Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 17:49)
ka padarysi isejo tavo jaunyste ir niekad negris.... nepavydek, toks gyvenimas ir as pasensiu viena diena  biggrin.gif gal ir nebenesiosiu trumpu sukneliu  biggrin.gif

Tai kad tavo jaunystė jau atia
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 17:48)
Kas? Yra bjauri sintetika, o yra l fainos.

atleisk, bet nezinau fainos sintetikos.
Aisku, geresniu firmu rubai sinettinai atrodo geriau, nei prastu, bet prisilietus vsi tiek jausmas baisus. Kaip kas per stikla nagais kaip brauktu.... aisku siais lalikais to ssintetikos visur yra ir isvengti vissikai sunku, bet kai 100 proc tai jau neina nesioti, nebent ten 2 val kokias.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 17:48)

biggrin.gif ačiū die

O ka go tu gali daugiau pasakyti.
Kokia siela toks ir veidas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 17:51)
Tai kad tavo jaunystė jau atia

nu pasakei, dar kitos zenyjasi mano metu pirma karta ir vaikus gimdo tongue.gif

nemanau,kad pati baisiai jaunesne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 rugpjūčio 2019 - 16:53
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 17:52)
nu pasakei, dar kitos zenyjasi mano metu pirma karta ir vaikus gimdo  tongue.gif

nemanau,kad pati baisiai jaunesne  biggrin.gif

Aha, taip.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 17:54)
Aha, taip.

tau rimtai 40 jau senatve/gal ir sakrele uzsirisi ? biggrin.gif tai pats jegu zydejima skaip sake karsonas, kad dar vis gali ir dar gali ir dar norisi , va uz koki 20m gal bus ir senatve, pagalvosim biggrin.gif o gal antra jaunyste tongue.gif

moterys aplamai man su laiku tik grazeja ir skleidziasi kaip ziedai, aisku ne visos kai kurios per anksti nuvysta...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 17:56)
tau rimtai 40 jau senatve/gal ir sakrele uzsirisi ?  biggrin.gif tai pats jegu zydejima skaip sake karsonas, kad dar vis gali ir dar gali ir dar norisi , va uz koki 20m gal bus ir senatve, pagalvosim  biggrin.gif o gal antra jaunyste  tongue.gif

moterys aplamai man su laiku tik grazeja ir skleidziasi kaip ziedai, aisku ne  visos kai kurios per anksti nuvysta...

40 puikus amžius, tavo irgi. Bet tai jau ne jaunystėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 17:58)
40 puikus amžius, tavo irgi. Bet tai jau ne jaunystėsmile.gif

As jauciuosi jauna, o kaip jus nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Kodel vyrai sako: сорак лет - бабы нет, сорак пять - ягодка опять?
Сia jie turi omenyje, kad jau prasideda ankstyvoji menopauze ir jiems nereikia saugotis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 18:00)
Kodel vyrai sako:  сорак лет - бабы нет,  сорак пять  - ягодка опять? 
Сia jie turi omenyje,  kad jau prasideda ankstyvoji menopauze ir jiems  nereikia saugotis?  biggrin.gif

neisivaizxduoju, ka tas posakis reiskia, man jokia menopauze neprasidejus mamai tik 50+ kazkur ji prasidejo
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 17:58)
As jauciuosi jauna, o kaip jus nezinau  biggrin.gif

Tai jaustis galim kaip norim, bet jaunystė atia
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 18:02)
neisivaizxduoju, ka tas posakis reiskia, man jokia menopauze neprasidejus mamai tik 50+ kazkur ji prasidejo

Tau 45+?
Atsakyti