Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 15, 21:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72484481" data-time="1565891670"><div><p>Maži šuniukai ilgiau gyvena ;) bet jau senukai, jau...</p></div></blockquote><p>Aš jau pradedu bijoti.Nors jie linksmi, prižiūrėti, sveiki, kiek gali būti sveiki pagal tokius metus.
</p>

Galvok apie šiandien. Kai ateis laikas tai ateis, bus l sunku, ypač jei/kai reikės priimti sprendimus... O dabar yra gerai ir tuo džiaukis
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 18:32)
Sakai nera tokio dalyko kaip 'užsigrudinimas'? Kas tau tai pasake? Per meditacija isgirdai?

Nutyse papai pas tave,   nutyse. Šitiek metu vaikai tase tavo tuos papus bečiunkdami pieną.

is tavo zinutes aisku, kad tu nezinai , ka reiskia uzsigrudines ir nyfyga nesigaudai apie zindyma, tai ka as tau galiu atsakyti, pirma susirask info apie tuos dalykus, paskui galesim padiskutuoti mirksiukas.gif biggrin.gif

nu va butum atvykusi i svecius, parodyciau tau tas savo grazesis krutis, nereiktu pliurpt nesamoniu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 15, 18:50)
Tokiu atveju galima dėvėti kombinezonus.Ir nenusmuks ir nespaus.
</p>

rimtai? lotuliukas.gif kaip karsonui ?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 15, 18:53)
<p>Ką jau toks spaus?  <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.technomada.lt/kombinezonai/aztec-moteriskas-kombinezonas'>https://www.technomada.lt/kombinezonai/aztec-moteriskas-kombinezonas</a>
</p>

per karsta su tokiu butu ir sintetinis, jei nepastebejot lotuliukas.gif ir su tokiu labia jau i tualeta nepatogu butu vaikscioti.

o siaip is kur toks nusistatymas pries tympas, ka jums jos vargses bloga padare? unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 rugpjūčio 2019 - 20:40
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 15, 20:50)
<p>Šuniukai mano du.Taksui jau 13,5 metų, o mišrūniukui vėlų rudenį sueis 13 metų.Seneliukai jie jau.Taksas su dokais, o tas kitas iš niekam nereikalingųjų.Dar du katinai gyvena, globinukai abu.
</p>

Galejai ir Montekristos ismestą 10'ties metu šunį priimti. Neissikalbejot laiku, kai ji juo atsikrate, gal nebutu per pusmeti sudegus vargšė kalytė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 rugpjūčio 2019 - 20:47
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 15, 18:59)
Tavo kraujotaka sutrikus. Niekada nesveriau oer mazai, dabar turiu antsvorio netgi, esu visa amzinybe saltom galunem
Bet ru visgi nesuvoki ka burbe sneka  mirksiukas.gif

tai gal tu su sutrikusia kraujotaka, jei salts galunes? pa mane tai viskas jau geria nesaltos, uzteko svorio priaugti ir matomai tavo logika kruajotaka susitvarke. jus pirma issiaiskinkit ka reiskia grudinimasis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 21:06)
Galvok apie šiandien.  Kai ateis laikas tai ateis, bus l sunku, ypač jei/kai reikės priimti sprendimus... O dabar yra gerai ir tuo džiaukis

Ji rytoj jais neatsikratys. Ji ne sūka.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 21:44)
is tavo zinutes aisku, kad tu nezinai , ka reiskia uzsigrudines ir nyfyga nesigaudai apie zindyma, tai ka as tau galiu atsakyti, pirma susirask info apie tuos dalykus, paskui galesim padiskutuoti  mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu va butum atvykusi i svecius

Ačiū, bet I svecius pas tave nevaziuociau - neturetume apie ka kalbeti.

Tai visdelto sakai kad tokio dalyko kaip kuno grudinimas neegzistuoja?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 15, 19:34)
<p>Lutuke, </p><p>as nzn koks kaimas ta Airija, bet siaip derinti skirtingo stiliaus drabuzius dabar yra ant bangos. Klasikines kelnes+sportiniai batai+svarkas ar megztinis.</p><p>Ir grazu, ir patogu.</p><p>Tu uzsikabinai uz timpu ir sukneliu, garantuoju turi ju pilna spinta ir net nezinai kaip kitaip rengtis.</p><p>Yra tokia laida kur stiliste padeda zmonems pakeisti stiliu. Buvo viena moteris su timpom ir suknelem. Kaip sveite stilistes tas jos timpas, moteris gale atrode 10 m nusimetusi ir isgrazejusi 15a kartu.</p><p>Tu vietoj to timpu gynimo, nueik i parduotuve, pasimatuok skirtingu stiliu drabuziu ir pamatysi kaip geriau atrodysi iskart.</p><p>Ir ne, timpos nera grazu. Nei pro kur. Pas mane darbe tik valytojos jas nesioja. As jas suprantu, bet tu lyg ne valytoja. </p>

pirma as nesneku kas Airijoje ar kitur madinga, sneku kas man grazu ir negrazu, nepastebejai? jei kokie beprociai vaiksot su suplysusiasi megstukai sir kelnem kur ten skutai tai nereiskia, akd man tai patapo razu, jei vyrai vaiksto su tympom man irgi tai nera grazu, mados aukos, nu nejau nesuvokiat, kad savo stiliu ir skoni galima tureti?

antra tai jus uz tu tumpu uzsikabinot, ar tu realiai zinai, kaip as kasdiena rengiuosi? mirksiukas.gif lotuliukas.gif

nejuokink su tokiais patarimais, man zinok ne 13, rengtis moku taip kaip man patinka ir tinka lotuliukas.gif jumoristes susipergyvenusios dabar del mano stiliaus lotuliukas.gif

pas mane menedzeres nesioja, as irgi ne menedere, valytojso keik maciau su treninginem kelnem biggrin.gif koks is vsi skirtumas kam kaip as atrodau? jum kas niesti ka del to? lotuliukas.gif as taup pat galeciau dabar tau atgal lygiai tap pat siulyti, eik nusipirk tympu ir nesiok kas diena, pamatysi koks geris, nebenoresi svao nesamoningu rubu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 21:50)
pirma as nesneku kas Airijoje ar kitur madinga, sneku kas man grazu ir negrazu, nepastebejai? jei kokie beprociai vaiksot su suplysusiasi megstukai sir kelnem kur ten skutai tai nereiskia, akd man tai patapo razu, jei vyrai vaiksto su tympom man irgi tai nera grazu, mados aukos, nu nejau nesuvokiat, kad savo stiliu ir skoni galima tureti?

antra tai jus uz tu tumpu uzsikabinot, ar tu realiai zinai, kaip as kasdiena rengiuosi?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nejuokink su tokiais patarimais, man zinok ne 13, rengtis moku taip kaip man patinka ir tinka lotuliukas.gif jumoristes susipergyvenusios dabar del mano stiliaus lotuliukas.gif

pas mane menedzeres nesioja, as irgi ne menedere, valytojso keik maciau su treninginem kelnem  biggrin.gif koks is vsi skirtumas kam kaip as atrodau? jum kas niesti ka del to? lotuliukas.gif  as taup pat galeciau dabar tau atgal lygiai tap pat siulyti, eik nusipirk tympu ir nesiok kas diena, pamatysi koks geris, nebenoresi svao nesamoningu rubu lotuliukas.gif

Airijoje labai daug lenkiu is Lenkijos gludumu. Del to ir tiek daug baisiai besirengiančiu pas jus.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 15, 20:05)
<p>Tamprės( timpos) su maikute, tunika, ar suknute nėra blogai.Tik turi būti dėvima atitinkamu laiku.Tai visiško laisvalaikio derinys.Aš tokia apranga vaikštau po namus, važiuoju į kaimuką, vedu šuniukus, kapstausi po gėlynus,sportuoju.Bet jokiu būtu neplavinėju po miestą, ar einu į darbą.Mano klientai apvirstų su tokia apranga pamatę.
</p><p>Lutuke, gal tikrai pabandyk pasidomėti kitokiais drabužių deriniais.Suknutė taipogi labai patogu.Žinoma kai pripranti.
</p><p>Kažkada labai mėgau kelnes, iš džinsų beveik neišlysdavau.Kartą kažkokia radijo stotis paskelbė mėnesį be kelnių.Sėdėjom su draugais gamtoje.Chebra išgirdo , ir mane pradėjo erzinti,kad man toks iššūkis bus neįveikiamas.Susinervinau, ir susilažinau iš šampės butelio,kad mėnesį būsiu sukneliuota.Sunkiai, bet ištvėriau.Ir tada užsikabinau.Kažkur dingo visos kelnės, didelė dalis džinsų kažkur nunyko.Džinsus turiu ir nešioju labai retai.Na,kai į gamtą važiuojam, ar į pardę reikia, ar su šunimis einu.
</p>

o vargeli dar viena, lotuliukas.gif tai kodle jei tai patogu ir smagu as negaliu i darba eiti, kur mums nera jokio dresscodo? manes jokie klientai nemato, aplamai nieka beveik nemato, tik monitorius lotuliukas.gif nu raeinant i koki tualeta aisku mato, ar per susirinkimus bendradarbiai vyrai, kuriem ju rubai paciu iki lemputes ir su sortais dabar ateina ir su pleziankem tapkem , o as matai save kankinsiu kisiu i kokiu ssintetinius skudurus, kad kazkam isivaizduojamai graziau atrodyciau doh.gif
o meist etai ypac, pires ka man mieste ten redytis? kam as rupiu? doh.gif
as sau pakankamai graziai atrodau, smagiai jauciuosi ir MAN GERAI.
kas jum engerai moterys, ko save kankinat ir dar kitiem siulot kankintis?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 21:52)
Airijoje labai daug lenkiu is Lenkijos gludumu. Del to ir tiek daug baisiai besirengiančiu pas jus.

tikrai ne lenkes kaip tik gana stilingos, o airem daugumai iki lempuciu jusu visi stiliai lotuliukas.gif jom svarbiau , kaip jom geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 rugpjūčio 2019 - 20:55
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 21:56)

tikrai ne lenkes kaip tik gana stilingos, o airem daugumai iki lempuciu jusu visi stiliai lotuliukas.gif  jom svarbiau , kaip jom geriau.

Mhhh....jei nebuciau apsilankius Airijoje, tai galetum cia pasakas sekti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 12:57)

Jau manau daugelis pastebejo,  kad pas ja yra kazkokia svorio baimė.

Be baimes.
Tiesiog pripazink ir apsiramink kad ciocia daugiau nei 70/80 - kiaulyte
Ypac jei ugis 1.20 s šapkoj.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 21:50)
Ačiū,  bet I svecius pas tave nevaziuociau -  neturetume apie ka kalbeti.

Tai visdelto sakai  kad tokio dalyko kaip kuno grudinimas neegzistuoja?

nu papus mano apziureti, gi taip rupi lotuliukas.gif

egzistuoja, bet tai sveikatos dalykas, o ne kad salcio nebejaustum, salti jauti ir toliau, tik nesusergi susalusi,imunitetas tvriteja. As gi ir juroj esu ziema maudziusis cia Lt per sniegus ir ledus, zinau apie ka sneku, bet ir man salcio pojutis del to nepasikeite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 13:19)
nu o kol susitvarkysiu tai ka man plikai vaikscioti? lotuliukas.gif o gal patogisu rubus rengtis? nors siaip i dzinsus jau negrisu, jau paauglyste baigesi  mirksiukas.gif

nezinai kuom patemti dzinsai nesveika?  blink.gif

anglu skaitai?
tingiu versti naudok google translator jei neuspranti.
cia tiek apie kelnias , tiek apie aptemptus rubus
It may be fashionable, you may like how you look, or maybe you’ve gained a little weight and your clothes are too tight now. The problem is that wearing tight clothing is bad for your health and it’s important to avoid this bad habit.

This is especially true if you’re wearing “heavy” fabrics (such as denim), because it impedes circulation and promotes the appearance of varicose veins.

1. Tight clothing prohibits return blood flow

In your lower extremities, this is an important bodily function that’s vital for preventing your ankles from swelling, for example.

The lack of return blood flow is dangerous to your health because it can also make you feel tired and fatigued. When your clothes are tightly fitted around the legs or waist, your heart has to work harder to help the blood to return.

2.It promotes the appearance of varicose veins

This is a very common problem among women. The hormone progesterone is what causes veins to dilate above their natural opening.

When your clothes are too tight, your circulation is poor and it can worsen this condition.

3. It promotes the development of cellulite

This is another one of women’s greatest problems.
In fact, tight garments don’t actually cause cellulite to form, but they hasten its appearance. This is because they impair the passage of blood flow and encourage the development of fat nodules in the thighs.

4. It doesn’t allow you to “breathe”

The pressure in the lungs and trachea caused by tight clothing can prevent you from breathing well.
When gas exchange in the chest area is not performed efficiently, it can build up and accelerate the oxidation of your cells. This can result in premature aging.

5. It causes back pain

You might think those things can’t be related, but it’s enough to do a little test to find out that tight clothing is one of the causes of lumbar or pelvic pain.
Your hips become compressed and have trouble carrying the weight of your body, which they would normally support. If your arms and legs don’t have freedom of motion, you’ll end your day feeling heavy with aches and tingling.

6. It slows digestion

When your pants or belt are too tight, it doesn’t allow your abdominal area to expand when you’re eating and after meals.
The stomach expands during digestive processes due to the acids that are needed.
For this reason, tight clothing usually causes indigestion, acidity, and reflux. It can also lead to constipation, intestinal pain, and abdominal swelling.

7. It allows vaginal fungi to flourish

Wearing clothing so close to the body increases temperature and humidity. In the genital area, this promotes the appearance of fungi and bacteria. This can cause bad odors or problems like yeast infections.

8. It causes skin problems

Your skin may also suffer when it can’t “breathe.”
For example, many things can happen if the pants or skirt you wear is not only very tight but also made with a non-breathable material. It can cause redness, itchiness, and even ingrown hairs on the legs (because the hair can’t grow as easily).

9. It increases sweating

And, as a final consequence, bad odors in the underarm, foot, or genital areas may be due to tight clothing.
Garments made of fabrics like nylon or lycra are even worse, and they become a breeding ground for all types of bacteria.
Put away those tight jeans and opt for something more comfortable. Your body will thank you!
4u.gif gali nedekoti  biggrin.gif

Tu esi nesveika. Su galva ir tiek.
Atsakyti