Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 11:28)
Man tai viesoje vietoje garsiai pliurpiantys savo gyvenimo ivykius nekaip atrodo
Reikia gerbti aplinkinius ir privatuma.

Ypač jei snaudi važiuodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 11:31)
Geras pastebejimas...kai kurie renkasi prastesnius uz save. Tai greiciausiai daro  didelį ego,  bet supuvusi vidu,  turintys zmones... savo laiku buvę aukos?

Zema saviverte juk neatsiranda is niekur 🤷‍♀️
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 10:32)
Kodel zmones ilenda i savo kokonus ir nenori kad kas juos matytu ar tuo labiau uzkalbintu?

Man neidomu kaip kokiai marytes anukei dantukas isdygo ar ka jin mokykloj gavo.
Man tie viesi pasakojimai aplinkiniams uznesa Rusijos guduma - nuosavu namu gatve, stovi dvi cioces per viena ar kelis namus ir rekaujasi valanda laiko savo naujienas. Lyg negalima i kiema uzeit ir bendraut sau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 11:15)
Teip teip, prirs pat Naujus uzbegti i sm galima nebent jei tas brolis ar sesuo yra tavo ciucikas biggrin.gif .

kiek galima kartoti, kad mums tai ne šventė? Mes jos nesuprantame. Kas įvyksta? Kad kalendoriuje taip parašė kažkas? Koks tai gamtos reiškinys? Ar pavasaris atėjo, ar žiema pasibaigė? Nu kas???
Man tai greičiau antišventė, nes dažnai keičiasi visokie įstatymai ir pan., nu bet analfabetė išlaikytinė debilka to nesupras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 20, 11:40)
Zema saviverte juk neatsiranda is niekur 🤷‍♀️

Ne, ne. Neatsiranda.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 11:42)
Man neidomu kaip kokiai marytes anukei dantukas isdygo ar ka jin mokykloj gavo.
Man tie viesi pasakojimai aplinkiniams uznesa Rusijos guduma - nuosavu namu gatve, stovi dvi cioces per viena ar kelis namus ir rekaujasi valanda laiko savo naujienas. Lyg negalima i kiema uzeit ir bendraut sau.

Tau visos pietinės šalys uzneša i Rusiją? Koks keistas palyginimas.
Gaila reikia keltis ir pyzdiačinti i darbą, kitu atveju pasikapstyciau giliau tavo galvoje.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 11:42)
Rusijos guduma - nuosavu namu gatve, stovi dvi cioces per viena ar kelis namus ir rekaujasi valanda laiko savo naujienas.

Tip top judvi su Monteverte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 20, 10:39)

Paskutini karta kartoju jau šimtaji kartą.
Tavo siela deganti,  suzeista. Jei tu nieko blogo nematai tame,  kad seimininkai ismeta seną šunį vien tik tam,  kad isigyti madinga gyvuna,  tai as manau,  kad tu ta pati padarytum.

Ar normalus zmogus gali tiketi tavo pezalais, kai esi apsimelavus parse?
Fui, melage.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 20, 07:41)
Tokijuje erdvių buvo, sunku man spręsti, kas tau ten ankšta. Net šventyklos stovi su parkeliais:) jau nekalbu apie kokį Gifu. Be abejo reiktų pagyventi,  kaip ir rašiau,  kad galėtum spręsti,  bet tu net kojos neįkėlus į tą šalį jau žinai kaip jaustumeisi.  Tai keistoka.

yra toks dalykas kaip vaizduote, tu ka viska tik pabandziusi zinai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 rugpjūčio 2019 - 11:28
QUOTE(cambala @ 2019 08 20, 11:56)
Ar normalus zmogus gali tiketi tavo pezalais, kai esi apsimelavus parse?
Fui, melage.

Nieko nuostabaus, kad tavo reakcija dabar butent tokia.
Psichologai tai vaidina 'denial defense'
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 20, 07:42)
Na, kodėl išvykai iš Lietuvos?Juk tai nuostolis mūsų šaliai nr 1. unsure.gif
</p><p>Labas rytas visom 4u.gif
</p><p> Naktį žadėjo toookią audrą, baisų lietų, o pas mus nei lašas nenukrito.Oi, tie mūsų sinoptikai.Kuo įranga brangesnė, tuo prognozės netikslesnės.
</p>

taip nuostolis, labai didelis nuostolis saliai dauguma isvaziavusiu. Matai mano prioritetai mano seimos gerove, ne salies biggrin.gif o tu kas diena galvoji apie sali pirmiau nei save? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 20, 10:45)
kiek galima kartoti, kad mums tai ne šventė? Mes jos nesuprantame. Kas įvyksta? Kad kalendoriuje taip parašė kažkas? Koks tai gamtos reiškinys? Ar pavasaris atėjo, ar žiema pasibaigė? Nu kas???
Man tai greičiau antišventė, nes dažnai keičiasi visokie įstatymai ir pan., nu bet analfabetė išlaikytinė debilka to nesupras smile.gif

Tai pas jus giminej visi tokie nenormalus, nepritampantys prie pasaulio? Iseina taip, kad nei sugyventinis, nei tevai nei broliai/ seserys esat kazkokie kitokie...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 20, 10:56)
Tip top judvi su Monteverte biggrin.gif

Bet tai cia tylu. Be to kam trukdo - visada galima ignor paspaust.
O sukaujantiems ant burnos skaros neuzmausi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 20, 00:02)
Studente nereiskia, kad mokais nuolat, reiskia kad esi pradinuko lygyje. Pati apie save taip rasei, dabar vartaisi kaip silke biggrin.gif. As tik kelios dienos, o tau varzteliai atsisuke jau kiek cis tave prisimenu  unsure.gif

Nelabai zinau ,ka tau atskyti i tokuis absurdus.... nemanai, kad as geriau zinau savo gyvenima ir ka kaip as darau nei tu?

Tokia mintis kilo, kad jus visos, kurios vartojat sintetinius hormonus, kazkaip labai piktos estat, kaip mot lyt suniukai, beieskanciod nuolat kam kur cia ikandus, ant taves labai matosi, nes seniau tokia nebuvai, ir sakei,kad nesenai pradejai hormonus vartoti, gal jie rimtai kazkaip skystina proteli ar veikia emocijas? unsure.gif

cambala gal irgi pries 3 m ju nevartojo, bet dabar jau tiesos nesakys biggrin.gif

tu mano atsisukusiais varsteliais vadini, tai, kad as kitaip mastau, kad mano vertybes kitos, o tau realiai varsteliai palaiduojasi, tu net skaitomo teksto nebesupranti. Tiek normaliai bendraudavai su Moteverte dabar ir ant jos puoli kaip ta pasiutusi patele... unsure.gif

Atsakyti