Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 07:28)
Beje, apie timpas-gal žinote , kur įsigyti sportinių timpų gerų, įdomių? NE MEDVILNINNIŲ

man sitos grazios
https://www.mydeal.c...ga-pants-717748
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 16, 11:06)

įdomios smile.gif Bet nerodo kaip užpakaly atrodo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 16, 10:44)

Man tai ne tongue.gif .
O tau tai turbut geda, kai edi beli ka, pliurpsti, bandai numest svori ir neiseina 4u.gif .

Tai tavo vyras arba nenormalus (Nu kokiam normaliai vyrui gali patikt i anoreksikės), arba jis turi kazka is sono...kokią merginą, kvepiančią cinamonu. Garantuoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 08:28)
Beje, apie timpas-gal žinote , kur įsigyti sportinių timpų gerų, įdomių? NE MEDVILNINNIŲ

Čia dažnai apsiperku:

https://4fstore.com/...hing/pants.html
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 16, 11:23)

ačiū, yra gražių
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 06:44)
Tai, Lut, apranga tave apriboja, veiktų kito darbo,  kur tektų rengtis normaliai, ir neitum,  sakytum neturiu kuo apsirengti?;)

normaliai, ka tau reiskia normaliai, su sintetiniais, nepatogiais rubais? as ri dabar normaliai rengiuosi biggrin.gif ne neiciau dirbti, ne del to,kad neturiu, o del to,kad nenoriu. ir neiciua ten ,kur reiktu kulniuku. Matai,kai turi galimybe rinktis, nereikai saves kankinti, aplamai ieskau dabar darbo is namu,kad galeciau su pizama dirbti lotuliukas.gif

Dirbau retsorane, ten buvo uniforma juodos kelnes ir balti baltinukai, visai normliai, nes kelnes perki kokias nori, svarbu juodos, o baltinukus duodavo, tai turejau tokias gana laisvas, patogias, medvilnines, siek tiek buvo sinetikos, bet nedaug, baltinukai medvilniai. Bet ten vaikstai, nesedi, kitaip viskas, sedint tokie rubai visai nepatogus butu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 08:28)

sporto prekiu parduotuvese arba ineternete biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 10:07)
Bet tai galvoju, jei kelnės toks blogis,kaip vyrai ištveria? kaip jiems ten nespaudžia ir tt? Į sijonus juos, į timpas....

o tai daug matai su aptemtais dzinsais? bigsmile.gif su tokiais vyram dar prasciau nei moterim, bet kai dabar homoseksualeja visuomene, tai jiem matyt dzin... biggrin.gif mano vyras beveik visa laika kai silta su lininiais sortais. mirksiukas.gif
normalus vyrai nesioja laisvas kelnes. O siaip ziurek senoves rubai kokie tradiciniai linines laisvos linines kelnytes ilga tunika pas vyrus. pas turkus is vis klynas kazkur ties keliais lotuliukas.gif zinojo ka rengtis zmones, kad palikuoniu susilauktu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 16, 10:15)
Tu gi rasei, kad sportuoji su treninginem kelnem. Tai kaip sporte nesijaucia sportuojant per liemeni? biggrin.gif
As garantuoju, kad tu nesportuoji. Antraip nerasinetum visokio panasaus briedo, nes sporto klube visos moterys su timpom( aisku sportinem, o ne tom kur monteverteo su gelytem  patinka). Ir begioja moterys su timpom. Ir as rytais begiuoju su timpom. Nes patogu.

jo taip ir yra kaip sakai viso pasaulio sporto klubose, ne skitaip i juos neileidzia, jei neturi sintetiniu tympu ir net namuose neimanoma kitaip sportuoti,net begioti rytais ir t.t. tik iskirtinai sintetika
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 16, 10:44)
Nebenusikalbek tu. Nesalta man.
Sportuok ir grudinkis.

O ka, buna kad speneliai ziuri i sonus ar zemyn?
Ar pas tave tokie speniai, kurie kabyklos paskirti atlieka?

Jezau, as galvojau kokioj Rusijos gudumoj, kokiam kaime gal ir vaiksto taip zmones apsirenge, nebut keista. Bet cia  toj Airijoj... menedzeres ir vadove...su timpom.

O sakiau,kad tau salta ? blink.gif o sakiau, kad man salta dabar? blink.gif

Taip buna, bet tai kai rupi mano krtuine, makstis, mano sek gyveniams, nu reikejo su burba atvaryti ir apziureti viska lotuliukas.gif

matai, blogai galvojai biggrin.gif
Atsakyti
Apsviesiu jus apie tympas, kas pasauli gana populiaru mirksiukas.gif siek tiek gal suprasit apie ka as, nes nezinau ka ir kaip jus isivaizduojat, po zodziu tympos, pas mus jos vaidnasi leggings, ir yra vsiokiu rusiu, visokiu stiliu, priderinus, suderinus rubus atrodo tikrai garziai ir jautiesi patogiai mirksiukas.gif

Repeat after me. Leggings are not pants. Good. Now if you can remember that one cardinal rule of leggings, then yes — leggings are for you. Worn correctly, leggings can look amazing on women of all body types. Short, tall, curvy or slim, find out how to rock a pair of leggings right here.

https://www.sheknows...-wear-leggings/

How to Get Away with Wearing Leggings at Work
When you imagine leggings, the first thing you think of is a workout or casual look. No one associates leggings with work attire. However, when you consider how comfortable leggings are, some of you might wonder why such distinctions are made, to begin with.
Well, we are here to tell you that there are ways you can get away with wearing leggings to work. Here are some tips which might help you incorporate leggings into your work attire.

https://www.looksgud...e-outfit-ideas/

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 rugpjūčio 2019 - 11:49
na ir kur timpos su suknelėm, ant ne manekenių?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 10:21)
Tai tavo vyras arba nenormalus (Nu kokiam normaliai vyrui gali patikt i anoreksikės),  arba jis turi kazka is sono...kokią merginą,  kvepiančią cinamonu. Garantuoju.  biggrin.gif

Tipo tavo vyras tas " normalus", kuris gazeles nuziurineja? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 11:11)

O sakiau,kad tau salta ?  blink.gif o sakiau, kad man salta dabar?  blink.gif

Taip buna, bet tai kai rupi mano krtuine, makstis, mano sek gyveniams, nu reikejo su burba atvaryti ir apziureti viska lotuliukas.gif

matai, blogai galvojai biggrin.gif

Tu tasei, kad tavo ubuntijoj tau salta vasaros metu, todel nesioji tympes su suknele.
As nezinau kas mane priverstu taip iseit i miesta ar i darba.

Ja ja, ruosk savo spenius, kita savaite gal specialiai atvaziuosiu pazet kokia cia tokia prOAtinga krasavica sedi ir kvailystes rasineja.

As tiesiog galvoju, kad tu dirbi ( jei dirbi) atitinkama darba atitinkamoj aplinkoj.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 11:48)

Nu ar tu taip atrodai? Kur cia tympes ir sukneles ant 40 su virs moters?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 11:11)
  biggrin.gif mano vyras beveik visa laika kai silta su lininiais sortais.  mirksiukas.gif
normalus vyrai nesioja laisvas kelnes. O siaip ziurek senoves rubai kokie tradiciniai linines laisvos linines kelnytes ilga tunika pas vyrus. pas turkus is vis klynas kazkur ties keliais lotuliukas.gif  zinojo ka rengtis zmones, kad palikuoniu susilauktu  biggrin.gif

Vyrui su lininiais sortais nesalta, o tau tympiu reikia prie sukneles, nes salta... biggrin.gif

Na taip, palikuoniu zmones tik senoveje susilaukdavo ir turkai... Visus kitus marsieciai atskraidino ir iki siol skraidina...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 16, 12:51)
na ir kur timpos su suknelėm, ant ne manekenių?

o kur tu matai manekenes ? eilines moterys daugumoje nuotrauku.
cia dar , ir yra ir su suknelem , perziurek nuorodas mirksiukas.gif

https://leggingsahol...ggings-at-work/

Atsakyti
o ko jos visos su kulniukais?
Nu ir atrodo baisūs deriniai.... Nė už ką taip iš namų neišeičiau...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 16, 13:13)
Tu tasei, kad tavo ubuntijoj tau salta vasaros metu, todel nesioji tympes su suknele.
As nezinau kas mane priverstu taip iseit i miesta ar i darba.
Ja ja, ruosk savo spenius, kita savaite gal specialiai atvaziuosiu pazet kokia cia tokia prOAtinga krasavica sedi ir kvailystes rasineja.
As tiesiog galvoju, kad tu dirbi ( jei dirbi) atitinkama darba atitinkamoj aplinkoj.
Papildyta:
Nu ar tu taip atrodai? Kur cia tympes ir sukneles ant 40 su virs moters?
Papildyta:
Vyrui su lininiais sortais nesalta, o tau tympiu reikia prie sukneles, nes salta... biggrin.gif
Na taip, palikuoniu zmones tik senoveje susilaukdavo ir turkai... Visus kitus marsieciai atskraidino ir iki siol skraidina...
]
Taip Airijoje kartais ir vasara buna salta, jei butum ci abuvusi nors karta zinotum, pvz siandien lyja apsiniaukia , laukia koks 16 max., tikrai nekarsta ypac kai sedi visa diena.
o kur cia jaunesnes moterys ?atsidaryk nuorodas, pamatysi ir sukneliu dar pridejau auksciau, jei pacios nesugebat susirasti ir nieko aplink save namtot biggrin.gif

pirma klausiai apie menedzeres ir kitas dirbancias moteris idejau ,parodziau, kaip zmones pasaulyje atrodo, ne tik jusu kaimukyje, antra, taip as taip atrodau ir ka? mirksiukas.gif ir taip zinoma as dirbu tam tikroj aplinkoj, kur galimas casual stilius, i rniekas del to nesuka galvos, niekas su kosiutmai sneina,nebent koks svarbus susitikimas.

Nu taip vyram visada silciau buna, ar tavo koks kudas susales amzinai, tai kas susildo tada ar tu ji sildai? lotuliukas.gif

o del palikuoniu, negirdejai, kad vaisingumas labai ryskiai mazeja? ypac europoje, jau kas 4 pora buna nevaisinga ar su problmeomis, ka manai tos visos dirbtinio apvaisnimo klinikos veikia?
ir nesakiau,kad tik turkai, paminejau ir lietuvius, matei senovinius rubus? naturalus audiniai, laisvas pasiuvimas, ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 rugpjūčio 2019 - 12:35