Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

O kai vaikų prisidarsi vėliau, tai 45 metų būdama dar sėdi klasės susirinkimuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 16, 19:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72484960" data-time="1565967636"><div><p>Kodel vyrai sako: сорак лет - бабы нет, сорак пять - ягодка опять?
Сia jie turi omenyje, kad jau prasideda ankstyvoji menopauze ir jiems nereikia saugotis? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taip sako ir moterys.Nuo 45+ prasideda pats geriausias moters amžius.Vaikai jau būna išleisti iš namų,anūkų dar nėra.Karjera padaryta, gerbūvis sukurtas.Sveikata dar pakankamai gera.Išvaizda dar daug maž patraukli..Pastoti tikimybė maža.Žino ko nori pati, ir ko galima tikėtis iš partnerio.Tik gyvenk ir žvenk.Kad tik seksuoti būtų su kuo.

biggrin.gif suskėlei tai suskėlei...kaip TURĖTŲ būti. Bet dazniausiai taip buna tik pasakose, ypač 'žino ko nori'.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 19:35)
O kai vaikų prisidarsi vėliau, tai 45 metų būdama dar sėdi klasės susirinkimuose  biggrin.gif

Tau juokas? Is ko? Is mazu vaiku?
Uzmirsai, kad pati sena merga budama zenyjaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2019 - 18:41
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 19:40)
biggrin.gif  suskėlei tai suskėlei...kaip TURĖTŲ būti. Bet dazniausiai taip buna tik pasakose,  ypač 'žino ko nori'.
Papildyta:

Tau juokas?  Is ko? Is mazu vaiku?
Uzmirsai,  kad pati sena merga budama zenyjaisi?

Tai apie save ir kalbu biggrin.gif 45 metų dar slankiosiu į susirinkimus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 14:22)
ne, as nekeliu nuotrauku, kaip as rengiuosi, as keliu tik kaip pvz kaip zmones pasaulyje rengiasi..aisku kazkas gal ir panasiia iseina, pvz ziema megstu ilgus batus tympas ir megstuka vilnoni uzsideti  mirksiukas.gif
tai elastenas tam ir yra, kad tampytusi lotuliukas.gif uzjauciu tavo vyra per tokius karscius su dzinsais ar sintetika vaiksioti, juk ten susute viskas buna, spermatozoidai nebegyvi ...  biggrin.gif  tai jum nereikia vadinasi kontracepitku, del to visa gyvenima ar ne? dar jauni viena pasigaminot, o paskui jau dzinsai ejo i trasa? lotuliukas.gif

Kaip juokinga, o tu po lininem suknem ir sortais per visa gyvenima nesisaugodama tik du vaikus spejai uzderet
*****kokia vaisinga
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 19:40)

Uzmirsai,  kad pati sena merga budama zenyjaisi?

O tu uzmirsai, kad ir pati? biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.gifsuskėlei tai suskėlei...kaip TURĖTŲ būti. Bet dazniausiai taip buna tik pasakose, ypač 'žino ko nori'.

O tu,ką, nežinai ko nori?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 19:42)
Tai apie save ir kalbu biggrin.gif 45 metų dar slankiosiu į susirinkimus biggrin.gif  biggrin.gif

Pasakok pasakas savo bobutėms. Tu ta posta skyrei lutukei.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 16, 20:36)
O tu uzmirsai, kad ir pati? biggrin.gif

O tu matei, kad as is to buciau juokusis?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 16, 20:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72485018" data-time="1565973656"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukasuskėlei tai suskėlei...kaip TURĖTŲ būti. Bet dazniausiai taip buna tik pasakose, ypač 'žino ko nori'.
</p></div></blockquote><p>O tu,ką, nežinai ko nori?
</p>

Nu ir kas kad zinau. Kitas (it svarbiausias) klausimas ar tikrai galima igyvendinti viska ko nori.
As manau kad neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 20:55)
Pasakok pasakas savo bobutėms. Tu ta posta skyrei lutukei.
Papildyta:

O tu matei,   kad as is to buciau juokusis?
Papildyta:

Nu ir kas kad zinau. Kitas (it svarbiausias)  klausimas ar tikrai galima igyvendinti viska ko nori.
As manau kad neimanoma.

biggrin.gif žinau kam ką skiriu.
Su norais reikia atsargiai, nes gali imti ir išsipildyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 16 rugpjūčio 2019 - 20:04
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 18:10)
Esi 40+,   rusų kalbą privalai moketi.

tai ir moku, nelabai suprantu, ka cia nori pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 08 16, 18:11)
Balsu kvatoju  lotuliukas.gif Tu cia rimtai? Kadangi as tiksliai zinau tavo metus, tai zinok, suskelei gera bajeri.As neturiu ko tau pavydeti, nes mes praktiskai vienmetes. Ir sukneles as nesioju tokias, kurios tinka pagal amziu, pareigas, figura bei savo skoni. Truputi virs keliu. Tai po jomis nereikia nesioti timpu. Nes kojos grazios. O tu beskone, nes manai, kad grazu vos uzpakali dengianti suknele ale trumpa, ale jaunyyyste ir timpos po ja.  biggrin.gif

Aimeja, pirma aisku juokauju, nes nezinau tavo metu, antra ta suknele kur matai, jei matai mane, tai as ten pleze ko to nepasakai? tai gal nelygink sukneliu i darba ir pleza? ir ta suknele tikrai jau ne tokia trumpa, siek tiek auksciau keliu, o prie juros vakarais dazniausiai jau buna salta, tai ir uzsidedu tympas ir daznai ir koki megstuka, daznai treniga paparsciausiai medvlinini, taigi, tavo isvados tikrai juokingesnes nei mano pajuokavimas del met mirksiukas.gif

o siaip taip as turiu trumpesniu sijonu ir sukneliu ir taip man jie grazu, nes mano kojos atomai dar grazesnes lotuliukas.gif ir gal as jas nesiosiu iki 100 tongue.gif na zlo vragam lotuliukas.gif

neisisvaizduojat kaip gera gyventi salyje, kur nera tokiu ciociu salia, kaip jus, PASENUSIU ANKSCIUA LAIKO lotuliukas.gif dabar pagalvojau apie savo drauges matyt del to ir nedaug bendrauju su lietuviais, tik giminaiciais, mano drauges viena is Slovakijos, kita is Japonijos, dar pora lenkiu ir kelios airies.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 18:13)
Tas yra mano žodžių korektorius jobanas
Oda jau nerodo,   kad esi jauna.

Juokinti ir pavydeti -   du skirtingi dalykai. Nemanai?
Papildyta:

Tai visdelto mano nuojauta teisinga -   jai 45+?

is toli nesimato lotuliukas.gif

siek tiek pralinksmek, o tai nergazu rauskles susikaups nergazios mirksiukas.gif

man? man 41 mirksiukas.gif tavo nuojauta visai prasta lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 16, 19:31)
Taip sako ir moterys.Nuo 45+ prasideda pats geriausias moters amžius.Vaikai jau būna išleisti iš namų,anūkų dar nėra.Karjera padaryta, gerbūvis sukurtas.Sveikata dar pakankamai gera.Išvaizda dar daug maž patraukli..Pastoti tikimybė maža.Žino ko nori pati, ir ko galima tikėtis iš partnerio.Tik gyvenk ir žvenk.Kad tik seksuoti būtų su kuo.
</p><p>Jaunystė labai sąlyginis dalykas.Kai tau 20+, tau 40-metis žmogus atrodo senių senis.Kai 60+, tai tas 40-metis atrodo kaip mailius.

abai pritariu 4u.gif as dabar daug geriau jauciuosi nei 20, isminties daugiau ir net sau labiau patinku, zinoma nera tos sveizios jaunystes, bet man mano kunas dabar labiau patinka , visi tie apvalumai atsirade daug graziau, nei plokscias pilvas ir t.t. biggrin.gif
nors man dar ne 45 ir dar vaikai nebus nei tada suauge, bet vis tiek gyvenimas nuostabus biggrin.gif

pamenu kai man buv koks 12 man ir 25 jau labai seniai atrode biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 19:35)
O kai vaikų prisidarsi vėliau, tai 45 metų būdama dar sėdi klasės susirinkimuose  biggrin.gif

nu bet mes pasitusinom iki vaiku gimimo ilgiau ankstyvoje jaunysteje, kantrybes vaikam daugiau, bent kiek stebiu labai jaunas mamas, joms dar rupi kazkur begti, lekti, nesinori su vaikais daug buti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 16, 19:52)
Kaip juokinga, o tu po lininem suknem ir sortais per visa gyvenima nesisaugodama tik du vaikus spejai uzderet
*****kokia vaisinga

ne, nu gi sakiau, akd seniau su aptemptais dzinsais vaiskciojau nejau praleidai, taip seki visa mano gyevnima lotuliukas.gif iki vaiku gimimo pagridninis rubas buvo - diznsai , ir iznoma aptemti, zemintu liemeniu lotuliukas.gif

nebuvo gi mados su lininem suknelem vakscioti pries kokius 15-20 m mirksiukas.gif matai buciau gal kokius 4 turejusi. biggrin.gif .. siaip visada norejau 4 vaiku, bet va yra kaip yra....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 rugpjūčio 2019 - 20:17
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 16:40)
biggrin.gif nesilygink tu prie gazeliu,  nes nei papų,  nei šiknos neturi ir tarp koju dviratis gali pravaziuoti.
Tu gi mazdaug taip atrodai

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Bet uztat ji gražrsnės už tave  biggrin.gif

Turiu as tuos papus B+ . Kazkada senai apue silikona svajojau... Kai spirale istatyta jau dairaus i didesni papinyka. Siknos apimtis 92. Koju sleivu neturiu.

Pasidarei nusmukusiu akiu voku operacija? Riebalus atsisiurbei nio nugaros?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 16:52)
nu pasakei, dar kitos zenyjasi mano metu pirma karta ir vaikus gimdo  tongue.gif

Zenyjasi arba baisios arba ku ku. Vaikus sunkiai 40 isperi...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 16:58)
As jauciuosi jauna, o kaip jus nezinau  biggrin.gif

Tympes ir mini suknia tavo jaunystes " eliksyras:.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 16, 21:52)
Turiu as tuos papus B+ . Kazkada senai apue silikona svajojau... Kai spirale istatyta jau dairaus i didesni papinyka. Siknos apimtis 92. Koju sleivu neturiu.
Pasidarei nusmukusiu akiu voku operacija? Riebalus atsisiurbei nio nugaros?

Papildyta:

Zenyjasi arba baisios arba ku ku. Vaikus sunkiai 40 isperi...
Papildyta:

Tympes ir mini suknia tavo jaunystes " eliksyras:.

tai kaip manekene esi? nu grazu

Nu vakaruose taip iprasta gana.

pavydi? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 08 16, 17:17)

Ubuntienei 41 su puse
Atsakyti