Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 19, 15:16)
Pagal savo kankinį vyrą sprendi, kuris su dviem sergančiomis gyvena? 4u.gif

Mano vyras negyvena " pas mane ant buto" kaip tavo sugyventinis tongue.gif . Ir mes nesipykstam taip kaip tu kad rasei jog labai daznai abu pykstates, nes pastoviai isterikuoji, noredama savo virsaus.
Ziurek, atras kita su ne 1 k butu, o su dviem arba trim, kuri neles smegenu, netikrins telefono ir pasto, leis turet savo pomegiu...Gi vel inksi viena ciucika apsikabinus per sventes 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 19, 16:21)
Mano vyras negyvena " pas mane ant buto" kaip tavo sugyventinis tongue.gif . Ir mes nesipykstam taip kaip tu kad rasei jog labai daznai abu pykstates, nes pastoviai isterikuoji, noredama savo virsaus.
Ziurek, atras kita su ne 1 k butu, o su  dviem arba trim, kuri neles smegenu, netikrins telefono ir pasto, leis turet savo pomegiu...Gi vel inksi viena ciucika apsikabinus per sventes 4u.gif .

iš kurios čia Vasaros 5 kambario tas "pas mane ant buto" ? biggrin.gif 4u.gif
Jūs tylite, dantis sukandę ir iššiepę, pati rašei kaip tave tas nervina, nes tu norėtumei būti kaip aš, norėtumei galėti pasikapoti profilaktiškai tongue.gif Bet tu niekada nebūsi kaip aš, tavo papukai per maži tam biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 19, 15:34)
iš kurios čia Vasaros 5 kambario tas "pas mane ant buto" ? biggrin.gif  4u.gif
Jūs tylite, dantis sukandę ir iššiepę, pati rašei kaip tave tas nervina, nes tu norėtumei būti kaip aš, norėtumei galėti pasikapoti profilaktiškai tongue.gif Bet tu niekada nebūsi kaip aš, tavo papukai per maži tam biggrin.gif  4u.gif

Taigi rasei, kad priglaudei. Kad pas tave atejo i tavo1 k butuka gyvent.
" pasikapoti profilaktiskai" blink.gif Kapokis, jei tau patinka. Iseis viena diena pas neisterike ir vsio 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 19, 16:38)
Taigi rasei, kad priglaudei. Kad pas tave atejo i tavo1 k butuka gyvent.
" pasikapoti profilaktiskai" blink.gif Kapokis, jei tau patinka. Iseis viena diena pas neisterike ir vsio 4u.gif .

įkelk kur taip rašiau 4u.gif nes labai riebiai nusišneki biggrin.gif 4u.gif bet tau galima ir atleistina, nes tu viską perkeli nuo savęs ant kitų. Tu į savo mamos butą, kurį paveržei iš brolio priglaudei saviškį, tai manai, kad ir kiti taip elgiasi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 19, 15:44)
įkelk kur taip rašiau 4u.gif nes labai riebiai nusišneki biggrin.gif  4u.gif bet tau galima ir atleistina, nes tu viską perkeli nuo savęs ant kitų. Tu į savo mamos butą, kurį paveržei iš brolio priglaudei saviškį, tai manai, kad ir kiti taip elgiasi 4u.gif  biggrin.gif

Eik ir ieskokis savo 3 - 4 metu senumo postu. Dar prie to pacio tada dusavai, kad svajoji apie didesni.
Mano mamos butas nuomojamas. Ir jis yra kiek mano, tiek mano brolio. Nes jis yra musu mamos.
Tai kad vel inksti ne i tema.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 19, 16:55)
Eik ir ieskokis savo 3 - 4 metu senumo postu. Dar prie to pacio tada dusavai, kad svajoji apie didesni.
Mano mamos butas nuomojamas. Ir jis yra kiek mano, tiek mano brolio. Nes jis yra musu mamos.
Tai kad vel inksti ne i tema.

man neriekia eit ieškotis, kadangi joks sugyventinis ar netgi vyras negyvena tik mano vienos bute biggrin.gif
aha ir taip gražiai dalinantis butą su broliu jis su tavimi nešneka biggrin.gif 4u.gif Adamsų šeimynėlė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 19, 15:58)
man neriekia eit ieškotis, kadangi joks sugyventinis ar netgi vyras negyvena tik mano vienos bute biggrin.gif
aha ir taip gražiai dalinantis butą su broliu jis su tavimi nešneka biggrin.gif  4u.gif Adamsų šeimynėlė biggrin.gif  4u.gif

Tai jau ileidai teisiskai? Galvoji kad nepabegs? Blogai padarei - pabegs - puse tavo to 1 k drasiai teisiskai gales pasiimt.
Mes tai bendraujam. Ka reiskia " dalinames butu"? Uz nuoma jis pinigu nepraso - as priziuriu musu mama.

Tai kad ir snd uzsiduchinai 4u.gif .
Atsakyti
Cia va jusu abieju nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Dienos topas cia, keliones street view lotuliukas.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 19, 12:54)
Nu Montekrista ka tu pasakoji, vos ne jav ar ne? lotuliukas.gif taigi yra nuotraukos, video yra google street view ir t.t gyventoju 126 mlj teritorija 377 873 km tai yra mazdaug 6 k daugiau zmoniu nei Lietuvoje.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 19, 17:47)
Dienos topas cia,  keliones street view lotuliukas.gif

Tokijo Shibuya įsijungi ir baisėkis į sveikatą, kieeek ten žmoniųsmile.gif bet kai ėjau, nebuvo tiek verysad.gif et.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 19, 17:47)
Dienos topas cia,  keliones street view lotuliukas.gif

aik aik kad jau cia mandrei suskelei, kad juokingai, matyt sau labai pati tokia faina pasirodei. Nezinai,kad imanoma pasiziureit kazka kitoje salyje? gatves pastatus? net miskus, kad nuspresti koks tankis uzstatytas salies, kiek pastatu, kokie jie dydzio, tau kaip dinozauriai dar butina nuvaizuoti i ta sali ar ne, kad zinoti? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 19, 17:51)
Tokijo Shibuya įsijungi ir baisėkis į sveikatą,  kieeek ten žmoniųsmile.gif bet kai ėjau,  nebuvo tiek verysad.gif et.

ne mzoniu skaiciuje didziausia problema , o pastatuose, ju dydyje, patalpu dydyje ir t.t.
Atsakyti
Bet tai nesakykit, lutuke visai fainai gogulej keliauja - pamato daug, nieko nekainuoja ax.gif . Ir gali gincytis iki nukritimo su yais, kurie realiai kazkur buvo. bigsmile.gif
Atsakyti