Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 11:59)
tai zinau,kad buna, gi net paminejau,kad is vis baisulinias rubas, israstas darbinikam Jav, kad ilgainenusidevetu  biggrin.gif kaip sugimpsuotas esi tokiuose , gi su lykra ne taip senai atsirado  biggrin.gif

matot man pirmoje vietoje yra,kaip jauciuosi AS, ir randu balansa, tarp to , kad butu patogu ir atrodyti graziai ir man gerai, o kad kam kazkas kazkaip ten atrodo, kad tampres tinkamos tik darzam, man iki lemputes  biggrin.gif

Juo labiau,kad Airijoje nera tokio supratimo, koki jus cia destot, tinkamos tampres, naturalios prie tinkamu sukneliu , tuniku man net labai graziai atrodo ir ne tik man, kaip surpantu is to,kad daug moteru tap vaiksto  mirksiukas.gif

Papildyta:

nu ir? ka cia tuom norejot irodyti? jus ka nors girdejot apie snekamaja kalba, tarmes ? biggrin.gif dar viena filologe matyt lotuliukas.gif

pedutem , mes pedkelnes vadinom dar tada kai tokiu jusu ikeltu peduciu, nei neegzitavo gal , bent jau mama otkiu tikrai jaunysteje neturejo, ir musu mieste visi taip jas vadina, todel man nei i galva nesove, kad kiti to gali nesuprasti , juo labiau ,kai klaba buvo apie pedkelnes.  biggrin.gif Gal akys atsivers pagaliau,akd ne tik Vilnius yra Lietuva  biggrin.gif
Papildyta:

zeminru juosmeniu tai is vis nepatogu ir nesveika, nes visas liemuo plikas blink.gif  kai sedi spaudzia ties visur dzinsai pvz, gal i save neisijauti,nejauti saves, savo koju? lengvos aisku linines nespaudzia.

Airijoje pilna, vakar vaziavau apsipirkti i miesta po darbo, specialiai atkreipiau demesi, tikrai daug, dauguma su tympom, kas ne su kelnem, tik vienos dar kazka uzsideda ant virsaus, vyresnes dazniau, o jaunesnes taip ir vaiksto su trumpom maikutem, gal nuo salie spirklauso? Lietuves aplamai save kankinti labiau megejos..  biggrin.gif
Papildyta:

i rka jos palei jus turetu detis? nu nesneku apie kroksus, rubus  biggrin.gif
Papildyta:
Man tai juokinga, kaip zmoniu skionis sugedes, sintetikos koks rubas, zmonem grazu, o va ,kas naturalu jau kaimietiska negrazu  biggrin.gif nu ka padarysi, toks laikmetis dabar antirazumas valdo.
O lietuves tokios kompleksuotos, vaje..... eis kankinis nepatogiuose rubuose, aukstakulniuose, kad tik, vaje ,kazkas nepagalvotu,kad kaimiete , mes gi vielnietes ar ne biggrin.gif visia buvau pamirsusi ta pasiskirstyma tarp miestu ir kaimo  biggrin.gif dieve kaip vaikiska.... is tokiu mamu ir ateina pasaipos i mokyklas tarp vaiku, kas prasciau apsirenges ir t.t.
Papildyta:
va tokiu stiliukus dazniausia matau gatvese, patogus arba kam patinka aptemptos kelnes, ar tympos, su  sporbaciukais.
https://www.pinteres...046503/?lp=true

Aukštakulnių l mažai pamatysi jau, aš pvz į darbą varau baltais kedukais, aukštakulniai (saikingi) laukia spintoje darbe.
Aptemptom džinsai ir timpos niekada nebus tapatu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 12:31)
Aukštakulnių l mažai pamatysi jau, aš pvz į darbą varau baltais kedukais, aukštakulniai (saikingi) laukia spintoje darbe.
Aptemptom džinsai ir timpos niekada nebus tapatu

balti kedai prie klasikiniu kelniu ir sijonu su nailoninem pedkelnem? blink.gif as jei einu su medziaginiais sporbatukais, tai tik su tympom.

kuom netapatu? kad nepatogiau su dzinsais? jei ploni dzinsai ir aptemti, tai vizualiai vaizdas tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 12:38)
balti kedai prie klasikiniu kelniu ir sijonu su nailoninem pedkelnem?  blink.gif as jei einu su medziaginiais sporbatukais, tai tik su tympom.

kuom netapatu? kad nepatogiau su dzinsais? jei ploni dzinsai ir aptemti, tai vizualiai vaizdas tas pats  mirksiukas.gif

Jo. Dar oversize iiilgas megztinis būna jauti 🤭
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 12:50)
Jo. Dar oversize iiilgas megztinis būna  jauti 🤭

ir cia jau normalus stilius? nu kam kas patinka man tai patinka kai stilius bendras, jei sportinis tai sportinis, jei klasika, tai klasika.
keista ,kad tokius vejus pakelet del tympu, jos tik ale sporui skirtos,kai kedia jums jau nebera tiks portui , nu bet kaip skaoma visi savaip is proto eina...

o megztukai dideli man grazu,bet tik ne su nailoninem pedutem ar klasikinem kelnem, o butent su tympom, tada ir kedukai tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 13:01)
ir cia jau normalus stilius? nu kam kas patinka man tai patinka kai stilius bendras, jei sportinis tai sportinis, jei klasika, tai klasika.
keista ,kad tokius vejus pakelet del tympu, jos tik ale sporui skirtos,kai kedia jums jau nebera tiks portui , nu bet kaip skaoma visi savaip is proto eina...

o megztukai dideli man grazu,bet tik ne su nailoninem pedutem ar klasikinem kelnem, o butent su tympom, tada ir kedukai tiktu  mirksiukas.gif

Normalus, darbe tampa vėl kitoks. Tai be timpų kitų rūbų nėra ar kaip?
Atsakyti

Papildyta:
va tokiu stiliukus dazniausia matau gatvese, patogus arba kam patinka aptemptos kelnes, ar tympos, su sporbaciukais.
https://www.pinteres...046503/?lp=true

Čia yra jaunos,lieknos panos.Prie kurių figūrų net snarglys stilingai atrodys.Kalba eina apie moteris 40+. Kai jau būna veideliai ir kūnai gyvenimo pavarginti.Va, šios kategorijos damos ypač reikia žiūrėti ką rengtis, ir autis.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 15, 13:02)
Normalus, darbe tampa vėl kitoks. Tai be timpų kitų rūbų nėra ar kaip?

o kas dar prie kedu tinka apart treningu ir dzinsu?

nesuprantu kaip suderini nailonines pedkelnes prie kedu , kazkoks man ensuvokiamas derinys blink.gif man tokios pedkelnes tik prie vakariniu bateliu ir suknutes sijono klasikinio. O i kedus manamos sportines kojines.

harmonija turi buti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaiciau ir pasibaisejau...Nu bet ir stiliaus suvokimas pas kaikurias....tiesiog verkti norisi.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 15, 13:15)
Čia yra jaunos,lieknos panos.Prie kurių figūrų net snarglys stilingai atrodys.Kalba eina apie moteris 40+. Kai jau būna veideliai ir kūnai gyvenimo pavarginti.Va, šios kategorijos damos ypač reikia žiūrėti ką rengtis, ir autis.
</p>

tai ir klausiu ka siulytumet?
man kaip tik atrodo stambesniai moetriai vsiai grazu tympos ir pletesnis rybas virsutinis, nes nu ka daugiau jai detis? Tiktu dar ilgos sukneles, bet nevisada su jom patogu, kelnes is vis negrazu tokiom, o nailonines pedkelens tikrai ne su trikotazniais ar medvilninais rubais.
vasara, aisku, lengviau nereikia nieko galima kokia lininius rubus nesioti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 15, 10:27)
išties keistos, dėjau konkrečią foto, bet tuomet perėjus per visas jas tikrai rastum, jei norėtum

na matote kaip jus greitai pagauti galima smile.gif iš pradžių tokios kategoriškos, o kai įdedi nuorodų, tai jau rašot, kad įvairovė gerai, svarbu žmonės laisvi ir laimingi
iš karto galėjot taip rašyti, bet norėjosi kažkokią pagiežą išlieti? netapkit cambalom 4u.gif

As pries idedant foto rasiau apie ivairove smile.gif
Man is tu foto tas paltukas tamsiai rozinis labai wub.gif ir plauku ilgu kasa 👍
Ivairove gerai, bet tam tikros ribos yra. Su meslinais batais i teatra neinam, su bikiniu i vestuves, ir tt
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 15, 13:21)
tai ir klausiu ka siulytumet?
man kaip tik atrodo stambesniai moetriai vsiai grazu tympos ir pletesnis rybas virsutinis, nes nu ka daugiau jai detis? Tiktu dar ilgos sukneles, bet nevisada su jom patogu, kelnes is vis negrazu tokiom, o nailonines pedkelens tikrai ne su trikotazniais ar medvilninais rubais.
vasara, aisku, lengviau nereikia nieko galima kokia lininius rubus nesioti.

Odie, stambi ir su timpom....
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 15, 13:22)
As pries idedant foto rasiau apie ivairove smile.gif
Man is tu foto tas paltukas tamsiai rozinis labai  wub.gif  ir plauku ilgu kasa 👍
Ivairove gerai, bet tam tikros ribos yra. Su meslinais batais i teatra neinam, su bikiniu i vestuves, ir tt

Va va, visur pagal adresąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 15, 08:59)
o net jei ir taip būtų?

Apie tympes tu? Norejai pasirodyt gudresne, o 8sejo kaip visada - kvailele. Imetei fb turgelio fotke su 100 % ala medvilnes sudetim kur net dydziai neatitinka.
Lisk i tas savo geletas tympes ir i buda 4u.gif .
Atsakyti