumeisi bent kiek geriau, nes ne viskas gerai jusu šeimoje?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 15:39)
Lutuke irgi isskirtine asmenybe.
Kazi ar gerai jauciates kai is jusu juokiamasi?

Taves cia irgi niekas rimtu pasnekovu nelaiko, nes per daug demesio nori.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 14:37)
Reikia tau demesio,  reikia....kitaip nebandytum atkreipti visu demesio,  panaudodama nestandartini bendravima.

Koks dar nestandartinis bendravimas? Kad tau apie tavo tarpukojo vabaliukus parasiau? Kas cia labai sureagavo? Nieks
Tik tu
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 15:37)

tai ar vyras tave gimdė? biggrin.gif nu tu ir durna, visiškai nesuvoki apie ką šneka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 15:41)
Tu keli savo zenatve ant pjedestalo kodel?  Kad jaustumeisi  bent kiek geriau,  nes ne viskas gerai jusu šeimoje?
Papildyta:

Taves cia irgi niekas rimtu pasnekovu nelaiko,  nes per daug demesio nori.

taip, vyrukas jos jau kurį laiką susimąstęs, lagaminus sukrautus sapnuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 14:41)
Tu keli savo zenatve ant pjedestalo kodel?  Kad jaustumeisi  bent kiek geriau,  nes ne viskas gerai jusu šeimoje?
Papildyta:

Taves cia irgi niekas rimtu pasnekovu nelaiko,  nes per daug demesio nori.

Neisprovokuosi manes savo kiaurais badymais. As ne montaverte ir ne lutuke.

Rimtos snekos siaip vyksta realybej, tarp draugu, pazistamu
. Daugelis i sia tema uzsuka prasiblaskyt is ipratimo
Yra keli nariai kuriuos idomu paskaityt, nes jie nemelagiai. Tu i ju sarasa nepatenki, tai lieki prasiblaskymui
.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 15:14)
Gerai,  kad pas mane kaime saunos bendros,    tai nors prisiziuriu vyrisku grožybiu per triusikus  biggrin.gif

Vakar nuvariau pasidegint, ziuriu dauguma vienisi vyrukai. Vienas uzkliuvo akin, guli toks visas visam grazume, apsitempes visaip kaip, viskas kaip ant delno karsta.gif
Atsakyti