Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 21:59)
Mhhh....jei nebuciau apsilankius Airijoje,  tai galetum cia pasakas sekti.

tai nejau jau isvaziavai, sakei gi menesi cia busi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 15, 22:13)
Tu esi nesveika. Su galva ir tiek.

vakaras jau zapojus? unsure.gif ka tavo tie 2 sakiniai galetu reiskti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 22:15)
tai nejau jau isvaziavai, sakei gi menesi cia busi?  

Tau gliukos?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 15, 22:09)
Be baimes.
Tiesiog pripazink ir apsiramink kad ciocia daugiau nei 70/80 - kiaulyte
Ypac jei ugis 1.20 s šapkoj.

Anoreksike prie metro vos ne astuoniasdesimt ir svoriu penkiasdesimt kilogramu kalba kazka apie svorio balansa
Maziau pilk i gerkle, tai gal svorio priaugsi. Lolypoop biggrin.gif

Tau negėda nuogai nusirengti prieš vyrą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 rugpjūčio 2019 - 21:39
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 22:30)
Tau gliukos?

aha gliukos, lotuliukas.gif nekreipk demesio sumaisiau kai ka biggrin.gif
tai tiek trumpai tepabuvot, nei cambalo sneuslauket, kap dabar lotuliukas.gif ji tave taip gina, tokia drauge gera, o tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 16, 00:08)
aha gliukos, lotuliukas.gif nekreipk demesio sumaisiau kai ka  biggrin.gif 
tai tiek trumpai tepabuvot, nei cambalo sneuslauket, kap dabar lotuliukas.gif ji tave taip gina, tokia drauge gera, o tu  biggrin.gif

Jus bl dūros visiškos jei cia ieškot draugų ar priešų.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 16, 00:26)
Jus bl dūros visiškos jei cia ieškot draugų ar priešų.

ziuriu jumoras tavo silpnoji vieta lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai, Lut, apranga tave apriboja, veiktų kito darbo, kur tektų rengtis normaliai, ir neitum, sakytum neturiu kuo apsirengti?;)
Atsakyti
Beje, apie timpas-gal žinote , kur įsigyti sportinių timpų gerų, įdomių? NE MEDVILNINNIŲ
Atsakyti
[quote=lutuke123,2019 08 15, 13:19]
nu o kol susitvarkysiu tai ka man plikai vaikscioti? lotuliukas.gif o gal patogisu rubus rengtis? nors siaip i dzinsus jau negrisu, jau paauglyste baigesi mirksiukas.gif

nezinai kuom patemti dzinsai nesveika? blink.gif

anglu skaitai?
tingiu versti naudok google translator jei neuspranti.
cia tiek apie kelnias , tiek apie aptemptus rubus

Na jo, dzinsai paaugliams, o tympes su trumpom suknelem tik subrendusiom birs 40 moterims biggrin.gif .

Man sveika. Kai dydis atitinkama nusiperku.
O siaip ne vienas idiotas yra kuris lauzia teorijas is pirsto.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 14:27)
Beveik man medituoti, ačiū die galiu dėvėti ką noriu,  nesu priversta apsiriboti timpom
Papildyta:

Va jei pamedituotum, tai gal ir tu suprastum, kad dzinsai nesveika bigsmile.gif .
Atsakyti
Bet tai galvoju, jei kelnės toks blogis,kaip vyrai ištveria? kaip jiems ten nespaudžia ir tt? Į sijonus juos, į timpas....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 16:10)
ne man trenigai visai nepatogus rubas , tympos daaaaaug patogiau ir kokia tunika, trenigines kelnes vis tiek ties liemeniu jauciasi lotuliukas.gif

Tu gi rasei, kad sportuoji su treninginem kelnem. Tai kaip sporte nesijaucia sportuojant per liemeni? biggrin.gif
As garantuoju, kad tu nesportuoji. Antraip nerasinetum visokio panasaus briedo, nes sporto klube visos moterys su timpom( aisku sportinem, o ne tom kur monteverteo su gelytem patinka). Ir begioja moterys su timpom. Ir as rytais begiuoju su timpom. Nes patogu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 16, 10:15)
Tu gi rasei, kad sportuoji su treninginem kelnem. Tai kaip sporte nesijaucia sportuojant per liemeni? biggrin.gif
As garantuoju, kad tu nesportuoji. Antraip nerasinetum visokio panasaus briedo, nes sporto klube visos moterys su timpom( aisku sportinem, o ne tom kur monteverteo su gelytem  patinka). Ir begioja moterys su timpom. Ir as rytais begiuoju su timpom. Nes patogu.

na klube su treniongais nemačiau nė vienos, nei salėj, nei grupinėse. bet gal nuo šalies priklauso, miesto, nzn.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 16:21)
nes visas tas "uzsigrudinimas" labai priklauso nuo to kos pacio organizmo sugebejiams save pasildyti, o kai sveri mazai tai daznai nuolat salta, gali ten grudintis nesigrudines, paparsciausiai organizmas taip veikia, kad mazai sildosi ir siluma greitai iseina  biggrin.gif

Nebenusikalbek tu. Nesalta man.
Sportuok ir grudinkis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 16:40)
speneliai ziuri graziai tiesiai  tongue.gif

O ka, buna kad speneliai ziuri i sonus ar zemyn?
Ar pas tave tokie speniai, kurie kabyklos paskirti atlieka?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 16:40)
speneliai ziuri graziai tiesiai  tongue.gif

O ka, buna kad speneliai ziuri i sonus ar zemyn?
Ar pas tave tokie speniai, kurie kabyklos paskirti atlieka?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 20:50)

pas mane menedzeres nesioja, as irgi ne menedere, valytojso keik maciau su treninginem kelnem  biggrin.gif

Jezau, as galvojau kokioj Rusijos gudumoj, kokiam kaime gal ir vaiksto taip zmones apsirenge, nebut keista. Bet cia toj Airijoj... menedzeres ir vadove...su timpom.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 21:30)

Tau negėda nuogai nusirengti prieš vyrą?  biggrin.gif

Man tai ne tongue.gif .
O tau tai turbut geda, kai edi beli ka, pliurpsti, bandai numest svori ir neiseina 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 21:30)

Tau negėda nuogai nusirengti prieš vyrą?  biggrin.gif

Man tai ne tongue.gif .
O tau tai turbut geda, kai edi beli ka, pliurpsti, bandai numest svori ir neiseina 4u.gif .
Atsakyti