Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kam tas storas moteris vis kisat? Jos kazkoks rodiklis? Vieni rubai tinka lieknoms, kiti stambioms. Ar viskas visiems turi tikti?
Timpos 100 proc medvilnes yra baisu, issitampo ir nusisklabia greit, nekliedekit, kad tai grozis. Bulviakasy gal kam grazu. Jusu keliami pvz tympu visos su elastanu, naturalistes jus.

Stiliai derinami tarpusavy. Man asmeniskai labai grazu, sportinis su sventiniu, laisvalaikio su grieztu klasikiniu, ir tt.

P. S. Anytos drauge pasiuvo ilga linine suknele, kaip is to straipsnio, dabar reiks triusikus nusimaut ir galesiu siurbt energija is zemes lotuliukas.gif
Bet siaip dieviskai smagi wub.gif
Papildyta:
Neblogas variantas nebent tos kur visai storos timpes buna, tvirtesnes medziagos, kaip jojiko kelnes, su aulinukais, iiiiilgu storu megztiniu ziemai.
Baisiausia tos plonos skystos
Atsakyti
Jus biškiuką atsibuskit visos.
Jei moteris neturi skonio, tai vienodai baisiai atrodysi, butu ji kuda ar stora.
Atsakyti
Man eklektika gražu, bet faktas , kai graži ir moka dėvėti rūbą, tai viena, o kai kitaip...
Atsakyti
Kai graži
biggrin.gif

O kai negrazi, tai lieka tik šiknos storiais matuotis biggrin.gif
Tipo nu gerai - as negraži, bet pas mane kojos plonesnes, nei pas gražią biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 rugpjūčio 2019 - 12:44
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 15, 13:41)
Kai graži
biggrin.gif

O kai negrazi,  tai lieka tik šiknos storiais matuotis  biggrin.gif
Tipo nu gerai -  as negraži,  bet pas mane kokos plonesnes,  nei pas gražią  biggrin.gif

Gražiai yra žyyymiai paprasčiau rengtis, turėjau draugę, kojos nuo ausų, ilgas liemuo, žo tikrai graži, ją maišų nuo bulvių galėjai apvilkti ir vyrai seilėtųsi.
Atsakyti
Omg, Monte, grazi tai ne tik kuda, tai jau tikrai... Grozis daug platesne savoka
Atsakyti

Nu gerai...mano viena drauge visada buvo kudesne uz mane. Bet visada prasto (metai is metu), kad ismokinciau ja rengtis. Twsugebejau perlaužti ja tik viename - triusikus ipiršau pirkti gražius, visa kita - ne per gramą nepajudejo i prieki. Neturi moteris supratimo apie kas grazu ir svarbiausia TINKA. As esu bejege ka pakeisti jos galvoje.

Isivaizduojat toki išeiginį derini - pustas...labai pustas geletas blizgus kietos medziagos sijonas, klumpiu tipo rudeniniai bateliai ir ilga bliuske.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 15, 13:49)
Omg, Monte, grazi tai ne tik kuda, tai jau tikrai... Grozis daug platesne savoka

Jau manau daugelis pastebejo, kad pas ja yra kazkokia svorio baimė.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 10:59)

zeminru juosmeniu tai is vis nepatogu ir nesveika, nes visas liemuo plikas blink.gif  kai sedi spaudzia ties visur dzinsai pvz, g

Jei tavo pilvas atsikises kaip rasei, tai tau tikrai nepatogu. Tvarkykis figylura ir baik nusikalbet.
O su tuo " nrsveika" tai😂😂😂. Kuom nesveika?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 15, 13:49)

Žinau, subjektyvu be galo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 13:30)
Odie,  stambi ir su timpom....

o tai sakai stambi su nailoninem pedkelnem atrodys jau graziai? lotuliukas.gif ir ka stmabiom tik su sintetinias rubais jau vaikscioti? biggrin.gif ir palamai koks ksirtumas kaip tos stambiso moterys rengiasi, ar kam cia katualu?lai rengiasikaip jos nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 14:08)
o tai sakai stambi su nailoninem pedkelnem atrodys jau graziai? lotuliukas.gif  ir ka stmabiom tik su sintetinias rubais jau vaikscioti?  biggrin.gif ir palamai koks ksirtumas kaip tos stambiso moterys rengiasi, ar kam cia katualu?lai rengiasikaip jos nori biggrin.gif

Tu vienintele cia kaip uzsukta kartoji apie tas stambias ir kaip jos atrodys
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 14:08)
o tai sakai stambi su nailoninem pedkelnem atrodys jau graziai? lotuliukas.gif  ir ka stmabiom tik su sintetinias rubais jau vaikscioti?  biggrin.gif ir palamai koks ksirtumas kaip tos stambiso moterys rengiasi, ar kam cia katualu?lai rengiasikaip jos nori biggrin.gif

Aj dzin atsibodai su savo timpom, kitų rūbų nė neturi.
Atsakyti