Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 15, 14:00)
Jei tavo pilvas atsikises kaip rasei, tai tau tikrai nepatogu. Tvarkykis figylura ir baik nusikalbet.
O su tuo " nrsveika" tai😂😂😂. Kuom nesveika?

nu o kol susitvarkysiu tai ka man plikai vaikscioti? lotuliukas.gif o gal patogisu rubus rengtis? nors siaip i dzinsus jau negrisu, jau paauglyste baigesi mirksiukas.gif

nezinai kuom patemti dzinsai nesveika? blink.gif

anglu skaitai?
tingiu versti naudok google translator jei neuspranti.
cia tiek apie kelnias , tiek apie aptemptus rubus
It may be fashionable, you may like how you look, or maybe you’ve gained a little weight and your clothes are too tight now. The problem is that wearing tight clothing is bad for your health and it’s important to avoid this bad habit.

This is especially true if you’re wearing “heavy” fabrics (such as denim), because it impedes circulation and promotes the appearance of varicose veins.

1. Tight clothing prohibits return blood flow

In your lower extremities, this is an important bodily function that’s vital for preventing your ankles from swelling, for example.

The lack of return blood flow is dangerous to your health because it can also make you feel tired and fatigued. When your clothes are tightly fitted around the legs or waist, your heart has to work harder to help the blood to return.

2.It promotes the appearance of varicose veins

This is a very common problem among women. The hormone progesterone is what causes veins to dilate above their natural opening.

When your clothes are too tight, your circulation is poor and it can worsen this condition.

3. It promotes the development of cellulite

This is another one of women’s greatest problems.
In fact, tight garments don’t actually cause cellulite to form, but they hasten its appearance. This is because they impair the passage of blood flow and encourage the development of fat nodules in the thighs.

4. It doesn’t allow you to “breathe”

The pressure in the lungs and trachea caused by tight clothing can prevent you from breathing well.
When gas exchange in the chest area is not performed efficiently, it can build up and accelerate the oxidation of your cells. This can result in premature aging.

5. It causes back pain

You might think those things can’t be related, but it’s enough to do a little test to find out that tight clothing is one of the causes of lumbar or pelvic pain.
Your hips become compressed and have trouble carrying the weight of your body, which they would normally support. If your arms and legs don’t have freedom of motion, you’ll end your day feeling heavy with aches and tingling.

6. It slows digestion

When your pants or belt are too tight, it doesn’t allow your abdominal area to expand when you’re eating and after meals.
The stomach expands during digestive processes due to the acids that are needed.
For this reason, tight clothing usually causes indigestion, acidity, and reflux. It can also lead to constipation, intestinal pain, and abdominal swelling.

7. It allows vaginal fungi to flourish

Wearing clothing so close to the body increases temperature and humidity. In the genital area, this promotes the appearance of fungi and bacteria. This can cause bad odors or problems like yeast infections.

8. It causes skin problems

Your skin may also suffer when it can’t “breathe.”
For example, many things can happen if the pants or skirt you wear is not only very tight but also made with a non-breathable material. It can cause redness, itchiness, and even ingrown hairs on the legs (because the hair can’t grow as easily).

9. It increases sweating

And, as a final consequence, bad odors in the underarm, foot, or genital areas may be due to tight clothing.
Garments made of fabrics like nylon or lycra are even worse, and they become a breeding ground for all types of bacteria.
Put away those tight jeans and opt for something more comfortable. Your body will thank you!
4u.gif gali nedekoti biggrin.gif
Atsakyti
Aš mėgstu džinsus, nors paauglystė baigėsi:)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 15, 14:10)
Tu vienintele cia kaip uzsukta kartoji apie tas stambias ir kaip jos atrodys

tu gal apakusi jau nuo kazko, mano visos zinutes yra atskaymai kazkam i kazka ,pasiziurek, kas pradejo temas paei 40+ moteris ir stambesnes moteris mirksiukas.gif
ikeliau pvz buvo pasakymas, bet tai jos visos jaunos ir plonos ir t.t. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 15, 13:37)
Kam tas storas moteris vis kisat? Jos kazkoks rodiklis? Vieni rubai tinka lieknoms, kiti stambioms. Ar viskas visiems turi tikti?
Timpos 100 proc medvilnes yra baisu, issitampo ir nusisklabia greit, nekliedekit, kad tai grozis. Bulviakasy gal kam grazu. Jusu keliami pvz tympu visos su elastanu, naturalistes jus.

Stiliai  derinami tarpusavy. Man asmeniskai labai grazu, sportinis su sventiniu, laisvalaikio su grieztu klasikiniu, ir tt.

P. S. Anytos drauge pasiuvo ilga linine suknele, kaip is to straipsnio, dabar reiks triusikus nusimaut ir galesiu siurbt energija is zemes lotuliukas.gif
Bet siaip dieviskai smagi  wub.gif

Sakau pirk geros kokybes. mirksiukas.gif

Sportinis su sventiniu baisiau nereikia suknele klasikine ir kedai , svarkas ir trenigines kelnes ir klasikiniai bateliai, ausktakulniai bateliai ir treningnes kelnes blink.gif neisivaizduoju jokio padoraus derinio ...... ne, stilius turi buti harmoningas ,jei klasika, tai klasika, jei laisvalaikis, tai laisvalaikis, jei sportinis, tai sportinis, bent man patinka harmonija.

Nu va visgi smagi, o tiek juoketes cia is tos moters mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 14:20)
Aš mėgstu džinsus, nors paauglystė baigėsi:)

bet su paauglyste nesibaige noras kankinti save? unsure.gif ka padarysi, yra kaip yra. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 14:26)

Sportinis su sventiniu baisiau nereikia suknele klasikine ir kedai  , svarkas ir trenigines kelnes ir klasikiniai bateliai, ausktakulniai bateliai ir treningnes kelnes blink.gif neisivaizduoju jokio padoraus derinio  ...... ne, stilius turi buti harmoningas ,jei klasika, tai klasika, jei laisvalaikis, tai laisvalaikis, jei sportinis, tai sportinis, bent man patinka harmonija.

Nu va visgi smagi, o tiek juoketes cia is tos moters mirksiukas.gif

Turi būti tau toks stilius.o kitos suderina puikiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 14:26)

bet su paauglyste nesibaige noras kankinti save?  unsure.gif  ka padarysi, yra kaip yra.  unsure.gif

Kad aš savęs nekankinu:) Man džinsai nespaudžia, galiu su jais ir dirbti, ir keliauti ir pritūpimus daryti smile.gif
Papildyta:
Bet tai kažkas, Lutuke, tai negerai-pėdkelnės tau netinka (alergija?), visos kelnės veržia spaudžia ir tinka tik timpos....rimtai visada vos vėsiau , mauniesi timpas????
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 14:32)
Turi būti tau toks stilius.o kitos suderina puikiai smile.gif
Papildyta:

Kad aš savęs nekankinu:) Man džinsai nespaudžia, galiu su jais ir dirbti, ir keliauti ir pritūpimus daryti smile.gif
Papildyta:
Bet tai kažkas, Lutuke, tai negerai-pėdkelnės tau netinka (alergija?), visos kelnės veržia spaudžia ir tinka tik timpos....rimtai visada vos vėsiau , mauniesi timpas????

neina suderinti nesuderinamu dalyku, gal kazkam ir atrodo ,kad suderino biggrin.gif

nespaudzia, bet aptempia, o aptemti dzinasi vrisuje surasyta, ka daro, jei tu to nejauti, gal tau kazkas negerai, gal kazkoks jautrumas zemiau liemens dinges pas tave?? blink.gif

vos vesiau??? kaip tu eini kai lauke 10-16 laipsniu silumos? plikom kojom gal? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 14:42)
neina suderinti nesuderinamu dalyku, gal kazkam ir atrodo ,kad suderino  biggrin.gif

nespaudzia, bet aptempia, o aptemti dzinasi vrisuje surasyta, ka daro, jei tu to nejauti, gal tau kazkas negerai, gal kazkoks jautrumas zemiau liemens dinges pas tave?? blink.gif
vos vesiau??? kaip tu eini kai lauke 10-16 laipsniu silumos? plikom kojom gal?  biggrin.gif

Taip, tu kažkaip ypatingai jautri.
10 laipsnių jau pėdkelnės arba kelnės. 16 kojinės priklijuojamos arba kelnės.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 14:42)
kaip tu eini kai lauke 10-16 laipsniu silumos? plikom kojom gal?  biggrin.gif

Taip, as galiu plikom kojom prie +16.
Grūdintis reikia ir nebūti lepše.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 15:02)
Taip,  as galiu plikom kojom prie +16.
Grūdintis reikia ir nebūti lepše.

+16, o +10? lotuliukas.gif

matai pas tave riebaliuku daugiau tai tau ir silciau mirksiukas.gif

o siaip nelabai megstu plikom kojom darbe buti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 14:46)
Taip, tu kažkaip ypatingai jautri.
10 laipsnių jau pėdkelnės arba kelnės. 16 kojinės priklijuojamos arba kelnės.

nu tai ko stebiesi ,kad ir as kazka deduosi?

tu uzsidek dzinsus atsiseks, ir pamedituok siek tiek nors 10 min, isijausk i savo kuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 15:22)

matai pas tave riebaliuku daugiau tai tau ir silciau  mirksiukas.gif

o siaip nelabai megstu plikom kojom darbe buti  biggrin.gif
Papildyta:

tu uzsidek dzinsus atsiseks, ir pamedituok siek tiek nors 10 min, isijausk i savo kuna  mirksiukas.gif

Beveik man medituoti, ačiū die galiu dėvėti ką noriu, nesu priversta apsiriboti timpom
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 15:22)

matai pas tave riebaliuku daugiau tai tau ir silciau  mirksiukas.gif

o siaip nelabai megstu plikom kojom darbe buti  biggrin.gif
Papildyta:

tu uzsidek dzinsus atsiseks, ir pamedituok siek tiek nors 10 min, isijausk i savo kuna  mirksiukas.gif

Beveik man medituoti, ačiū die galiu dėvėti ką noriu, nesu priversta apsiriboti timpom
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 15:27)
Beveik man medituoti, ačiū die galiu dėvėti ką noriu,  nesu priversta apsiriboti timpom

paprasciausiai pasedek ir isijausk i save, tai ir pavadinau meditacija, siaip ramiai 10 min, ar neina? isijausk i kiekveina savo kuno pojjuti ir dtada pasakysi ar niekur kelnes nespaudzia, neverzia, ar tikrai kunas jauciasi laisvas....

man atrodo tu labiau apribota, tik deja, ne savo kuno pojuciais, norais, o aplinkiniu primestom normom.... unsure.gif
Atsakyti
Net jei apribota-darbe visi aukštielniki išgriūtų, jei ateičiau su timpom. Patogiausia su treningais, davai visur su jais, kam tos normos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 15 rugpjūčio 2019 - 14:35
Devi dzinsus ir ka tik nori-esi apribota normu
O jei devi timpas visais gyvenimo atvejais- tai jau laisve bliac lotuliukas.gif
Atsakyti