Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Pas moteris su amziumi ateina neadekvatus savo protiniu galimybiu pervertinimas.
Sakysim as pateikiau tam tikru faktu, o jie ignoruojami.

Tradiciskai vyro pareiga gaaudyti mamutus, o moters buti patrauklia ir rupintis namu jaukumu.
Vyrro galimybes gaudyti mamutus siuolaikineje visuomeneje nesumazeja, o moters galimybes buti patrauklia tokiame amziuje - tikrai smarkiai pablogeja. Dazna pagyv. moteris turi nesveiku ambiciju ir kompleksu. Kas savaime yra jos reikalas, bet ja daro NEPATRAUKLIA IR NETINKAMA, kaip partnere.

Taigi 50+ moteru sferoje dar labaiu ryskesne problema - bobu perteklius, o moteru tinkamu kartu gyventi - vienetai

Palauk palauk, yra dar užsieniečiai, kurie nenuvertina moterų dėl amžiaus. Dabar man 40, vienmečiai  dar dar, bet jau 50 tai neduok tu dieve. Tik vienmetis, bet išsilaikęs arba jaunesnis. Beje, dėl vyresnių ambicingų, veiklių moterų - jos greitai susiranda partnerius. Mildažytė, Nomeda ir t.t. ilgai nevienišavo.

Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2018 05 30, 15:18)
Palauk palauk, yra dar užsieniečiai, kurie nenuvertina moterų dėl amžiaus.

Na taip. Uzssienieciai yra iseitis. Jie isitvirtine gyvenime, nedegradave ir jiems moteru pasirinkimas ju gimtosiose salyse dar prastesnis.

Tikraii kur kas normalesni zmones, vidutiniskai palyginus su LT kontingentu.
Bet tam reikia uzsienio kalba moket, rusu nepakaks... tongue.gif
Atsakyti
4u.gif Kiekvienas metų tarpsnis yra žavus ir mielas.
Kiap sakė Hitleris, kuo labiau pažįstąs žmones, tuo labiau mylįs šunis, tai aš, kuo labiau pažįstu vyrus, tuo mielesnė man yra moterų kompanija. Tarkim, buvo giminėj gimšiukas. Vyrija kitam kambary užsidarę pliaupė alų ir staugė karaoke, o moterys ir vaikai tiesiog arbatinomės ir plepėjom apie viską. Man tas vakaras be galo buvo mielas. daug mielesnis, nei būtų tekę prie bendro stalo šnekučiuoti su gurkšnojančiais sūnėnais.
kita proga. vestuvės buvo. smagu ir faina, muzika veža, aš šoku ratelius, šoku su vaikais šoku p[ati viena, nes tiesiog noriu šokti. prieina vyrukas iš kitos giminės, kurio nepažįstu. vargšas, matyt suprato, kad aš labai noriu šokti, tik neturiu su kuo, todėl trypinėju viena. O man buvo smagu ir faina, pasakiau, kad aš ir viena moku, bet buvau mandagi, neatsisakiau. vyrukas biški pagėręs biški parūkęs, nelabai jau man su juo norėjosi trypinėti, nejauku kažkaip. po šokio, sakau, eik pas žmonytę, pašokdink, o tai įsižeis. sako, neturiu žmonos, išsiskyręs prieš kelias savaites. O tai kas čia su tavim? sesuo? Sesuo, sako. Pagal nosies formą neatrodė, ad tai jo sesuo būt buvus, bet jau nesigilinau ir nieko nepaklausinėjau. Toliau apsimečiau valganti, gerianti, rašanti, kalbanti ir visaip kitaip užsiėmusi, kad tik nereiktų su juo šokti. Vėliau, išvedus šokio stalo kainynui (o tai viso labo jaunikio klasiokas, kūdikėlis pagal mane), ką jau padarysi, šoku. Ir žiūriu prie stalo mano vaikai iš nuovargio lūžinėja. Visą savaitę anksti kėlę, ilgas valandas dirbę. Galvoju, palauk, kokia aš mama, kas man svarbiau, kažkoks pusgirtis bernas, ar mano vaikai? Atsiprašiau per pusę šokio, susirinkau vaikus nuo stalo ir namo.
Parašiau čia šiaip sau, laisvalaikio skaitiniams, tiems, kas skaito daugiau nei vieną eilutę. moralas? Ne partnerio buvimas šalia arba ne žmogaus vertę sveria.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 05 30, 15:45)
tai aš, kuo labiau pažįstu vyrus, tuo mielesnė man yra moterų kompanija.

As ta teze aiskinu SM narems, o jos nesupranta, kaip tai gali buti.

Sakysim gaila Klajoklio pastangu. Karta kitoje interneto vietoje buvo toks gincas. Ten dauguma teige, kad vyra su moterimi suartina trauka. Tai va vyrai ir tikisi tos traukos... Kaip matom, daznai veltui tikisi.

As manau, kad suartina draugyste ir tai niekada nepavede. Draugyste be jokio tikslo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 16:55)
As ta teze aiskinu SM narems, o jos nesupranta, kaip tai gali buti.

Sakysim gaila Klajoklio pastangu. Karta kitoje interneto vietoje buvo toks gincas. Ten dauguma teige, kad vyra su moterimi suartina trauka. Tai va vyrai ir tikisi tos traukos...  Kaip matom, daznai veltui tikisi.

As manau, kad suartina draugyste ir tai niekada nepavede. Draugyste be jokio tikslo.

nesupratau, bet patiko. arba nepatiko. man kas nors paaiškinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 30, 11:06)
durnikė ir čia atalakė biggrin.gif

Cia tu apie save?
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 05 30, 12:43)

Ai, viena iš senų istorijų. Kai pirmą kartą pažinčių portale, sako, skype, ką čia rašinėtis. galvoju, jo, kodėl gi ne. prisijungiu, žiūriu, sėdi plikas, o aš čia kartu su dukra, nebežinau ką sakyt, sakau, apsirenk, o sušalsi, ar toks biednas, kad marškinių neturi, bigsmile.gif  ir išjungiau kuo skubiausiai biggrin.gif

Turbut paskutine vieta pazinciu portalai, kur imanoma surasti normalu vyra.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 16:09)

Kiekvienoje vietoje zmogus gali parodyti save atitinkamai. Pazinciu portalai yra normali vieta. Aisku ne kokie seks tipo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 15:20)
Protingos, grazios ir zinancios ko nori jau senai susiradusios savo svajoniu antras puses ir laimingai gyvena.

Liko tik isivaizduojancios save protingomis, graziomis irr norrincios neadekvaciu dalyku. Tos aisku liko vienos.

Buna dar ir protingu vienisu ( na pvz nasliu ar issiskyrusiu su kokiais pijokais ar lakstunais), kurios tiesiog neranda sau lygays. O beli kojiam paslemekui tarnaut - kam reikia? Geriau vienai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 17:11)
Kiekvienoje vietoje zmogus gali parodyti save atitinkamai. Pazinciu portalai yra normali vieta. Aisku ne kokie seks tipo

Po renes parasymo prisimenu, kad dvi drauges panasaus kazka pasakojo biggrin.gif . Viena drauge tai isvis labai grazi, protinga, issilavinusi, vaika is jaunystes turi. Rimta, iesko jau n metu vyro. Pries du - tris metus kazkokiam tindery( gal maisau pavad, bet kazkas panasaus) prisiregistravo. Normaliu pasiulymu 0. Visi kavos ir iskart prie lovos. Kiek ta drauge zinau - butu ideali zmona. Bet normalaus vyro ir nesiseka rast.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 17:09)

Bandet? kai ieskai gal visos vietos geros?ne?Juk nezinai kaip ka sutiksi, as siaip zinau poru, net seimu sukurusiu, susipazine tokiusoe svetainese.
As nebandziau ieskotis vyro niekada, bet jei likciau viena ir nebandyciau, patys susirastu, o as issirinkciau, jei butu noras lotuliukas.gif nors siuo metu tikriausiai geriau gyvenciau, be vyro tada jau, nes kol kas nesutikau vyro, kuris nors kiek atitiktu man dabartini vyra ir butu vienisas.
Atsakyti
As suradau savaja pazinciu portale. Visokiu netikusiu visur pilna, jau toks darbas atrusiuot.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 05 30, 17:38)
bet jei likciau viena ir nebandyciau, patys susirastu, o as issirinkciau, jei butu noras lotuliukas.gif

Pazinodama tave, garsiai pazvengiau sita paskaicius biggrin.gif .
Pirma, tu turbut jau pamirsai savo amziu. Ne, as nesakau, kad 40 moteris reikia nurasyti. Bet jaunu pilna. Turiu minty, kad renkasi tos, kurios gali rinktis. O ka tu gali vyrui pasiulyti, jei saviski sexo alkiu aukleji ir perdarineji?
Kam tau vyras isvis reikalingas butu?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 05 30, 17:46)
As  suradau savaja pazinciu portale. Visokiu netikusiu visur pilna, jau toks darbas atrusiuot.

Jei man reiktu - tai tik gyvai pamacius.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 05 30, 17:56)
Pazinodama tave, garsiai pazvengiau sita paskaicius biggrin.gif .
Pirma, tu turbut jau pamirsai savo amziu. Ne, as nesakau, kad 40 moteris reikia nurasyti. Bet jaunu pilna.  Turiu minty, kad renkasi tos, kurios gali rinktis. O ka tu gali vyrui pasiulyti, jei saviski sexo alkiu aukleji ir perdarineji?
Kam tau vyras isvis reikalingas butu?

Vaje, kiek visdelto pas jus kompleksu lotuliukas.gif tai normalus vyras 40+ nesiieskos 20metes mirksiukas.gif
Niekad netruko kazkaip vyru demesio ir jei buciau turejusi noro, buciau ir kita vyra turejusi, o kaip ten kas butu jau kita tema. Moterys apie 40+ pats zydejimas ir branda mirksiukas.gif
As nemastau , ka galiu pasiulyti, as ne kokia maximos reklama, vyrai ir patys kazka matomai kiekvienoje moteryje atranda, jei tinka abu vienas kitam ir susieina.
O apie tuos sekso badus ir auklejimus, gal jau nsutokit kliedeti, neatsibodo?Jus kaip suprantu duodat ir miegodama vyrui, kad tik kas nepabegtu ir kazka pasiulyt turetumet ar taip? doh.gif kad nesugebat suprasti, kad moteris gali myletis, kada nori, o kai nenori gali ir pasakyti ne , net ir savam vyrui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 gegužės 2018 - 18:11