Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 18:02)
Tai jaustis galim kaip norim, bet jaunystė atia

o ka tu vadini jaunyste? kada ji baigaisi?

nes man jaunyste tai jausmas, sveikata, isvaizda, jei zmogus sveikas, jei jauciasi gerai, tai kokia senatve? aisku, oda keiciasi musu, kazkokie procesai gal keiciasi, bet kartais 30 metes, buna senesnes, nei 50 metes, tiek mastymu, tiek sveikata.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 18:05)
o ka tu vadini jaunyste? kada ji baigaisi?

nes man jaunyste tai jausmas, sveikata, isvaizda, jei zmogus sveikas, jei jauciasi gerai, tai kokia senatve? aisku, oda keiciasi musu, kazkokie procesai gal keiciasi, bet kartais 30 metes, buna senesnes, nei 50 metes, tiek mastymu, tiek sveikata.

Tu gali ir 70-ies sakyti kad tau jaunystė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 18:05)

nu ne, bet as supratau,kad sakai, jog 40 prasideda menopauze o ties 45 baigiasi, nes kol ji vyksta pastoti vis tiek galima.

siaip ar taip pas musu gimineje labai ji velyva pas moteris....
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 18:06)
Tu gali ir 70-ies sakyti kad tau jaunystė.

nu taip o ko ne? bigsmile.gif
mano mamai 70 m sveikesne ir zvalesne, nei dauguma daug jaunesniu zmoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 rugpjūčio 2019 - 17:08
Nu jau galima vartytis kaip nori, bet 40+ moteris tikrai negali saves vadint i 'as vis dar jauna'
C'mon! Nejuokinkit pencinykų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 rugpjūčio 2019 - 17:09
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 18:08)
Nu Kai galima vartytis kaip nori,  bet 40+  moteris tikrai negali saves vadint i 'ad for dar jauna
C'mon! Nejuokinkit pencinykų.

nezinau kas tas i 'ad for

bet as tikrai jauciuosi jauna tongue.gif

o pensinykes pavydi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 18:08)
nu ne, bet as supratau,kad sakai, jog 40 prasideda menopauze o ties 45 baigiasi, nes kol ji vyksta pastoti vis tiek galima.

Esi 40+, rusų kalbą privalai moketi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 18:49)
ka padarysi isejo tavo jaunyste ir niekad negris.... nepavydek, toks gyvenimas ir as pasensiu viena diena  biggrin.gif gal ir nebenesiosiu trumpu sukneliu  biggrin.gif

Balsu kvatoju lotuliukas.gif Tu cia rimtai? Kadangi as tiksliai zinau tavo metus, tai zinok, suskelei gera bajeri.As neturiu ko tau pavydeti, nes mes praktiskai vienmetes. Ir sukneles as nesioju tokias, kurios tinka pagal amziu, pareigas, figura bei savo skoni. Truputi virs keliu. Tai po jomis nereikia nesioti timpu. Nes kojos grazios. O tu beskone, nes manai, kad grazu vos uzpakali dengianti suknele ale trumpa, ale jaunyyyste ir timpos po ja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 18:09)
nezinau kas tas i 'ad for

bet as tikrai jauciuosi jauna  tongue.gif

o pensinykes pavydi? lotuliukas.gif

Tas yra mano žodžių korektorius jobanas

Oda jau nerodo, kad esi jauna.

Juokinti ir pavydeti - du skirtingi dalykai. Nemanai?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 08 16, 18:11)
Balsu kvatoju  lotuliukas.gif Tu cia rimtai? Kadangi as tiksliai zinau tavo metus, tai zinok, suskelei gera bajeri.As neturiu ko tau pavydeti, nes mes praktiskai vienmetes. Ir sukneles as nesioju tokias, kurios tinka pagal amziu, pareigas, figura bei savo skoni. Truputi virs keliu. Tai po jomis nereikia nesioti timpu. Nes kojos grazios. O tu beskone, nes manai, kad grazu vos uzpakali dengianti suknele ale trumpa, ale jaunyyyste ir timpos po ja.  biggrin.gif

Tai visdelto mano nuojauta teisinga - jai 45+?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 19:13)

Tai visdelto mano nuojauta teisinga -  jai 45+?

Ne.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 18:08)

siaip ar taip pas musu gimineje labai ji velyva pas moteris....
Papildyta:

nu taip o ko ne?  bigsmile.gif
mano mamai 70 m sveikesne ir zvalesne, nei dauguma daug jaunesniu zmoniu  mirksiukas.gif

Jei kelmą medžiu pavadinsi, jis juo netaps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 16 rugpjūčio 2019 - 17:21
QUOTE(Aimeja @ 2019 08 16, 18:17)

46+? biggrin.gif
Atsakyti

Kodel vyrai sako: сорак лет - бабы нет, сорак пять - ягодка опять?
Сia jie turi omenyje, kad jau prasideda ankstyvoji menopauze ir jiems nereikia saugotis? biggrin.gif

Taip sako ir moterys.Nuo 45+ prasideda pats geriausias moters amžius.Vaikai jau būna išleisti iš namų,anūkų dar nėra.Karjera padaryta, gerbūvis sukurtas.Sveikata dar pakankamai gera.Išvaizda dar daug maž patraukli..Pastoti tikimybė maža.Žino ko nori pati, ir ko galima tikėtis iš partnerio.Tik gyvenk ir žvenk.Kad tik seksuoti būtų su kuo.

Jaunystė labai sąlyginis dalykas.Kai tau 20+, tau 40-metis žmogus atrodo senių senis.Kai 60+, tai tas 40-metis atrodo kaip mailius.

Tau 45+?

Velniams tau jo metai?Gal kompleksuoja?Galų gale koks skirtumas?

Atsakyti